Cum să dezactivați funcția de apel de urgență în iOS

Como desativar o recurso de chamada de emergência no iOS
⏱️ 4 min read

În caz de urgență, cu cât puteți forma mai repede numărul 911, cu atât mai bine. Pentru a vă ajuta să vă conectați cu serviciile de urgență cât mai repede posibil, iPhone-ul oferă mai multe comenzi rapide pentru apeluri de urgență. Cu toate acestea, acestea vă cresc și șansele de a forma 911 accidental. De exemplu, l-ai putea lăsa pe copilul tău să joace jocuri mobile pe iPhone-ul tău și îl poate activa accidental.

În acest articol acoperim toate comenzile rapide pentru apeluri de urgență ale iOS. De asemenea, vă arătăm cum să modificați sau să dezactivați aceste setări de apel de urgență pentru a vă reduce șansele de a forma 911 accidental.

Cum să apelați automat 911 pe iPhone

Pentru a vă ajuta să evitați apelarea accidentală la 911, trebuie mai întâi să cunoașteți toate modalitățile prin care puteți declanșa un apel de urgență. IPhone oferă mai multe comenzi rapide pentru contactarea 911.

Pe iPhone 8 sau o versiune ulterioară, fie:

  • Apăsați butonul de pornire și unul dintre butoanele de volum. Va apărea acum pagina „Urgență”, care include glisorul SOS. De aici, puteți forma 911 glisând spre dreapta.
  • Dacă țineți apăsate butoanele de pornire și volum, iPhone-ul dvs. va afișa o numărătoare inversă. Când această numărătoare inversă atinge 0, se va auzi o alertă, iar iOS va forma 911.

Pe iPhone 7 sau o versiune anterioară, apăsați rapid butonul de pornire de cinci ori la rând și apoi trageți glisorul SOS de urgență când apare. Rețineți că în India trebuie să apăsați butonul de pornire doar de trei ori, iar iPhone-ul dvs. va apela automat serviciile de urgență.

Cum se dezactivează funcția de apel de urgență în iOS

Puteți împiedica iOS să sune la 911 când apăsați doar butoanele externe. Aceasta înseamnă că este încă posibil să formați 911 apăsând butoanele externe și apoi glisând glisorul „SOS” care apare. Acest pas suplimentar face mai dificilă apelarea accidentală a serviciilor de urgență, ajutându-vă, de asemenea, să formați rapid 911 în caz de urgență reală.

Pentru a efectua această modificare a setărilor de urgență:

1. Lansați aplicația „Setări” a iPhone-ului.

2. Atingeți „SOS de urgență”.

Ios Emergency Sos

3. Dacă doriți să împiedicați iPhone-ul dvs. să sune la 911 când apăsați butonul de alimentare de cinci ori, dezactivați glisorul „Apelați cu butonul lateral”.

4. Pentru a împiedica iOS să apeleze automat 911 când țineți apăsat butoanele de alimentare și volum, dezactivați glisorul „Apel automat”.

Va trebui să apăsați butoanele externe și să glisați glisorul de pe ecran pentru a apela 911 după dezactivarea funcțiilor automate.

Denumirea unui contact de urgență

În timp ce modificați setările SOS, poate doriți să adăugați un contact de urgență pe iPhone. După ce sunați la 911, iOS vă va avertiza automat contactul de urgență cu un mesaj care conține locația dvs. curentă.

Puteți denumi un contact de urgență navigând la „Setări -> SOS de urgență -> Configurarea contactelor de urgență în sănătate”. Aplicația Health vă va ghida acum prin procesul de creare a contactului de urgență.

Încheierea

Dacă vă faceți griji cu privire la declanșarea accidentală a acestor comenzi rapide, v-am arătat cum să dezactivați funcția de apel de urgență în iOS. Dacă nu puteți forma 911 din anumite motive, știți cum să scrieți 911 în caz de urgență.

Legate de:

  • Cum să ștergeți automat e-mailurile de la expeditorii blocați în iOS
  • Cum se instalează comenzi rapide Siri terțe pe iOS
  • 16 dintre cele mai bune comenzi rapide Siri pentru utilizatorii avansați iOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x