Cum să dezactivați notificările Android pentru diferite rețele sociale

Cum să dezactivați notificările Android pentru diferite rețele sociale
⏱️ 4 min read

Să știi cum să dezactivezi notificările telefonului tău poate fi un adevărat ajutor. Poate însemna diferența dintre a vă bucura de o perioadă liniștită sau de a vă ocupa de notificări la care nu v-ar putea interesa mai puțin.

Dezactivarea notificărilor în rețeaua dvs. socială preferată este o sarcină ușoară. După ce le opriți, (sperăm) veți putea să vă bucurați de o liniște sufletească și să vă puteți lăsa telefonul în pace.

Dezactivați notificările în WhatsApp

Dacă doriți să dezactivați complet notificările WhatsApp, deschideți aplicația și atingeți cele trei puncte verticale. Atingeți „Setări”, apoi „Notificări”. Debifați doar caseta care spune „Tonuri de conversație” pentru a dezactiva notificările pentru toate grupurile și contactele. Asigurați-vă că opțiunea de vibrație este dezactivată, deoarece aceasta poate, de asemenea, descărca bateria telefonului.

Pentru a dezactiva notificările pentru un anumit contact sau grup, pur și simplu deschideți acel contact / grup și atingeți cele trei puncte verticale. Selectați „Dezactivați notificările” și alegeți cât timp doriți să le dezactivați. Puteți alege între opt ore, o săptămână sau un an.

notificări-contact

Cum se dezactivează notificările Facebook

Deschideți aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. Android și atingeți cele trei linii orizontale. Glisați în jos până când vedeți opțiunea Setări notificări. Când îl deschideți, veți vedea tot ce primiți o notificare.

notificări-facebook1

Atingeți categoria pentru notificările pe care doriți să le modificați sau dezactivați complet notificările sau modul în care le primiți. Doar parcurgeți subiectele și faceți modificările pe care doriți să le faceți.

Dezactivați notificările pe Snapchat

Dacă notificările Snapchat devin insuportabile, le puteți dezactiva deschizând aplicația și atingând pictograma fantomă. Selectați roata dințată în colțul din dreapta sus și atingeți „Setări notificări”. Debifați caseta „Primiți notificări” și spuneți adio de la notificări.

notificări-snapchat

Cum se dezactivează notificările pe Instagram

Dacă prietenii tăi te înnebunesc cu prea multe postări, atunci este timpul să oprești aceste notificări. Deschide Instagram și atinge pictograma profilului (ultima la dreapta) și atinge cele trei puncte verticale.

Glisați în jos până la secțiunea Setări și atingeți opțiunea „Notificări push”. Veți vedea o listă lungă de lucruri pentru care puteți dezactiva notificările.

notificări-instagram

Puteți limita notificările primindu-le doar atunci când persoanele pe care le cunoașteți fac ceva sau le puteți opri complet.

Eliminați notificările Twitter

Din fericire, Twitter îți oferă și diverse opțiuni atunci când vine vorba de modificarea numărului de notificări pe care le primești. Puteți dezactiva notificările de la anumite persoane sau pentru un anumit tip de conținut.

Pentru a face acest lucru, deschideți Twitter și accesați fila de notificări și atingeți roata dințată din partea dreaptă jos. Atingând Filtre avansate, puteți dezactiva notificările de la persoanele pe care nu le urmăriți, care nu vă urmăresc, cu un cont nou, care au o fotografie de profil implicită etc.

notificări-twitter

În notificările push puteți dezactiva notificările care vă notifică despre aprecieri, retweets, mențiuni și răspunsuri, etichete foto, noi adepți, momente, știri, recomandări și multe altele! Atâta timp cât sunteți acolo, puteți schimba și modul în care primiți notificările, cum ar fi oprirea opțiunii de vibrație, folosind doar un ton de apel sau folosind doar o lumină de notificare.

Concluzie

În timp ce notificările sunt o modalitate excelentă de a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în rețelele dvs. sociale preferate, de asemenea, poate scăpa de sub control și scăpa de sub control. Cum vă ocupați de notificări? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x