Cum să dezactivați notificările insignei în bara de activități pe Windows 10

1643069003 Cum sa dezactivati notificarile insignei in bara de activitati pe
⏱️ 3 min read

Pe Windows 10, insignele sunt notificări ușoare concepute pentru a vă alerta atunci când ați ratat orice eveniment din bara de activități pentru o anumită aplicație, fără a fi nevoie să deschideți Centrul de acțiuni, meniul Start sau aplicația.

În funcție de aplicație, veți vedea o insignă care indică numărul de notificări pe care le-ați ratat. De exemplu, în aplicația „Poștă”, veți vedea numărul de e-mailuri pe care nu le-ați văzut. Aplicația „Alarm & Clock” va afișa orice alarmă activă. Insigna pentru aplicația „Vremea” vă va informa despre orice alertă legată de starea vremii și așa mai departe.

Cu toate acestea, aceste notificări pot fi intruzive și pot aglomera cu ușurință bara de activități, dar puteți dezactiva funcția de insignă dacă este ceva de care nu aveți nevoie.

În acest ghid, veți învăța pașii simpli pentru a dezactiva notificările insignelor pe Windows 10.

Dezactivați notificările insigna din bara de activități pe Windows 10

Pentru a dezactiva notificările cu insignă pentru aplicațiile din bara de activități, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 10.

 2. Click pe Personalizare.

 3. Click pe Bara de activități.

 4. Închide Afișați insigne pe butoanele din bara de activități comutator.

  Dezactivează insignele pentru aplicații din bara de activități
  Sfat rapid: Dacă „Afișați insignele pe butoanele din bara de activități” opțiunea este inactivă, este posibil să utilizați butoane mici din bara de activități, care nu acceptă insigne. Dacă acesta este cazul, opriți „Folosiți butoane mici din bara de activități” opțiunea de a activa notificările insignei în bara de activități.

După ce ați finalizat pașii, aplicațiile din bara de activități nu vor mai afișa notificări, ceea ce face ca bara de activități să distragă atenția.

Dezactivați insigna de notificare a Centrului de acțiuni

Butonul Centrul de acțiuni din zona de notificare a barei de activități include și o insignă cu numărul de notificări ratate. Butonul poate afișa, de asemenea, pictogramele aplicațiilor, facilitând identificarea rapidă a aplicației pe care le-ați ratat notificările.

Dacă nu doriți să vedeți insigna (sau pictogramele aplicației) în butonul Centru de acțiune, puteți dezactiva aceste funcții urmând acești pași:

 1. Faceți clic dreapta pe Centru de acțiune pictograma din colțul din dreapta jos al barei de activități.

 2. Selectați Dnu afișează pictogramele aplicațiilor opțiune.

 3. Selectează În jos arată numărul de notificări noi opțiune.

  Dezactivați notificarea insignei Centrului de acțiuni
  Dezactivați notificarea insignei Centrului de acțiuni

După ce ați finalizat pașii, butonul din Centrul de acțiuni nu va mai afișa notificări, dar pictograma va deveni albă sau neagră atunci când aveți notificări noi, în funcție de modul de temă a sistemului.

Actualizare 18 septembrie 2020: Acest ghid a fost lansat inițial în aprilie 2016 și a fost revizuit pentru cea mai recentă versiune de Windows 10

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x