Cum să diminuați mai mult ecranul pe Mac

Cum să diminuați mai mult ecranul pe Mac
⏱️ 2 min read

Uneori, setările implicite furnizate de producător nu sunt potrivite pentru dvs., ceea ce vă face să doriți să aveți o modalitate de a schimba cumva acest lucru după cum doriți. Una dintre aceste setări este diminuarea afișajului pe un computer Mac. Setările implicite pentru luminozitate pur și simplu nu funcționează pentru unii utilizatori și există diverse motive pentru aceasta. Poate că vă aflați într-un loc foarte întunecat și chiar și cea mai slabă zimțare este încă foarte ușoară pentru dvs.

În astfel de momente, puteți lucra fie cu setările implicite, chiar dacă nu vă plac, fie puteți găsi un ghid util ca acesta care vă ajută să estompați ecranul mai jos pe Mac.

Da, există acum o modalitate de a atenua afișajul mai mult decât ceea ce îți permite Apple să faci, iar următorul ghid explică tot ce trebuie să știi.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Atenuarea afișajului în continuare

O aplicație gratuită numită Umbră vă permite să reduceți nivelul de lumină al ecranului Mac-ului dvs. la ceva ce Apple nu v-a dat în mod implicit. Iată cum puteți folosi aplicația pentru binele ochilor.

1. Descărcați fișierul Umbră și salvați-o pe Mac. Faceți dublu clic pe arhiva descărcată pentru ao extrage, apoi glisați și fixați fișierul de aplicație extras în folderul „Aplicații”, astfel încât aplicația să apară în Launchpad.

2. Lansați aplicația Shady făcând clic pe Launchpad din doc și apoi căutând și făcând clic pe aplicația Shady.

shadymac-umbros

3. Întrucât aplicația a fost descărcată din afara App Store, veți fi întrebat dacă doriți cu adevărat să o deschideți. Faceți clic pe „Deschideți”.

shadymac-deschis

4. De îndată ce aplicația este lansată, veți observa o diferență în luminozitatea ecranului.

Aplicația se află în bara de meniu. Faceți clic pe pictograma aplicației și ar trebui să vedeți glisorul care vă permite să treceți de la lumină la întuneric și invers. Trageți glisorul peste opțiunea Întunecat pentru a estompa mai mult afișajul.

shadymac-slider

5. De asemenea, puteți muta glisorul la opțiunea Light.

Există un lucru interesant despre aplicația pe care tocmai ați folosit-o mai sus. Deși este posibil să fi ghicit că aplicația a schimbat efectiv valorile luminozității ecranului, nu a făcut-o de fapt. Ceea ce a făcut, totuși, a fost plasarea unei suprapuneri cenușii pe ecran și te-a făcut să crezi că de fapt se estompează pe ecran.

Concluzie

Dacă setările implicite de pe computerul Mac nu vă ajută să diminuați afișajul la ceea ce doriți, aplicația de mai sus ar trebui să vă ajute să faceți acest lucru fără a vă costa un ban.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x