Cum să dezactivați „Video întrerupt” de pe YouTube. Vrei să urmărești în continuare? ” Prompt

Cum să dezactivați „Video întrerupt” de pe YouTube.  Vrei să urmărești în continuare? ”  Prompt
⏱️ 5 min read

Videoclipurile sunt menite să fie vizionate fără întrerupere și acest lucru este valabil mai ales pe YouTube. Acum imaginați-vă că vă bucurați de acel videoclip doar pentru a fi întrerupt de un mesaj de pe YouTube: „Video întrerupt. Vrei să urmărești în continuare? ” Deoarece mulți utilizatori doresc să permită YouTube să joace în fundal, acest mesaj este deosebit de iritant. Vestea bună este că data viitoare când apare acest mesaj, poți scăpa de el odată pentru totdeauna.

De ce apare promptul

Introdus acum câțiva ani, YouTube a lansat în esență această caracteristică fără niciun fel de fanfară. Pentru a fi corect, această solicitare nu se deosebește de un mesaj similar care poate apărea pe Netflix după ce ați urmărit o vreme fără nicio activitate. Faceți clic pe „Da” este destul de ușor, dar de ce ar trebui să faceți asta? Este de înțeles de ce YouTube ar dori să facă această schimbare. Videoclipurile care nu sunt vizionate nu duc la trafic suplimentar, ceea ce înseamnă pierderea veniturilor din publicitate. Prin urmare, este logic să includem un mesaj ca acesta din punct de vedere al afacerii. Din punct de vedere al utilizatorului, este o întrerupere inutilă. Din fericire, este și destul de ușor de scăpat.

Utilizarea unei extensii de browser

De departe, cel mai popular mod de a încheia definitiv acest mesaj / avertisment este să folosiți „YouTube NonStop” Crom/Firefox extensie. Pentru utilizatorii oricărui browser Chromium, cum ar fi Opera, Brave, Edge etc., acest lucru este valabil și pentru dvs. Se aplică atât utilizatorilor de macOS, cât și Windows 10.

Pentru a începe cu extensia, faceți clic pe oricare dintre linkurile de mai sus, în funcție de browser:

1. După ce vă aflați pe pagina cu extensia, faceți clic pe „Adăugați la Chrome” sau „Adăugați la Firefox”.

Dezactivați Youtube Video Paused Add to Chrome

2. Când apare caseta de confirmare, faceți clic pe „Adăugați extensie”.

Dezactivați Youtube Video Paused Add Extension

3. Data viitoare când vă aflați pe YouTube.com și urmăriți orice videoclip, pictograma extensiei va apărea ca „Roșu” pentru a vă informa că este activă.

Dezactivați videoclipul Youtube Video Youtube întrerupt

Pentru Firefox, faceți clic pe opțiunea „Add to Firefox”, apoi selectați „Add option” pentru a confirma că doriți să o instalați.

Dezactivați Youtube Video Întrerupt Adăugați la Firefox

Pentru Edge, accesați pagina extensiilor Chrome folosind linkul de mai sus, apoi „Setări -> Extensii” în Edge. Asigurați-vă că este activată opțiunea „Permiteți extensii din alte magazine”. Reveniți la magazinul Chrome și faceți clic pe „Adăugați la Chrome”, apoi „Adăugați extensie” pentru a confirma.

Dezactivați extensiile Edge video întrerupte pentru Youtube Video

Pentru Opera, trebuie mai întâi să instalați „Instalați extensii Google Chrome”Extensie în magazin. Odată ce ați terminat, este același proces ca și celelalte: faceți clic pe „Adăugați la Opera” pe pagina de extensie Chrome legată mai sus, apoi confirmați spunând da „Adăugați extensie”.

Dezactivați extensia Opera video întreruptă de Youtube

Dar Safari?

Când vine vorba de oprirea acestui mesaj pe Safari, lucrurile sunt puțin mai complicate. În prezent, nu există nicio extensie disponibilă care să aibă același efect ca opțiunile Chrome și Firefox. Acest lucru nu afectează cu greu vreo recomandare dacă Safari este un browser bun de utilizat. Pur și simplu nu are această extensie. Dacă Safari are vreo slăbiciune ca browser, este cel mai mic compartiment de extensii.

Încheierea

În timp ce solicitarea „videoclipului întrerupt, continuarea vizionării” de pe YouTube poate fi deranjantă, metodele de mai sus pot remedia rapid această problemă. De asemenea, vă recomandăm să dezactivați anunțurile YouTube personalizate care vă vizează.

Legate de:

  • Cum se activează modul întunecat pe YouTube (toate platformele)
  • Cum să încărcați un videoclip pe YouTube
  • Cum să distribuiți o parte specifică a unui videoclip YouTube

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x