Cum să desfaceți telefonul MediaTek folosind SP Flash Tool?

⌛ Reading Time: 4 minutes

Acest tutorial se concentrează pe Cum se instalează ROM-ul oficial de stoc pe dispozitivul Mediatek și pe telefonul Unbrick MediaTek utilizând instrumentul SP Flash. Dacă într-un fel ați blocat dispozitivul MediaTek, atunci nu vă faceți griji. Poate fi inversat cu un proces destul de simplu. Iată cum să Unbrick MediaTek Phone folosind SP Flash Tool.

Când un telefon este blocat, acesta nu va fi încărcat, nu va intra într-o buclă de încărcare sau va afișa linii albe pe ecran. Dacă oricare dintre acestea se întâmplă cu dispozitivul dvs., atunci este probabil ca dispozitivul dvs. să fie blocat. Ar putea exista diverse motive pentru un dispozitiv MediaTek Bricked, dintre care unele comune sunt cele de mai jos –

 • Instalarea unui ROM personalizat care nu este destinat dispozitivului dvs.
 • Actualizarea software-ului sau a firmware-ului a eșuat.

Deci, dacă aveți dispozitivul blocat, atunci nu vă faceți griji. Puteți să-l desfaceți cu ușurință folosind SP Flash Tool sau Smartphone Flash Tool. Instrumentul ușurează astfel de procese pentru dispozitivele MediaTek, care altfel au opțiuni limitate.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați Stock ROM și să utilizați instrumentul SP Flash pentru a-l bloca pe dispozitivul dvs. Acest lucru va ajuta la desfacerea telefonului MediaTek. Deci, ce mai aștepți? Mergeți mai departe și vedeți ghidul complet pas cu pas pentru o mai bună înțelegere.

Disclaimerwww.androidjungles.com nu va fi responsabil pentru orice daune (dacă există) cauzate dispozitivului dvs. sau garanției acestuia oricum după urmarea procesului de mai jos. Acest ghid este doar în scopuri de cunoaștere. Vă rugăm să efectuați pe propriul pericol.

Cum să desfaceți telefonul MediaTek folosind SP Flash Tool?

Mai jos este prezentat un ghid detaliat care arată cum să desfaceți dispozitivul MediaTek folosind SP Flash Tool. Doar asigurați-vă că urmați mai întâi cerințele date și abia apoi continuați mai departe pentru un proces mai ușor.

Condiții prealabile

 • Descărcați SP Flash Tool. Extrageți acest lucru într-o locație de pe computerul dvs. unde doriți.
 • Descărcați drivere USB MTK. După descărcarea driverelor, deschideți fișierul .exe și apoi urmați instrucțiunile date pentru a le instala pe dispozitiv.

Deconectați dispozitivul MediaTek folosind SP Flash Tool

Iată cei 4 pași simpli și simpli pe care îi puteți efectua pentru a desface dispozitivul MediaTek cu SP Flash Tool –

Pasul 1. Descărcați firmware-ul stocului pentru dispozitivul MediaTek

Vom începe cu descărcați firmware-ul Stock dispozitivului dvs. MediaTek pentru aceeași versiune de firmware, dispozitivul dvs. rulează în prezent. Pentru aceasta, puteți merge la Setări> Despre telefon și verificați Numărul de construcție actual a dispozitivului dvs.

Acum veți găsi în mare parte stocul firmware pe site-ul oficial al OEM-ului dvs. Cu toate acestea, dacă firmware-ul dvs. nu îl are listat, îl puteți descărca din alte surse de încredere.

Pasul 2. Extrageți firmware-ul stocului dispozitivului MediaTek

După ce ați descărcat firmware-ul stocului pentru telefonul MediaTek, va trebui să îl extrageți. Dacă fișierul intră ZIP format, îl puteți extrage folosind WinRAR sau WinZIP. Pentru dispozitive precum Xiaomi care au diferite formate precum TGZ, puteți utiliza diferite instrumente cum ar fi WinRAR.

Pasul 3. Conectați dispozitivul MediaTek la SP Flash Tool

Pentru a conecta dispozitivul MediaTek la SP Flash Tool, va trebui să vă conectați dispozitivul la computer utilizând cabluri USB. Puteți face acest lucru în 2 moduri diferite. Alegeți metoda care vă convine cel mai mult –

Metoda 1.

 • Opriți dispozitivul tau.
 • Conectați-l la computer utilizând un cablu USB și apăsați tasta Buton de reducere a volumului o singura data.

Metoda 2.

 • In primul rand, opriți-vă dispozitivul tau.
 • Conectați un capăt al cablului USB la dispozitiv.
 • Apoi apăsați lung pe Butonul de creștere a volumului și de reducere a volumului împreună și în timp ce apăsați ambele butoane, conectați dispozitivul la celălalt capăt al cablului USB.

Pasul 4. Firmware-ul Flash Stock pe telefonul Unbrick Mediatek

 • Deschideți instrumentul SP Flash pe computer. Pentru aceasta, mergeți la locația de pe PC unde ați salvat fișierul și faceți dublu clic pe fișier flash_tool.exe pentru a deschide instrumentul SP Flash
 • În interfața instrumentului, lângă opțiunea Scatter Încărcare file, faceți clic pe Alege.
 • Apoi du-te la folder în care ați salvat fișierul firmware extras. Aici veți vedea un fișier text scatter cu un nume în format – MTxxxx> Android> scatter.txt. Pur și simplu selectați fișierul și faceți clic pe Deschidere în partea de jos a casetei.
 • Aceasta va încărca diferite partiții în instrumentul SP Flash. Pur şi simplu debifați secțiunea Preloader, prezent în general în partea de sus a listei.
 • Acum lovește Descarca butonul prezent în partea stângă sus.
 • Odată ce descărcarea s-a încheiat, veți primi un mesaj de descărcare Ok pe ecran. Acum puteți deconecta dispozitivul de la computer.

Asta a fost. Ați reușit să descărcați telefonul MediaTek cu un instrument SP Flash Tool.

Întrebări frecvente pentru Telefonul Unbrick Mediatek

Este posibil să desfaceți un smartphone MT cu cărămidă tare?

Da. Folosind ghidul de mai sus, puteți desface ușor un smartphone MediaTek cu cărămizi dure.

Ce înseamnă atunci când dispozitivul este blocat?

Un dispozitiv cu cărămizi este unul care nu pornește și nu poate fi reparat prin nicio metodă generală. Dar nu-l confundați cu Boot Loop. Un telefon blocat în bucla de pornire sau un telefon care pornește în modul de recuperare nu sunt blocate.

Ce cauzează o cărămidă moale într-un telefon?

Un ROM fulgerat sau unele probleme software sau prezența programelor malware ar putea fi motivele cărămizii moi într-un telefon. Puteți desface un telefon cu cărămizi moi folosind ghidul de mai jos.

Cum repar un telefon Soft Bricked?

 • Opriți dispozitivul dvs. și intrați în modul Recuperare prin apăsarea butonului Reduceți volumul și butonul de alimentare împreună.
 • Du-te la Avansat opțiune folosind butoanele de volum pentru a naviga și apoi selectați – Ștergeți memoria cache Dalvik utilizând butonul de pornire.
 • Întoarce-te la ecranul principal și selectați Ștergeți partiția cache și du-te la Șterge datele / setările din fabrică.
 • În cele din urmă, reporniți dispozitivul tau.

Cum îmi scot telefonul din bucla de boot?

 • Opriți dispozitivul tau.
 • Porniți în Mod de recuperare prin apăsarea butonului Reduceți volumul și butonul de alimentare împreună.
 • Du-te la Avansat opțiune folosind butoanele de volum pentru a naviga și apoi selectați – Ștergeți memoria cache Dalvik utilizând butonul de alimentare.

Cuvinte de încheiere

Presupun că articolul de mai sus v-a ajutat. Un dispozitiv cu cărămizi poate speria pe oricine, darămite începători. Dar dacă ați urmat cu atenție ghidul de mai sus, problema dvs. ar fi trebuit rezolvată până acum.

În cazul oricăror întrebări, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.