Cum să desfaceți telefonul Asus ROG 3

⏱️ 4 min read

Unbrick Asus ROG Phone 3: După o serie uriașă de scurgeri și speculații, Asus și-a dezvăluit ROG Phone 3 și este mult mai bun decât predecesorul său. Nu doar atât, este mai bun decât orice smartphone pe care îl alegeți. Asus ROG Phone 3 a reușit să aducă multe la masă. Și, desigur, este primul telefon care este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 865 Plus.

Citiți și: Remediați PlayStation A apărut o eroare la conectare

Specificații Asus ROG Phone 3

Imagine Via: TechRadar

Asus ROG Phone 3 are un uimitor panou AMOLED de 6,59 inci, cu o rată de reîmprospătare de 144Hz și o rată de eșantionare tactilă de 270 Hz, cu o latență de 25 ms, este cea mai bună tehnologie de afișare de pe orice smartphone. Afișajul acceptă, de asemenea, HDR + cu o gamă dinamică ridicată, ceea ce face ca vizionarea și experiența de joc să ajungă la un nivel cu totul nou.

Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, veți găsi cea mai recentă versiune overclockată a Snapdragon 865 SoC, denumită Snapdragon 865 Plus, care este overclockată la 3,1 Hz, ceea ce îi permite să funcționeze cu 10% mai repede decât predecesorul său, în timp ce GPU-ul a crescut în performanță. Nu doar atât, dispozitivul vine cu cea mai recentă și strălucitoare 12 GB de memorie RAM LPDDR5 cuplată cu 256 GB de stocare UFS 3.1.

Dispozitivul vine cu o cameră primară de 64 MP cu un senzor de unghi larg de 13 MP. Există, de asemenea, o unitate macro de 5 MP. În față, există un shooter selfie de 24 de megapixeli. Telefonul ROG are o baterie de 6000 mAh și o încărcare rapidă de 30 W, deoarece are un senzor de amprentă pe ecran.

Unbrick Asus ROG Phone 3

Android este atât de plin de personalizare. Odată ce ați început să sape, sunt multe de explorat. Dar majoritatea personalizărilor ating nivelul de sistem. Dacă ceva este încurcat în acest proces, ei bine, sfârșești prin a-ți împiedica telefonul. Bootloop este o poveste pentru o altă zi și, în acest articol, vom discuta despre modul în care puteți Unbrick Asus ROG Phone 3 cu ușurință în doar câțiva pași.

Citește și: Cum să activezi filtrul de lumină albastră pe Samsung Galaxy Tab S6

Înainte de a începe, această metodă este pentru dvs. numai dacă dispozitivul dvs. poate intra în modul EDL. Dacă nu sunteți sigur, rețineți că dacă dispozitivul dvs. apare ca Qualcomm HS-USB QDLoader 9008, atunci înseamnă că ați intrat în modul EDL. Dacă nu, acest ghid nu va funcționa pentru dvs. până când nu cumpărați un cablu de bliț profund și îl forțați în modul EDL.

Link-uri importante ROG Phone 3:

Cerințe preliminare pentru Unbrick Asus ROG Phone 3

  • PC Windows
  • Drivere Fastboot
  • Drivere Qualcomm EDL

Secțiunea de descărcare

Cum să desfaceți telefonul Asus ROG 3

  1. Conectați telefonul Asus ROG Phone 3 și extrage EDL Firmware.
  2. Odată conectat, rulați 1ROG3_VFLASH_EDL.cmd fişier.
  3. Acum, veți obține EDL SUCCES mesaj și lăsați dispozitivul să pornească. Acest proces durează în întregime un sens giratoriu de două până la trei minute. Dacă dispozitivul dvs. este în EDL, dacă da, apăsați reducerea volumului + tasta de pornire aproximativ 15 secunde până când se deconectează.
  4. Acum intră în modul de încărcare și acesta este momentul pentru a clipi orice fișier RAW menționat mai sus, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.
  5. Dacă aveți Varianta Tencent, apoi flash CN si pentru dispozitive globale, poti flash WW.
  6. Acum, tot ce trebuie să faci este, extrage fișierul RAW și alerga zs661ks_raw_flashall.bat
  7. Acest lucru poate dura ceva timp și poate deconecta dispozitivul numai după finalizarea procesului.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat la Unbrick Asus ROG Phone 3, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x