Cum să dezactivați evidențierea căutării pe Windows 10

⏱️ 2 min read

Pe Windows 10, „căutare evidențieri” este o caracteristică care apare în experiența de căutare Windows din meniul Start sau caseta de căutare din bara de activități. Funcția de evidențiere a căutării a fost concepută pentru a afișa actualizări periodice pentru a vă ajuta să descoperiți mai multe, să fiți conectat și să rămâneți productiv.

De asemenea, arată momente notabile, cum ar fi sărbători, aniversari și alte momente educaționale în timp, atât la nivel global, cât și în regiunea dvs. În plus, caracteristica oferă conținut în casa de căutare legat de momentul de astăzi și conținut zilnic, cum ar fi cuvântul zilei, Microsoft Rewards, oferă căutări în tendințe și multe altele.

În panoul din stânga, veți găsi, de asemenea, o listă cu aplicațiile, fișierele, setările și site-urile web lansate recent pentru a relua sarcinile anterioare. În plus, dacă utilizați un cont de la serviciu sau de la școală, veți putea folosi și Microsoft Search în organizație.

Deși evidențierea căutării poate fi utile pentru mulți utilizatori, este posibil să o dezactivați prin setările din bara de activități, dacă funcția nu este pentru dvs.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a gestiona funcția de evidențiere a căutării pentru căutare pe Windows 10.

Java-SE1705: Data Stream (DataOutpu...
Java-SE1705: Data Stream (DataOutputStream, DataInputStream)

Dezactivați evidențierea căutării pe Windows 10

Pentru a dezactiva evidențierea căutării, urmați acești pași:

  1. Faceți clic dreapta pe bara de activități pe Windows 10.

  2. Selectează Căutare meniu și ștergeți „Afișați elementele evidențiate ale căutării” opțiune.

După ce ați finalizat pașii, caseta de căutare nu va mai afișa elementele evidențiate sau fișierele recente în panoul din stânga.

Activați evidențierea căutării pe Windows 10

Pentru a activa evidențierea căutării în Windows 10, urmați acești pași:

  1. Faceți clic dreapta pe bara de activități.

  2. Selectează Căutare meniu și alegeți „Afișați elementele evidențiate ale căutării” opțiune.

După ce finalizați pașii, caseta de căutare va afișa actualizări periodice cu conținut, inclusiv ilustrații distractive, care vă ajută să descoperiți mai multe, să fiți conectat și să rămâneți productiv.

„Search highlights” pe Windows 10 este disponibil începând cu versiunea 19044.1618 și versiunile superioare, dar disponibilitatea va avea loc în lunile următoare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x