Cum să dezactivați căutările recente pe Windows 11

Windows 11de son aramalar nasil devre disi birakilir.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, de fiecare dată când căutați din bara de activități sau din meniul Start când treceți cu mouse-ul peste butonul Căutare, veți vedea o listă a căutărilor dvs. recente.

Deși aceasta ar putea fi o caracteristică utilă pentru a efectua din nou aceeași căutare, ar putea fi o problemă de confidențialitate pentru mulți utilizatori. Dacă nu doriți să vedeți căutările recente în bara de activități, Windows 11 22H2 include o opțiune pentru a dezactiva acest comportament.

În acest ghid, veți afla pașii simpli pentru a preveni ca bara de activități să afișeze căutări recente pe Windows 11 22H2.

Dezactivați căutările recente pe Windows 11

Pentru a nu mai afișa căutările recente în bara de activități, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Personalizare.

  3. Apasă pe Bara de activități fila.

  4. Apasă pe Comportamentele din bara de activități setare.

  5. Ștergeți Afișează căutările recente când trec cu mouse-ul peste pictograma de căutare opțiune.

După ce ați finalizat pașii, când treceți cu mouse-ul peste butonul de căutare din bara de activități, nu veți mai vedea o listă a căutărilor dvs. recente.

Dacă doriți doar să eliminați lista curentă a căutărilor anterioare, puteți oricând să verificați din nou opțiunea din setările de comportamente din bara de activități.

Dacă nu vedeți opțiunea, nu aveți versiunea de Windows 11 care include această opțiune. Posibilitatea de a opri afișarea căutărilor recente este disponibilă pe versiunea 22H2 și versiunile superioare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...