Come disattivare la visualizzazione per conversazione in Gmail

Cum să dezactivați vizualizarea conversației în Gmail

Gmail are o funcție care grupează e-mailurile cu același subiect, astfel încât să permită utilizatorilor să vizualizeze cu ușurință mesajele anterioare, similar cu ceea ce se vede în mesaje text sau chat-uri. Aceasta este cunoscută sub numele de Vizualizare conversație și, deși poate fi extrem de utilă în anumite situații, uneori poate face mai dificilă găsirea unei anumite informații.

Dacă doriți să puteți vedea fiecare e-mail și răspunsuri pe care le primiți individual, acest articol vă va arăta cum să dezactivați Vizualizarea conversației în aplicațiile desktop și mobile Gmail.

Cum să dezactivați vizualizarea conversației în Gmail pe computerul dvs.

Dacă utilizați Gmail mai ales pe computerul dvs. desktop, puteți dezactiva cu ușurință funcția de pe computer.

1. Deschide Gmail pe computer folosind un browser la alegere.

2. După ce v-ați conectat la contul dvs., accesați Setări făcând clic pe pictograma Gear din colțul din dreapta sus.

3. Aceasta va deschide meniul Setări rapide pentru dvs.

4. Derulați în jos până la partea de jos și debifați „Vizualizare conversație”, care este activată în mod implicit.

5. Gmail va trebui să se reîncarce pentru a aplica noua setare, deci faceți clic pe butonul „Reîncărcați” din fereastra pop-up care apare pe ecran.

Cum să dezactivați butonul de reîncărcare a conversației Gmail

6. Odată ce ați terminat, ar trebui să puteți vedea fiecare e-mail și să răspundeți separat.

Alternativ, puteți dezactiva caracteristica urmând un traseu ușor diferit. Selectați încă o dată pictograma Gear și, în Setări rapide, faceți clic pe opțiunea „Vedeți toate setările”.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vizualizați toate setările

Acum ar trebui să puteți vedea lista completă a setărilor disponibile pentru contul dvs. În fila General, derulați în jos până găsiți „Vizualizare conversație” și bifați a doua opțiune, „Vizualizare conversație dezactivată”.

Cum să dezactivați conversația Gmail Dezactivați setările funcției

Dacă nu pare să găsiți opțiunea, pur și simplu utilizați funcția de căutare a browserului pentru a ajunge mai repede acolo. Nu uitați să „Salvați modificările”. Gata, ai terminat.

Cum să dezactivați Vizualizarea conversației în Gmail pentru Android

Apoi, aruncăm o privire asupra modului în care puteți dezactiva aceeași caracteristică direct de pe dispozitivul dvs. mobil Android. Pașii sunt similari, dar nu tocmai aceiași.

1. Deschideți aplicația Gmail pe dispozitivul dvs. Android.

2. Apăsați pe meniul hamburger din bara de căutare din partea de sus a ecranului.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vizualizați meniul Hamburger Mobile

3. Derulați în jos și selectați opțiunea Setări.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vedeți setările aplicației mobile

4. Apăsați pe contul dvs. Google. Dacă aveți mai multe conturi și doriți să dezactivați Vizualizarea conversației pentru toți, selectați în schimb „Setări generale”.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vizualizați aplicația mobilă Selectați contul Gmail

5. Derulați în jos până găsiți opțiunea Vizualizare conversație și debifați-o.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vizualizați funcția de dezactivare mobilă

6. Aplicația va actualiza setările și, odată ce ați revenit la Mesaje primite, ar trebui să vedeți separat răspunsurile prin e-mail.

Cum să dezactivați conversația Gmail Vedeți setările de actualizare a aplicației mobile

Dacă decideți că doriți să reveniți înapoi, pur și simplu parcurgeți din nou acești pași și bifați din nou opțiunea Vizualizare conversație. Rețineți că dezactivarea funcției de pe telefonul mobil nu va afecta modul în care vedeți lucrurile din Gmail pe desktop și invers.

Cum să păstrați e-mailurile separate fără a dezactiva vizualizarea conversației

Dezactivarea Vizualizării conversației nu este singura modalitate prin care puteți păstra conversațiile separate în Gmail. Dacă în orice moment simțiți că parcurgerea firului de e-mailuri a devenit prea greoaie, îl puteți împărți rapid aplicând un truc simplu – schimbați subiectul sau adresa de e-mail atunci când compuneți următorul răspuns. Acest lucru va avea ca efect crearea unui nou thread. Răspunsurile mai vechi vor fi în continuare vizibile în acest nou e-mail, dar le puteți șterge oricând manual, dacă doriți.

Dacă doriți să învățați în continuare trucuri utile pentru Gmail, poate că vă poate interesa să aflați cum puteți activa și utiliza Gmail offline sau cum să marcați toate e-mailurile necitite ca citite atunci când utilizați serviciul.

Legate de:

  • Cum să primiți notificări de la Gmail în Chrome
  • 11 sfaturi utile de căutare Gmail pentru a vă îmbunătăți productivitatea
  • Cum să sortați Mesaje primite Gmail după expeditor, subiect, dată și alte filtre

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ninety  ⁄    =  9