Cum să descărcați videoclipuri Instagram

Cum să descărcați videoclipuri Instagram
⏱️ 4 min read

Îmi place foarte mult Instagram. Cu el puteți partaja cu ușurință imagini și videoclipuri cu prietenii dvs. Faptul că puteți împărtăși aceste lucruri pe această platformă nu este nici măcar cel mai tare lucru. Cel mai tare lucru este faptul că unii oameni fac unele lucruri serios creative și amuzante într-o formă video de 15 secunde. Și credeți-mă, nu există lipsă de videoclipuri. Într-o zi s-ar putea să vă derulați prin feed și să vă gândiți “Aș vrea să descarc acest lucru”. Sau este posibil să fi creat un cont Instagram nou și sunteți interesat să faceți backup pentru toate videoclipurile dvs. Ei bine, poți!

Descărcați video unul câte unul

Pentru a descărca un videoclip Instagram, mai întâi veți avea nevoie de adresa URL a acestuia. Accesați profilul Instagram pe care se află videoclipul și copiați-l în clipboard. După ce ați obținut adresa URL a videoclipului Instagram, mergeți la aceasta site-ul web. Odată ajuns pe site, lipiți linkul video Instagram în caseta URL a videoclipului de pe pagină. Acest lucru va genera un fișier pentru dvs. care începe descărcarea automată.

Notă: dacă doriți ca videoclipul pe care doriți să îl descărcați să fie trimis la e-mail, introduceți-l în căsuța de e-mail de pe pagină.

Descărcați automat cu “If This Then That”

Ești interesat să descarci mai multe videoclipuri de pe Instagram? Dacă da, mergeți la ifttt.com și creați un cont (dacă nu aveți deja unul). După ce v-ați creat contul, faceți clic pe butonul “Rețetele mele” din partea de sus a paginii. Faceți clic pe butonul “Creați o rețetă” pentru a începe.

Când faceți clic pe butonul “Creați o rețetă”, vi se va cere să alegeți “Acesta” (cunoscut și sub numele de canal de declanșare). Faceți clic pe butonul albastru “This” și căutați Instagram în caseta de căutare.

cum se descarcă-instagram-videos-trigger

Alegerea Instagram ca canal de declanșare va afișa mai multe comenzi de care va trebui să alegeți. Găsiți și faceți clic pe opțiunea “Îți place un videoclip”. Cu opțiunea făcută clic, imediat după aceea vi se va cere să creați declanșatorul. Faceți acest lucru făcând clic pe butonul care apare.

cum-descărcați-video-instagram-ca-acest-video

Odată cu configurarea canalului de declanșare, IFTTT vă va prezenta un buton “That” pe care se poate face clic. Faceți clic pe acesta și căutați Google Drive în caseta de căutare.

Selectarea Google Drive ca canal de acțiune va dezvălui mai multe acțiuni dintre care puteți alege. Găsiți și selectați “Încărcați din URL”.

cum-descărcați-Instagram-videoclipuri-google-drive-action-url

Canalul dvs. de acțiune nou selectat trebuie confirmat. Veți vedea câteva casete de text pe care le puteți modifica dacă doriți. Nu este necesar să le schimbi. Doar faceți clic pe butonul albastru “Creați acțiune” pentru a merge mai departe.

cum se descarcă-Instagram-videoclipuri-google-drive-actions

Atât declanșatorul, cât și acțiunea au fost configurate și configurate și sunt gata de pornire. Acum nu mai rămâne decât să faceți clic pe butonul Creați rețetă pentru ao activa.

cum-descărcați-video-instagram-creați-rețetă

De acum înainte, de fiecare dată când îți place un videoclip pe Instagram, IFTTT va ieși, îl va descărca și îl va salva în contul tău Google Drive. Dacă decideți că nu vă place această rețetă, accesați secțiunea “Rețetele mele” din IFTTT și ștergeți rețeta de descărcare a videoclipului.

Notă: este posibil să urmați aceiași pași și să trimiteți videoclipurile dvs. la Dropbox în loc de Google Drive. Doar alegeți Dropbox ca canal de acțiune în loc de Google Drive în procesul de configurare.

Concluzie

Rețelele sociale și videoclipurile scurte merg foarte bine împreună. Se întâmplă că, în lumea social media, Instagram este una dintre cele mai bune modalități de a partaja aceste scurte clipuri video. Sper că cu acest ghid veți găsi și mai multe modalități de a partaja online un scurt videoclip de cincisprezece secunde. Bucurați-vă!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast