Cum să dezactivați widgetul meteo din bara de activități pe Windows 11

So deaktivieren Sie das Wetter Widget der Taskleiste unter Windows 11.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, începând cu versiunea 22518, pictograma Widgeturi a fost mutată în partea stângă a barei de activități, iar acum include informații despre vreme și deschide tabloul de bord Widgeturi în timp ce treceți cu mouse-ul peste pictogramă, similar cu „știri și interneturi”. widget disponibil pe Windows 10.

Deși această caracteristică ar putea fi utilă pentru unii, nu este pentru toată lumea, deoarece adaugă distrageri inutile și puteți ajunge să o deschideți accidental în timp ce treceți cu mouse-ul peste ea.

Dacă nu doriți informații despre vreme în bara de activități, Windows 11 include o opțiune pentru a dezactiva sau a activa funcția prin pagina de setări a barei de activități.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa sau dezactiva butoanele Widgeturi cu informațiile despre vreme care apar în partea stângă a barei de activități pe Windows 11.

Dezactivați pictograma vreme din bara de activități

Pentru a dezactiva pictograma meteo Widgets din bara de activități, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări pe Windows 11.

  2. Click pe Personalizare.

  3. Apasă pe Bara de activități pagina din partea dreaptă.

  4. În secțiunea „Elemente din bara de activități”, dezactivați Widgeturi comutator.

După ce ați finalizat pașii, pictograma cu informațiile despre vreme din partea stângă va fi eliminată din bara de activități. Cu toate acestea, puteți accesa în continuare tabloul de bord Widgets folosind tasta Windows + comanda rapidă de la tastatură W.

Activați pictograma vreme în bara de activități

Pentru a activa pictograma meteo Widgets din bara de activități, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Personalizare.

  3. Apasă pe Bara de activități pagina din partea dreaptă.

  4. În secțiunea „Elemente din bara de activități”, activați Widgeturi comutator.

    Opțiunea de activare a widgeturilor meteo

După ce finalizați pașii, pictograma Widgeturi cu informații despre vreme și temperatură va apărea în partea stângă dacă toate elementele din bara de activități au o aliniere la centru. Dacă aveți toate elementele din bara de activități aliniate la stânga, doar pictograma Widgeturi va apărea în partea dreaptă a butonului Start.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x