Cum să descoperi Deep Dark and Ancient City în Minecraft 1.19

How to Get to Deep Dark and Ancient City in Minecraft 1.19
⏱️ 9 min read

Dacă vrei să descoperi o lume fascinantă în lumea virtuală Minecraft 1.19, ai nevoie de ghidare pentru a ajunge la Deep Dark and Ancient City, un oraș vechi și întunecat ce are multe secrete de descoperit. Pentru a ajunge în acest oraș, trebuie să te pregătești cu arme și unelte puternice, pentru a face față pericolelor de pe drum și a înfrunta creaturi întunecate ce se ascund în jurul tău.

În drumul tău spre acest oraș misterios, vei avea nevoie de o hartă precisă, care să îți arate cele mai bune rute și să îți indice locurile în care poți găsi resursele necesare pentru echipamentul tău. De asemenea, trebuie să fii atent și să eviți capcanele și piatra de curse care îți pot pune viața în pericol.

Odată ajuns în orașul Deep Dark and Ancient City, vei avea nevoie de îndemânare și îndrăzneală pentru a explora temnițele și coridoarele subterane, care ascund comori neprețuite și capcane mortale. Însă, cu multă răbdare și perseverență, vei putea găsi secrete și comori antice care îți vor aduce recompense fantastice.

Pentru a ajunge la Deep Dark and Ancient City în Minecraft 1.19, ai nevoie de curaj, pricepere și multă îndrăzneală. Însă, o dată ajuns acolo, vei trăi o experiență unică, care te va captiva și îți va oferi o nouă perspectivă asupra lumii virtuale Minecraft.

Odată cu actualizarea Minecraft 1.19, cele mai întunecate zone ale jocului sunt în sfârșit deschise și ceva terifiant pândește în umbră. Dar înainte de a merge mai departe și de a-l întâlni pe Warden, trebuie să înveți cum să găsești biomul întunecat adânc și orașul antic în minecraft. În acest ghid, vă vom ajuta cu asta. Am împărtășit cele mai bune metode de a ajunge la orașul străvechi și întunecat în jocul de aici. Doar asigură-te că știi cum să lupți și să-l învingi pe Warden în Minecraft înainte de a intra în acest biom. Acestea fiind spuse, este timpul să ne oprim din mișcare și să începem să ne furișăm pe măsură ce ne îndreptăm mai adânc în biomul adânc și întunecat al Minecraft.

Găsiți Deep Dark and Ancient City în Minecraft (actualizat în iunie 2022)

Vom trece mai întâi peste procesul de găsire a biomului întunecat profund, urmat de metodele de descoperire a orașelor antice. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct la secțiunea orașe.

Notă: Acest articol a fost actualizat ultima dată pe 9 iunie la 2:10 am PST/ 2:40 pm IST.

Unde apare Deep Dark Biome în Minecraft 1.19?

Deep Darkness este un biom de peșteră care, în general, apare sub Y=0 înălțimea mondială în supralume. Este un biom cu lumină scăzută. acoperit de toți tipuri de blocuri sculk. Cât despre mafii, numai Gardianul poate apărea în mod natural aici. Cu toate acestea, asta nu împiedică alte mafiote să rătăcească în întunericul adânc al biomilor vecini.

Cum să găsiți biomul întunecat profund

Pentru a găsi biomul adânc și întunecat, calea naturală este să porniți în aventuri miniere și să continuați să explorați sub Y=0 până când găsiți caracteristici sculk. Apoi, trebuie doar să urmați funcțiile sculk pentru a descoperi întregul biom. Dar dacă nu vrei să mergi pe traseul tradițional, există și o metodă alternativă.

Comanda pentru a localiza întunericul adânc

Dacă activezi trucurile în lumea ta, poți folosi următoarea comandă în chat-ul tău pentru a găsi biomul întunecat adânc:

/locate biomul minecraft:deep_dark

Din păcate, această comandă există doar pentru ediția Java. Ne așteptăm să sosească o comandă alternativă în Minecraft 1.20, dar nu există nicio confirmare pentru aceasta. În ambele cazuri, utilizarea comenzii de mai sus va dezvălui coordonatele celui mai apropiat biom întunecat. Apoi, puteți călători sau teleporta în Minecraft pentru a ajunge la biom.

Unde apare Ancient City în Minecraft 1.19?

Orașul antic deschis în minecraft

La fel ca întunericul adânc, orașul antic este, de asemenea, generat doar sub înălțimea lumii Y = 0 sub lumea exterioară. Dar apare întotdeauna într-o zonă deschisă uriașă care se poate scala la dimensiunea sa. Nu uitați că, deși este singura structură care apare în biomul întunericului adânc, nu fiecare întuneric adânc are un oraș străvechi.

Cum să găsești orașul antic

Deloc surprinzător, dezvoltatorii sugerează să urmărim caracteristicile sculk și să explorăm diverse biome adânci și întunecate pentru a găsi orașul antic. Dar această metodă nu este de încredere dacă sunteți pe o sămânță nefericită sau pur și simplu nu aveți suficient timp. Prin urmare, am colectat și câteva alternative mai ușoare.

Comanda pentru a localiza orașul antic

Puteți folosi următoarea comandă în ediția Java a Minecraft pentru a găsi coordonatele celui mai apropiat oraș antic:

/locate minecraft structure:old_city

În ediția Bedrock, puteți utiliza următoarea comandă:

/localizează orașul vechi

Puteți folosi comenzile din caseta de chat pentru a le activa. Dar asigurați-vă că activați în prealabil trucurile din lumea dvs. De asemenea, odată ce ați ajuns în această locație, nu uitați să verificați portalul Orașului antic din Minecraft. Există diverse speculații și zvonuri despre portal și le-am adunat pe toate în articolul legat aici.

Cele mai bune semințe pentru a găsi Deep Dark și Ancient City

Cel mai simplu și cel mai bun mod de a găsi biomul adânc întunecat și orașul antic în Minecraft este să apară în apropierea lor. Din fericire, cu semințele potrivite, puteți obține mult mai multe.

Bedrock Seed pentru a găsi un oraș antic în Spawn

portalul orașului antic

Această sămânță anume te devine în vârful unui munte înzăpezit. Dar sub același munte se află un oraș străvechi care așteaptă să fie descoperit. Da, va trebui să sapi adânc și pentru o perioadă lungă de timp, dar totul va merita odată ce vei primi prada din oraș. Și dacă intenționați să vizitați orașul imediat ce veți apărea, asigurați-vă că fugiți înainte ca senzorul de sculk să vă detecteze.

  • Cod semințe: -7969402200478764570
  • Biomul generației: pante înzăpezite
  • Coordonatele orașului vechi: 8, -43, 136

Sămânța Java pentru a găsi orașul antic și întunericul adânc

Sapă doar semințe de CA

Spre deosebire de sămânța Bedrock, această sămânță următoare nu numai că te devine deasupra unui oraș antic, ci și unul care este glitched. Desigur, orașul antic nu ar trebui să aibă puțuri de mine în apropiere. Cu toate acestea, această sămânță dă naștere unui puț de mină chiar deasupra orașului. Datorită mafiilor suplimentare din puțurile de mine, explorarea poate fi puțin periculoasă pentru această sămânță. Dar tot prada suplimentară ar compensa.

  • Cod semințe: -3583656773070355489
  • Biomul generației: Foaie
  • Coordonatele orașului vechi: 24, -42, 56

Găsiți Deep Dark și Ancient City în Minecraft

Dacă doriți să continuați să accesați cu ușurință orașele antice, ar trebui să mergeți la lista noastră cu cele mai bune semințe de orașe antice chiar acum. Avem chiar și o sămânță care dă icre cu o fortăreață în oraș. Cu toate acestea, asigurați-vă că învățați cum să vă teleportați în Minecraft pentru a economisi timp în timp ce explorați fiecare sămânță. Cu toate acestea, dacă doriți o pauză din partea întunecată a Minecraft, ar trebui să încercați să găsiți un Allay în lumea voastră. Este o mulțime drăguță și prietenoasă care te urmărește și chiar colectează resurse pentru tine. Cu asta ieșit din poartă, ai altă metodă de a găsi întunericul adânc? Spune-ne în comentarii!

După actualizarea Minecraft 1.19, jucătorii pot explora cele mai întunecate zone ale jocului și putea întâlni un nou inamic numit Warden. Pentru a găsi biomul întunecat adânc și orașul străvechi în Minecraft, există mai multe metode, de la explorarea sub nivelul Y=0 până la folosirea comenzilor în chat. De asemenea, există semințe speciale care vă pot duce direct la aceste locații. Este important să știți cum să luptați cu Warden înainte de a intra în biomul adânc și întunecat. Cu toate acestea, încă există multe speculații și zvonuri despre aceste locuri, așa că sfatul final este să fiți pregătiți pentru orice întâlnire odată ce ați ajuns acolo.
Și cu asta, am ajuns la finalul acestei postări. Sper că informațiile pe care le-am prezentat v-au fost utile și interesante. Nu uitați să vă abonați la blog-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, aveți grijă și nu uitați să vă bucurați de tot ceea ce tehnologia poate oferi!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x