Cum să dezactivezi ecranul tactil al iPhone-ului tău? (2024)

iphone1111.webp
⏱️ 3 min read

Ți-ai dorit vreodată să limitezi accesul cuiva la smartphone-ul tău? Dacă vă confruntați cu o situație în care cineva trebuie să vă folosească telefonul pentru o perioadă de timp, nu trebuie să vă bazați pe bună-credință că nu va accesa nimic altceva de pe dispozitivul dvs. În schimb, le puteți limita pur și simplu accesul la o anumită aplicație de pe telefon. În acest scenariu, gesturile de atingere care minimizează aplicația nu vor mai răspunde. Astăzi, vă arătăm cum să dezactivați ecranul tactil al iPhone-ului.

Citeste si: Top 4 metode de urmărire a comenzii tale Amazon în SUA

Ce este accesul ghidat?

Accesul ghidat este echivalentul iOS al fixarii aplicației Android. Ideea este simplă – odată pornit, Accesul ghidat blochează aplicația pe afișajul telefonului, împiedicând utilizatorul să navigheze la alte aplicații. Acest lucru este util atunci când trebuie să predați telefonul altcuiva, dar nu doriți ca ei să-și găsească telefonul.

Poate fi folosit și pentru a limita conținutul la care au acces copiii tăi pe iPhone. Pentru a vă asigura că nu se îndreaptă către alte aplicații în timp ce vizionați YouTube, puteți bloca un anumit videoclip folosind Acces ghidat. Acest lucru poate fi folosit și pentru a preveni atingerile accidentale în timp ce vizionați conținut pe smartphone-ul dvs.

Dezactivează ecranul tactil al iPhone-ului folosind Accesul ghidat

Pasul 1: Mergi la Setări.

Pasul 2: Apăsați pe Accesibilitate.

Pasul 2: Atingeți Accesibilitate.  6 moduri simple de a dezactiva ecranul tactil pe Android și iPhone opri atingerea accidentală

Pasul 3: Derulați în jos și selectați Acces ghidat.

Pasul 3: Derulați în jos și selectați Acces ghidat.  6 moduri simple de a dezactiva ecranul tactil pe Android și iPhone opri atingerea accidentală

Pasul 4: Porniți comutator pentru acces ghidat.

Pasul 4: porniți comutatorul de comutare pentru acces ghidat.  6 moduri simple de a dezactiva ecranul tactil pe Android și iPhone opri atingerea accidentală

Pasul 5: Lansa aplicația pe care doriți să o blocați.

Pasul 6: Pe un dispozitiv iPhone X sau mai recent, apăsați de trei ori pe butonul lateral. Pe un iPhone 8 sau o versiune anterioară, apăsați de trei ori pe butonul Acasă.

Pasul 7: Opriți comutatorul de comutare pentru Atingere pentru a dezactiva ecranul tactil.

Pasul 8: Lovit start în colțul din dreapta sus al ecranului. Dacă nu ați configurat un cod de acces ghidat, creați unul acum.

iPhone-ul dvsEcranul tactil al lui va fi dezactivat.

Activați ecranul tactil al iPhone-ului dvs

Pasul 1: Apăsați de trei ori pe tasta laterală/butonul de pornire pe iPhone-ul tău.

Pasul 2: Introduceți Cod de acces ghidat.

Pasul 3: Lovit Sfârşit în colțul din stânga sus al ecranului.

Întrebări frecvente (FAQs)

Există vreo modalitate de a dezactiva ecranul tactil al iPhone-ului meu?

Puteți dezactiva ecranul tactil al iPhone-ului folosind Accesul ghidat. Mergi la Setări>Accesibilitate>Acces ghidat și porniți comutatorul său. Apoi, accesați o aplicație și apăsați de trei ori butonul lateral. În meniul pop-up, porniți comutatorul de comutare pentru „Atingeți” și apăsați „Salvare”.

Cum dezactivez accesul ghidat?

Apăsați de trei ori tasta laterală și apăsați „End” în colțul din stânga sus al ecranului. Introduceți codul de acces ghidat pentru a vă valida acțiunea.

Cum dezactivez afișajul telefonului meu Android?

Mergi la Setări>Biometrie și securitate>Alte setări de securitate>Fix ferestre. Deschideți o aplicație și fixați-o pe ecran pentru a dezactiva gesturile de glisare pentru aceasta. Această aplicație va fi blocată pe afișajul telefonului dvs.

Citeste si: Nu s-au dezvăluit mai multe specificații tehnice ale telefonului 2a, obțineți certificarea TUV

Concluzie

Acesta este modul în care puteți dezactiva ecranul tactil de pe iPhone. Puteți folosi Accesul ghidat pentru a îngheța orice aplicație de pe afișajul telefonului. Dacă doriți să preveniți atingerile accidentale în timp ce vizionați filme și emisiuni TV pe iPhone, utilizați funcția nativă de blocare a ecranului oferită de aplicațiile OTT majore precum Netflix, Prime Video și Hotstar.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x