Cum să descărcați Windows 11 ISO în mod legal?

isoimg
⏱️ 2 min read

O imagine ISO Windows este utilă atunci când doriți să actualizați sau să reparați computerul sau să creați o unitate de pornire Windows. Windows vă permite să descărcați o imagine ISO în mod legal gratuit de pe site-ul său web. Dacă nu doriți să utilizați site-ul web Windows, există și alte modalități prin care puteți descărca o imagine ISO Windows. În acest articol, vă oferim două modalități simple de a descărca gratuit o imagine ISO Windows 11 în mod legal.

Citeste si: Dyson lansează un kit de îngrijire a animalelor de companie în India pentru 9.900 Rs

Iată cum puteți descărca legal un ISO Windows 11

Pasul 1: Accesați site-ul web Microsoft și accesați pagina de descărcare a software-ului. Sau pur și simplu faceți clic Aici.

Pasul 2: Faceți clic pe Windows 11.

Pasul 2: Faceți clic pe Windows 11.

Pasul 3: Derulați în jos până la „Descărcați imaginea discului Windows 11 (ISO).”

Pasul 4: Faceți clic pe caseta „Selectați descărcare” și selectați „Windows 11 (ISO multi-ediție). Faceți clic pe „Descărcați”.

1669617595 59 Cum sa descarcati Windows 11 ISO in mod legal

Pasul 5: Site-ul web vă va solicita să alegeți limba produsului. Faceți clic pe casetă și selectați limba dorită și apăsați pe „Confirmare”.

Pasul 5: Site-ul web vă va solicita să alegeți limba produsului.  Faceți clic pe casetă și selectați limba dorită și apăsați pe „Confirmare”.

Pasul 6: Faceți clic pe „Descărcare pe 64 de biți”. Aceasta va iniția procesul de descărcare. Fișierul ISO are o dimensiune de până la 5 GB, așa că va dura ceva timp pentru a-l descărca.

Pasul 6: Faceți clic pe „Descărcare pe 64 de biți”.  Aceasta va iniția procesul de descărcare.  Fișierul ISO are o dimensiune de până la 5 GB, așa că va dura ceva timp pentru a-l descărca.  Cum să descărcați Windows 11 ISO gratuit

Descărcați Windows 11 ISO folosind Rufus

Pasul 1: Mergi la https://rufus.ie/en/. Derulați în jos și descărcați Rufus pe computer.

Pasul 1: Accesați https://rufus.ie/en/.  Derulați în jos și descărcați Rufus pe computer.  Cum să descărcați Windows 11 ISO gratuit

Pasul 2: Deschideți fișierul .exe pentru a lansa Rufus.

Pasul 3: În caseta „Boot Selection”, alegeți „Disc sau imagine ISO”.

Pasul 3: în caseta „Boot Selection”, alegeți „Disk sau ISO image”.  Cum să descărcați Windows 11 ISO gratuit

Pasul 4: Faceți clic pe butonul „SELECTARE” și alegeți „Descărcați”.

Pasul 5: Faceți clic pe butonul de descărcare și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a descărca imaginea ISO Windows 11.

Citeste si: Cum să vizionezi gratuit Cupa Mondială FIFA 2022 online?

Concluzie

Acestea sunt două moduri ușoare de a descărca gratuit o imagine ISO Windows 11 în mod legal. Puteți utiliza această imagine ISO pentru a instala Windows pe computer. De asemenea, îl puteți folosi pentru a rula Windows pe o mașină virtuală sau pe un Mac. Dacă doriți să creați o unitate USB bootabilă Windows 11, va trebui mai întâi să descărcați imaginea ISO.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x