Cum să dezactivați modul sigur pe Android

⏱️ 4 min read

Dezactivați modul sigur pe Android: Android este unul dintre cele mai puternice și personalizabile sisteme de operare mobile disponibile. Funcționarea tipică a unui smartphone Android poate fi amestecată de orice aplicație sau fișier care funcționează defectuos. Adică, dacă sunteți un utilizator puternic Android care descarcă un câmp de aplicații dintr-un browser, cum ar fi APK-urile mod și etc, atunci veți întâlni de multe ori astfel de probleme.

De asemenea, citiți: Cum să remediați erorile Dev 6068 6065 6165 și 6066 în COD Warzone

În astfel de situații, nu vă puteți controla dispozitivul întrucât aplicația care funcționează defectuos va apărea în mod izbitor că a încetat să funcționeze sau ceva de genul acesta. Uneori, acest lucru se poate întâmpla și cu aplicații precum Google Play Services etc.

Dacă vă confruntați cu astfel de probleme, veți ajunge în mod sigur pentru a remedia problema, deoarece o mulțime de ghiduri online vă vor sugera cum să intrați în modul sigur pentru a remedia problema. Dar ceea ce nu vă vor spune este cum să dezactivați modul sigur pe Android, acum acesta este locul în care intrăm. În această postare, vă vom ghida prin procesul cum puteți ieși din modul sigur pe orice dispozitiv Android.

Ce este modul sigur?

Modul sigur este mecanismul de depanare prezent pe smartphone-urile Android. Această caracteristică este pusă la dispoziție pentru a remedia orice anumită aplicație care a funcționat defectuos și care vă blochează dispozitivul. Vine un moment pentru fiecare utilizator Android în care instalează o aplicație terță parte și, din cauza problemelor de compatibilitate sau a erorilor, se blochează continuu și va sfârși cu dispozitivul tău inutilizabil.

Citiți și: Cum se accesează numărul de serie și numărul de model pe Apple iPhone SE 2020

Acum, în astfel de situații, Modul sigur intră în acțiune, deoarece toate aplicațiile terță parte sunt dezactivate în modul sigur. Adică, puteți accesa cu ușurință aplicațiile și șterge aplicația care cauzează problemele. După ce ați terminat, puteți porni în modul normal. Ei bine, acesta este motivul pentru care sunteți aici! Fără nicio altă introducere, permiteți-ne să începem rapid cum să dezactivați modul sigur pe Android.

Metoda 1: Reporniți dispozitivul pentru a dezactiva modul sigur pe Android

 1. Acesta este cel mai simplu și simplu proces de dezactivare a modului sigur pe Android.
 2. Este bine cunoscut faptul că, în mod implicit, orice dispozitiv Android repornește în modul normal.
 3. Deci, mai întâi, apăsați și țineți apăsată tasta de pornire. Acest lucru face ca meniul de alimentare să apară.
 4. După ce vedeți meniul de alimentare, puteți pur și simplu să atingeți pictograma de repornire.
 5. Asta este, ați dezactivat cu succes modul sigur pe Android.

Metoda 2: dezactivați modul sigur pe Android din panoul de notificări

 1. Nu este cazul tuturor dispozitivelor Android.
 2. Câteva dispozitive care rulează Samsung Experience UI sau TouchWiz și versiunile mai vechi ale LG UX au această caracteristică.
 3. Nu trebuie să faceți altceva decât să deschideți sertarul pentru notificări și să faceți clic pe notificare.
 4. Odată ce afișează solicitarea, atingeți OK și atât.

Metoda 3: dezactivați modul sigur pe Android folosind tastele hardware

 1. Dacă metoda 1 nu a funcționat pentru dvs., puteți încerca această metodă deoarece câțiva producători OEM fac ieșirea din modul sigur un pic mai dificil decât de obicei.
 2. Pentru început, vă puteți opri dispozitivul.
 3. Acum, țineți apăsată tasta de pornire pentru a porni dispozitivul și, în timp ce pornește, apăsați tasta de reducere a volumului. Dispozitivul dvs. va porni acum în modul normal.
 4. Acest lucru nu funcționează cu toate dispozitivele, deoarece majoritatea dispozitivelor intră în bootloader sau recuperare atunci când este apăsat volumul scăzut în timpul bootului.

Concluzie

Dacă această postare te-a ajutat Dezactivați modul sigur pe Android, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x