Cum să dezactivați de la distanță Apple Pay

Cum să dezactivați de la distanță Apple Pay

⌛ Reading Time: 4 minutes

Când vă pierdeți iPhone-ul sau Apple Watch, în afară de frustrarea pierderii dispozitivului fizic, există și îngrijorarea cuiva care încearcă să acceseze și să utilizeze informațiile dvs. Apple Pay. Datele dvs. Apple Pay sunt specifice dispozitivului dvs., deci, dacă cineva poate avea acces, există șansa să meargă la cumpărături pe cheltuiala dvs. Din fericire, Apple este pregătit pentru acest lucru și vă oferă o modalitate de a vă dezactiva informațiile Apple Pay de la distanță, astfel încât să vă puteți simți în siguranță, localizarea dispozitivului lipsă fiind propria grijă.

Dezactivați folosind Find My

Cel mai rapid și mai simplu mod de a dezactiva orice dispozitiv Apple pierdut este să utilizați platforma „Găsește-mă”. Atâta timp cât aveți acces la un alt computer (orice computer, doar nu Apple), iPhone sau iPad, vă puteți conecta și începe procesul de dezactivare.

1. Începeți accesând aplicația „Găsește-mi” de pe orice dispozitiv Apple sau accesați direct iCloud.com/find pe orice computer și conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple existent.

2. În partea de sus a paginii iCloud.com, găsiți titlul pentru „Toate dispozitivele” și selectați dispozitivul pierdut din listă. În aplicația Găsește-mi iOS, mergi la „Dispozitiv”, care este a doua opțiune din partea stângă în partea de jos și localizează dispozitivul pe care vrei să îl dezactivezi.

Dezactivați de la distanță Apple Pay Find My All Devices

3. Cu dispozitivul selectat pe iCloud.com, faceți clic sau atingeți „Mod pierdut”, care vă va solicita un număr de telefon care să vă ajungă când telefonul dvs. este localizat. Odată ce numărul a fost adăugat, Apple Pay este imediat suspendat atâta timp cât telefonul rămâne în modul pierdut.

Dezactivează de la distanță Apple Pay Find My Lost Mode

4. Pe iOS, atingeți „Activați” sub „Marcați ca pierdut”. O solicitare rapidă va verifica dacă doriți să blocați un computer sau să dezactivați un dispozitiv iOS. Apăsați „Continuați” și Apple Pay va fi dezactivat. Aceasta este o modalitate excelentă de a evita efectuarea de taxe de pe dispozitivele dvs. și vă scutește de la anularea oricărui card de credit pe care îl aveți la dispoziție prin Apple Pay.

Dezactivați de la distanță Apple Pay Find My Verify

5. Când dispozitivul dvs. este găsit, puteți reactiva Apple Pay imediat ce „Modul pierdut” este dezactivat.

Eliminați detaliile de pe site-ul Apple ID

În timp ce Find My este cu siguranță cea mai bună soluție pentru dezactivarea de la distanță a Apple Pay, nu este singura opțiune disponibilă.

1. Începeți mergând la appleid.apple.com și conectați-vă la contul dvs. Apple utilizând aceleași informații de identificare ca datele de conectare iCloud.

Dezactivați de la distanță Apple Pay Pagina Id

2. Derulați în jos până când vedeți dispozitivele Apple disponibile. Orice dispozitiv configurat în prezent pentru Apple Pay are sigla „Pay” direct dedesubt.

Dezactivați de la distanță Apple Pay Apple Id Pageone

3. Faceți clic pe dispozitiv, veți vedea o opțiune sub opțiunile de plată Apple Pay etichetate „Eliminați cardul …” Faceți clic pe „Eliminați” pentru a confirma că doriți să scoateți cardul de pe dispozitiv.

Dezactivați de la distanță Apple Pay Apple Id Pagetwo

4. Repetați pașii de mai sus pentru toate dispozitivele care sunt conectate la Apple Pay pentru a vă asigura că nu este disponibil nicăieri până când nu este recuperat niciun dispozitiv pierdut sau furat. Când se găsește un dispozitiv, va trebui să adăugați din nou toate cărțile eliminate. Întregul proces nu ar trebui să dureze mai mult de un minut sau două în fiecare direcție.

Gânduri finale

În cazul în care va veni vreodată momentul în care pierdeți oricare dintre produsele dvs. Apple, este important să aveți liniștea sufletească că puteți elimina cu ușurință Apple Pay. Deja va fi suficient stres și angoasă pentru găsirea dispozitivului, pierderea amintirilor și fotografiilor etc. și nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la cineva care merge la Best Buy cu cardul dvs. de credit.

Legate de:

  • Cum să despărțiți și să ștergeți Apple Watch
  • Cum să configurați Apple Pay pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac
  • Cum să comutați Apple Watch pe un iPhone nou

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *