Cum să dezactivați notificările pentru actualizările de aplicații pe dispozitivul dvs. Android

Cum să dezactivați notificările pentru actualizările de aplicații pe dispozitivul dvs. Android

Notificările pentru actualizările aplicației sunt întotdeauna binevenite, deoarece aduc cu ele remedierile și modificările de erori pe care dezvoltatorii le-au eliminat. Cu toate acestea, uneori aceste actualizări devin enervante și nu vă sunt utile.

Luați în considerare un scenariu în care vă aflați într-o întâlnire cu adevărat importantă sau faceți o muncă importantă pe mașină și sunteți alertat de dispozitivul dvs. Android din când în când, spunându-vă că există o actualizare pentru o aplicație pe dispozitivul dvs.

Pentru acei utilizatori care ar prefera să nu primească notificări despre actualizările aplicației și ar prefera să verifice manual magazinul de aplicații pentru a vedea dacă este disponibilă o actualizare, există o modalitate de a dezactiva aceste notificări de actualizare a aplicației pe un dispozitiv Android.

Odată ce notificările sunt dezactivate, dispozitivul dvs. nu vă va notifica ori de câte ori este disponibilă o actualizare. În schimb, va trebui să verificați manual magazinul Google Play. Cu toate acestea, puteți reveni la setările implicite în orice moment doriți.

Dezactivarea notificărilor pentru actualizările aplicațiilor

Pentru a face acest lucru, veți utiliza aplicația Google Play încorporată pe dispozitivul dvs.

1. Lansați Google Play din sertarul aplicației.

2. Când Google Play se lansează, atingeți trei linii orizontale în colțul din stânga sus pentru a afișa meniul Magazin Play.

3. Când meniul glisează din stânga, atingeți opțiunea care spune „Setări”.

disablenotif-settings

4. Odată ajuns în panoul Setări, dezactivați opțiunile care spun „Actualizări aplicații disponibile” și „Aplicațiile au fost actualizate automat”.

disablenotif-options

5. Închideți aplicația Google Play și ați terminat.

Dacă vreți vreodată să activați notificările, lansați aplicația magazinului Google Play, accesați Setări și activați ambele opțiuni pe care le-ați dezactivat mai sus. Ar trebui să începeți să primiți notificări așa cum erați înainte.

Concluzie

Avertizarea despre actualizări pentru fiecare aplicație instalată pe dispozitivul dvs. poate fi uneori enervantă, iar procedura de mai sus vă ajută să dezactivați aceste notificări pentru a vă concentra pe munca dvs. reală.