Cum să dezactivezi notificările temporar pe Android

Android Notifications Turn Off Temporarily
⏱️ 6 min read

Notificările sunt o mană cerească până când trebuie să faci ceva important pe telefon. atunci notificările devin un blestem. Imaginează-ți asta: partajezi un ecran în timpul întâlnirii sau cursului, iar prietenul tău îți trimite un mesaj cu adevărat incomode. Toți participanții la întâlnire vor vedea notificarea. Din fericire, o astfel de blooper poate fi evitată cu ușurință prin dezactivarea temporară a notificărilor de pe telefonul Android.

Întrerupeți toate notificările pe Android utilizând modul Nu deranja

În timp ce punerea telefonului în modul silențios este o modalitate de a dezactiva notificările, va dezactiva doar notificările sonore. Veți primi în continuare notificări pop-up pe ecran. Pentru a dezactiva temporar notificările pe Android, trebuie să activați modul Nu deranjați (DND) pe Android.

Vă permite să dezactivați toate notificările cu un singur buton. Puteți personaliza și crea excepții pentru cum și ce fel de notificări doriți să primiți.

Iată cum să-l activați:

1. Deschide Setări pe telefon și accesează Sun & vibrație.

2. Apăsați pe Nu deranjați. Pe telefoanele Samsung, accesați „Setări -> Notificări -> Nu deranjați”. Dacă nu găsiți „Nu deranja” în niciunul dintre aceste două locuri, utilizați bara de căutare din partea de sus în setări pentru a o căuta.

Mod notificări Android Dnd

3. Atingeți butonul „Porniți acum” pentru a-l activa. Alternativ, activați comutatorul de lângă „Nu deranja”. De asemenea, va trebui să personalizați modul DND în funcție de nevoile dvs.

Notificări Android Activați modul Dnd

Veți găsi multe setări de personalizare pe acest ecran. Cel mai important este setările de notificare ascunse sau ascunse. Atingeți-l. Veți vedea din nou mai multe setări de personalizare. Activați setarea pentru „Fără vizual sau sunet din notificări”. Pe Samsung, veți avea „Ascunde notificările pop-up”.

Notificări Android Mod Dnd Ascundere pop-up

Când este activat, nu veți primi notificări sonore sau pop-up. Panoul de notificări va apărea gol și nu va reține nicio notificare. Cu toate acestea, odată ce dezactivați modul DND, toate notificările ratate vor apărea în panoul de notificări.

În afară de asta, puteți crea excepții în care puteți seta ce aplicații, sunete și persoane pot activa notificările automat. Puteți chiar să creați un program DND, astfel încât modul să fie activat și dezactivat automat la orele stabilite.

Notificări Android Programează modul Dnd

Când sunteți interesat să primiți notificările în mod normal pe telefon, trebuie pur și simplu să dezactivați modul DND. Pentru aceasta, repetați pasul 2 de mai sus și dezactivați modul DND. Alternativ, îl puteți dezactiva din Setări rapide, care pot fi accesate glisând în jos din panoul de notificări. Modul DND poate fi activat și din Setări rapide, după ce ați setat setările de personalizare în funcție de nevoile dvs.

Notificări Android Dezactivează modul Dnd

Întrerupeți notificările pentru aplicații individuale

Metoda de mai sus vă permite să dezactivați notificările pentru toate aplicațiile. Dacă doriți să dezactivați temporar notificările doar pentru câteva aplicații, faceți asta folosind setările individuale de notificare ale aplicației.

1. Deschideți Setări și accesați Aplicații.

2. În secțiunea instalată sau toate aplicațiile, căutați aplicația ale cărei notificări doriți să le dezactivați. Folosind WhatsApp ca exemplu, atingeți WhatsApp urmat de Notificări.

Notificările Android Dezactivează aplicațiile individuale

3. Opriți primul comutator. Ar trebui să spună ceva similar cu „Toate notificările WhatsApp” sau „Afișează notificările”. Procedând astfel, toate notificările WhatsApp vor dezactiva. Adică, atunci când primiți un mesaj nou, acesta va ajunge în tăcere în aplicația WhatsApp fără a trimite o notificare. Va trebui să deschideți WhatsApp pentru a verifica dacă există mesaje noi.

Notificările Android Dezactivează Whatsapp

În mod similar, dezactivați notificările pentru alte aplicații dezactivând comutatorul superior. Puteți personaliza și dezactiva în continuare notificările pentru categorii individuale dintr-o aplicație. De exemplu, puteți dezactiva numai mesajele de grup fără a dezactiva mesajele individuale. Veți găsi toate setările de personalizare în setările de notificare a aplicației.

întrebări frecvente

1. Cum să dezactivezi notificările Android pe timp de noapte?

Folosind funcția de programare a modului DND, puteți dezactiva automat notificările pe timp de noapte. Alegeți orele de început și de sfârșit în funcție de nevoile dvs.

2. Știu alte persoane când dezactivați notificările?

Nu. Alte persoane nu vor fi informate că ați dezactivat notificările.

3. Pot întrerupe notificările activând Modul Avion?

Activarea modului avion nu va dezactiva notificările. Cu toate acestea, deoarece nu mai sunteți conectat la Internet, aplicațiile dvs. nu vă vor putea trimite notificări. Deci, indirect, puteți întrerupe notificările din aplicațiile bazate pe web activând modul avion, dar nu din aplicația locală (cum ar fi aplicația Calendar sau Memento) care nu necesită conexiune la internet. De asemenea, dacă doriți să faceți ceva pe internet în timp ce țineți notificările întrerupte, acest truc nu v-ar ajuta.

Încheierea

Așa puteți dezactiva temporar notificările pe telefonul Android. Dacă doriți, puteți chiar să ascundeți notificările de pe ecranul de blocare al telefonului Android. Android oferă, de asemenea, multe modalități de personalizare a notificărilor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x