Cum să dezactivați Bixby de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy

Cum să dezactivați Bixby de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy
⏱️ 5 min read

Dacă aveți un telefon Samsung care a fost preîncărcat cu Bixby, este posibil să aveți sentimente mixte în legătură cu acesta. Poate că vă place acest asistent datorită capacității sale puternice de a modifica setările telefonului și de a vă controla aplicațiile. Cu toate acestea, te enervează cât de ușor este să lansezi accidental aplicația atunci când încerci să faci altceva. Dacă supărarea dvs. față de lansările neintenționate de Bixby depășește beneficiile pentru dvs., citiți mai departe pentru a afla cum să o dezactivați.

Butonul Bixby se află direct sub butonul de volum, facilitând apăsarea în timp ce încercați să reduceți volumul. Această locație este principalul motiv pentru care oamenii doresc să dezactiveze Bixby. Din păcate, butonul fizic care controlează Bixby nu merge nicăieri. (Și nu îl puteți folosi pentru altceva, dar puteți dezactiva software-ul și face butonul inutil.)

Samsung încearcă să facă din Bixby o aplicație de bază pentru utilizatorii Samsung, astfel încât aceștia nu vor să faciliteze dezactivarea acesteia, dar avem pașii necesari pentru ca aceasta să se întâmple. Nu există o soluție unică pentru a o dezactiva și există un cerc sau două prin care săriți. Dar, chiar dacă există mai multe locuri diferite pentru care trebuie să modificați unele setări, aceste setări sunt schimbări rapide și ușoare.

Conectați-vă la contul dvs. Samsung

Iată un cerc. Pentru a dezactiva Bixby, trebuie să vă conectați la contul dvs. Samsung, dacă nu ați făcut acest lucru când ați configurat dispozitivul. Vor să vă gândiți de două ori la eliminarea acestuia.

Remove-bixby-samsung-account

Iată cum să vă conectați.

1. Apăsați butonul Bixby sau glisați spre dreapta pe ecranul de pornire al telefonului.

2. Atingeți „Următorul”.

3. Alegeți limba Bixby Voice și atingeți Următorul.

4. Selectați „Conectați-vă”.

5. Introduceți informațiile despre contul dvs. Samsung sau creați un cont dacă nu aveți deja unul.

Bixby Voice

Asistentul Bixby are două părți distincte: Bixby Home și Bixby Voice.

Funcția Voice vă permite să faceți lucruri pe Bixby apăsând și ținând apăsat butonul Bixby ca un walkie-talkie. Deoarece trebuie să accesați Acasă pentru a dezactiva Voice, trebuie să dezactivați Voice înainte de a putea dezactiva Bixby Home.

Cum să dezactivați Bixby Voice:

1. Apăsați butonul Bixby sau glisați spre dreapta pe ecranul de pornire al telefonului până se deschide Bixby.

2. În meniul din partea de sus, atingeți pictograma meniu (trei puncte verticale).

3. Atingeți Setări.

elimina-setările-bixby

4. Debifați Bixby Voice.

elimina-bixby-voce

Butonul Acasă Bixby

Pentru a elimina riscul de a deschide aplicația atunci când încercați să reduceți volumul de pe telefon, acum trebuie să dezactivați lansarea Bixby atunci când atingeți butonul o dată.

Cum să dezactivați butonul de pornire Bixby:

1. Apăsați butonul Bixby din partea laterală a telefonului.

2. Din meniul din partea de sus, apăsați butonul Setări. Arată ca un angrenaj.

3. Debifați tasta Bixby.

butonul remove-bixby

Bixby Home pe ecranul de pornire

Ori de câte ori glisați în partea stângă a ecranului de pornire, aplicația Bixby se va deschide. Eliminarea acestui ecran de pe telefon este destul de ușoară.

Dacă nu doriți să eradicați Bixby și doriți doar să dezactivați butonul respectiv, săriți peste pasul următor. Dacă lăsați acest ecran activ, veți putea în continuare să accesați Bixby cu vocea dvs. sau glisând la ecranul din stânga-extremă. Cu toate acestea, dacă doriți ca aplicația să fie complet dezactivată, urmați aceste instrucțiuni.

Pentru a elimina Bixby Home:

1. Din ecranul de start apăsați lung pe un spațiu gol. Afișajele vor reduce dimensiunea și veți putea derula între ele.

2. Glisați spre dreapta pentru a deplasa scroll-ul până la stânga.

elimina-bixby-home

3. Faceți clic pentru a dezactiva Bixby Home. Ecranul nu va mai apărea pe telefon când glisați.

Schimbați lansarea Bixby pe Galaxy Note 9

Iată celălalt cerc prin care săriți dacă sunteți proprietarul Galaxy Note 9. Din păcate, Samsung nu permite utilizatorilor Galaxy Note 9 să dezactiveze complet butonul Bixby, dar au creat o modalitate de a evita lansarea accidentală a programului. Puteți schimba acțiunea de lansare printr-o simplă atingere a butonului în loc de o singură atingere. Acum, dacă apăsați butonul o dată, acesta nu va deschide Bixby

Pentru a finaliza această remediere, trebuie să aveți versiunea 2.0.36.14 sau o versiune ulterioară.

1. Apăsați butonul Bixby.

2. În meniul din partea de sus, apăsați pictograma meniu (trei puncte stivuite vertical.)

3. Atingeți Setări.

4. Alegeți opțiunea pentru Bixby Key.

5. Schimbați setarea pentru a solicita să apăsați de două ori pentru a deschide Bixby.

Există alte modalități de a evita aplicația Bixby, inclusiv utilizarea aplicațiilor concepute pentru a o dezactiva sau selectarea unei alte aplicații de lansare, cum ar fi Lansator de acțiuni sau Nova Launcher.

Dacă decideți că doriți să îi acordați lui Bixby o a doua șansă, puteți recupera oricare sau toate părțile din acesta repetând pașii de mai sus și pornind din nou comutatoarele.

Credit de imagine: Samsung Galaxy S8

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x