Cum să descărcați videoclipuri Reddit

Cum să descărcați videoclipuri Reddit

Reddit este o platformă care oferă o rețea de comunități bazate pe interese diferite. Membrii site-ului sunt cunoscuți sub numele de Redditors și postează conținut, care este apoi votat sau votat în jos de către alți membri. Pe baza intereselor dvs., vă puteți alătura diferitelor grupuri, numite subreditări, unde puteți discuta subiecte cu persoane cu aceeași idee. În timp ce explorați Reddit, veți întâlni și videoclipuri pe care poate doriți să le salvați. Aici vă arătăm câteva metode pentru a descărca videoclipuri Reddit pe telefonul sau computerul dvs. Android.

1. Utilizați Reddit Bot

La fel cum Telegram are un bot care ajută utilizatorul să descarce fișiere video, Reddit are și un bot. Roboții Reddit sunt mici bucăți de cod distractive care vă pot ajuta să efectuați o varietate de lucruri.

Acești roboți vă pot ajuta să afișați procentajul bateriei, să convertiți valori neconvenționale în valori, să postați caractere aldine sau pur și simplu să descărcați un videoclip. În scopul nostru, vom folosi botul Reddit „u / savevideo” care vă permite să salvați orice videoclip pe Reddit. Cu toate acestea, rețineți că nu veți putea descărca videoclipuri YouTube.

Să parcurgem pașii pentru a utiliza botul Reddit „u / savevideo” pentru a descărca videoclipuri de pe Reddit.

1. Deschideți postarea care conține videoclipul pe care doriți să îl descărcați pe Reddit.

ad-banner

2. Comentează „u / savevideo” (fără ghilimele) și atinge butonul Postează.

3. În câteva secunde, botul Reddit vă va trimite un mesaj cu un link.

Descărcați linkul pentru vizualizarea videoclipurilor Reddit

4. Apăsați pe acest link pentru a deschide o pagină nouă cu linkul de descărcat fie în rezoluție HD, fie în SD.

Descărcați videoclipuri Reddit

Rețineți că Reddit interzice adesea roboții. Mai mult, în unele cazuri, acest bot Reddit funcționează în câteva secunde, în timp ce alteori, poate dura câteva minute pentru a vă trimite la link.

2. Folosiți Viddit pentru a descărca videoclipuri Reddit

Descărcarea videoclipurilor Reddit este mai ușoară folosind o aplicație de descărcare video terță parte. Indiferent de platforma pe care o utilizați pentru a vizualiza Reddit, o aplicație dedicată pentru descărcarea de videoclipuri vă simplifică munca.

În cazul nostru, folosim o aplicație numită Viddit. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Viddit din Magazin Google Play și instalați-l.

Deschideți postarea Reddit care conține videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Apăsați butonul Partajare și selectați aplicația Viddit din meniul Partajare care apare.

Viddit Descărcați aplicația Reddit Videos

Aplicația Viddit va prelua linkul videoclipului de la linkul postării. Rețineți că procesarea videoclipului poate dura câteva secunde. După ce ați terminat, pur și simplu apăsați butonul Descărcați pentru a salva videoclipul Reddit.

Aplicația Viddit

Dacă nu doriți să descărcați nicio aplicație pe telefon, puteți utiliza pagina viddit.red.

Bara de căutare

Faceți clic sub opțiunea „Distribuiți” a videoclipului și pe „Copiere link” din meniul derulant, așa cum se arată mai jos.

Copiază legătură

Lipiți-l în caseta de linkuri viddit.red și va genera un link pentru a descărca videoclipul.

3. Utilizați browserul web pentru a descărca videoclipuri Reddit

Există mai multe site-uri web de descărcare video Reddit disponibile care vă pot ajuta să înregistrați videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Un site popular pentru a face acest lucru este Redditsave.

Este un site frumos și curat. Pentru a descărca videoclipul utilizând Redditsave, trebuie să deschideți postarea Reddit care conține videoclipul. Apăsați butonul Partajare și apăsați butonul „Copiați legătura postării”.

Copiați linkul video Reddit

Deschideți site-ul Redditsave pe o altă filă și lipiți linkul pe care tocmai l-ați copiat. Odată ce videoclipul este preluat de pe link de Redditsave, apăsați butonul Descărcați.

Descarca

Încheierea

Metodele de mai sus vă vor permite să descărcați videoclipuri Reddit. Dacă sunteți utilizator iOS, verificați unii dintre cei mai buni clienți Reddit pentru a naviga pe Reddit pe iOS.

Scroll to Top