Cum să dezactivați Nu deranjați în timp ce conduceți

Cum să dezactivați Nu deranjați în timp ce conduceți
⏱️ 6 min read

Adesea, unele servicii sunt concepute pentru a ajuta oamenii să provoace mai mult rău decât să ofere asistență efectivă. O astfel de funcționalitate este modul Nu deranjați în timp ce conduceți. L-am activat accidental și ceea ce a urmat a fost o ploaie de notificări ratate de fiecare dată când eram într-o mașină. Din fericire, este ușor să dezactivați Nu deranjați în timp ce conduceți pe Android și iPhone.

Cum să dezactivați Nu deranjați în timp ce conduceți pe iPhone

1. Deschideți Setări pe iPhone și atingeți „Nu deranjați”.

2. Derulați în jos și atingeți Activare. Selectați manual. Acest lucru va dezactiva funcția în care modul DND este activat automat atunci când conduceți sau când sunteți conectat la Bluetooth-ul mașinii. Acum va trebui să porniți manual DND când este necesar. De asemenea, dezactivați comutatorul de lângă „Activați cu CarPlay”.

Nu deranjați Dezactivați permanent Iphone Carplay

3. Dacă vă aflați în scaunul pasagerului sau doriți să opriți DND pentru o vreme, atingeți notificarea de pe ecranul de blocare și selectați „Nu conduc”.

Nu deranja Nu conduc

4. De asemenea, îl puteți dezactiva din Centrul de control. Deschideți Centrul de control și atingeți pictograma mașinii pentru ao activa sau a o dezactiva. Dacă nu vedeți o pictogramă auto în Centrul de control, accesați „Setări -> Centrul de control”. Adăugați „Nu deranjați în timp ce conduceți” la lista de controale incluse, apoi utilizați Centrul de control pentru a activa / dezactiva Nu deranjați în timp ce conduceți. Citiți mai departe pentru a afla și mai multe despre modul de utilizare a modului Nu deranjați pe un iPhone.

Nu deranjați centrul de control al conducerii

Cum să dezactivați Nu deranjați în timp ce conduceți pe Android

Există patru moduri de a scăpa de modul Nu deranja pe Android în timp ce conduceți.

1. Setări mod de conducere

1. Deschideți Setări pe telefonul dvs. Android și atingeți „Dispozitive conectate”.

2. Apăsați pe „Preferințe conexiune” urmat de „Mod de conducere”.

Nu deranjați modul de conducere Android

3. Apăsați pe „Porniți automat” și asigurați-vă că niciun comutator de lângă „Când este detectată conducerea” și „Când este conectat la Bluetooth” este activat. Dacă acest lucru nu ajută, reveniți la ecranul anterior și atingeți Comportament în loc de „Activați automat”. Alegeți Deschideți „Android auto” în loc de „Activați Nu deranjați”.

Nu deranjați modul de conducere Android Dezactivați

2. Din Setări Nu deranjați

Alternativ, puteți dezactiva Nu deranjați în timp ce conduceți permanent din setările DND. Cu toate acestea, această metodă va funcționa numai atunci când vă aflați într-o mașină în mișcare.

1. Deschideți Setări și accesați Sunet.

2. Apăsați pe „Nu deranjați” urmat de Programe.

Nu deranjați programul modului de conducere Android

3. Aici veți vedea programul Modului de conducere. Atingeți setarea pentru a comuta lângă acesta. Opriți comutatoarele „Când este detectat conducerea” și „Când sunteți conectat la Bluetooth” pe următorul ecran.

Nu deranjați programul modului de conducere Android Dezactivați

3. Utilizarea aplicației Carrier

Dacă telefonul dvs. Android este blocat de operator, ar trebui să căutați o aplicație preinstalată de la operator. Deschideți și verificați setările pentru a găsi modul Nu deranjați în timp ce conduceți. Opreste-l.

4. Din Setări rapide

Pentru a dezactiva temporar modul Nu deranjați pe un telefon Android în timp ce conduceți, deschideți Setări rapide și atingeți pictograma Nu deranjați.

Nu deranjați modul de conducere Android Dezactivați setarea rapidă

întrebări frecvente

1. Ce se întâmplă când DND este activat în timp ce conduceți pe iPhone sau Android?

Atunci când modul Nu deranjați în timp ce conduceți este activat pe iPhone sau Android, acesta dezactivează notificările din mesaje, apeluri și alte aplicații, cu excepția celor din lista permisă. În plus, pe un iPhone, un mesaj automat este trimis persoanelor care vă trimit mesaje în timp ce conduceți.

2. De ce iPhone-ul meu continuă să spună Nu deranja în timp ce conduc?

Acest lucru se datorează faptului că funcția DND în timpul conducerii a fost activată pe telefonul dvs. Opriți-l așa cum se arată mai sus.

3. Cine poate trece prin blocul Nu deranja?

Doar acele persoane care sunt adăugate în lista de permisiuni sau excepții din setările DND pot trece prin modul Nu deranjați în timp ce conduceți blocul. Practic, toate setările DND se vor aplica și modului de conducere. Deschideți setările DND de pe telefon și personalizați-le în funcție de nevoile dvs.

4. Telefonul meu va suna pe Nu deranja?

Nu numai dacă persoana apelează în mod repetat și setarea Apeluri repetate este activată pe un iPhone. Telefonul va suna și dacă persoana este adăugată la lista de excepții sau permisă.

Ideea dezactivării automate a telefoanelor atunci când conduceți este una care este dezbătută. Dacă nu vă place, pur și simplu opriți-l așa cum se arată mai sus. Dacă nu-ți place funcția modului de conducere pe Android, verifică cele mai bune alternative Android Auto.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x