Cum să dezactivezi estomparea imaginii de fundal pe iPhone?

iphone
⏱️ 2 min read

Ați observat vreodată schimbarea tonurilor de culoare ale imaginii de fundal de fiecare dată când activați modul întunecat pe iPhone? Activarea modului întunecat întunecă și imaginea de fundal. Dezactivarea modului întunecat va restabili, de asemenea, imaginea de fundal la tonul normal de culoare. Cu toate acestea, există și o modalitate de a vă păstra imaginea de fundal normală fără a dezactiva modul întunecat. Trebuie doar să dezactivați estomparea imaginii de fundal pe iPhone. Iată cum poți face asta.

Citeste si: S-a lansat Infinix Hot 20S cu camere triple spate

Dezactivați estomparea imaginii de fundal pe iPhone

Pasul 1: Deschide Setări pe iPhone.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Imagine de fundal.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Imagine de fundal.

Pasul 3: Dezactivați bara de comutare pentru „Imaginea de fundal atenuează aspectul întunecat”.

Pasul 3: dezactivați bara de comutare pentru „Imaginea de fundal atenuează aspectul întunecat”.

Tapetul dvs. va fi restabilit la tonul și luminozitatea normală.

Tine minte, acest lucru va funcționa numai cu unele dintre iPhone-uri (cum ar fi seria iPhone 13) și versiunea iOS, modelele iPhone mai noi, cum ar fi seria iPhone 14, nu au această opțiune.

Citeste si: Utilizatorii Android și iOS vor avea în curând acces la funcția „Mesajează-te singur” a WhatsApp

Concluzie

Acesta este modul în care puteți dezactiva estomparea tapetului pe dvs iPhone. Întunecarea imaginii de fundal este utilă atunci când răsfoiți pe telefon noaptea, iar tapetul este neobișnuit de mai luminos decât restul ferestrelor din telefon. Un tapet mai strălucitor poate stresa ochii, mai ales când dvs iPhone este în modul întunecat.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x