Cum să dublezi spațiul în Word? MAC, Windows, Android, iOS.

⌛ Reading Time: 5 minutes

Bună, cititori, Microsoft Word este un software de desktop utilizat pe scară largă de la Windows pentru a crea orice document. Deci, consider că ar trebui să împărtășesc câteva tutoriale referitoare la Microsoft Word. Astăzi voi împărtăși ghidul complet cu pașii și toate metodele despre cum să dublezi spațiul în Word. De asemenea, voi împărtăși toate modalitățile posibile de a dubla spațiul în Word.

Continua să citești….

Ei bine, în primul rând, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva detalii despre Microsoft Word.

Ce este MS Word –

Microsoft Word este un software de productivitate utilizat pe scară largă oferit de Microsoft. Microsoft Word este inclus în suita Microsoft Office. Majoritatea sarcinilor de birou și a altor sarcini de productivitate legate de crearea documentelor vor fi efectuate folosind Microsoft Word.

Microsoft Word este disponibil ca aplicație mobilă atât pe iOS, cât și pe Android. Word este, de asemenea, disponibil în cele mai utilizate sisteme de operare pentru computere, cum ar fi Windows, Apple macOS, Linux (cu spațiu paralel sau vin).

Puteți folosi Word pentru a crea documente profesionale, documente educaționale, rapoarte, CV-uri, documente text și multe altele.

Microsoft Word oferă o gamă largă de funcții benefice. Înainte de a trece la ghidul nostru esențial despre spațiu dublu în cuvânt, iată câteva caracteristici pe care aș dori să le menționez pentru cunoștințele dumneavoastră.

 • Verificare ortografică
 • Verificare gramaticală
 • Formatarea fontului
 • Inserare imagine
 • Suport pentru HTML și multe altele.

Ei bine, sper că știți ce este Microsoft Word. Acum, să trecem la soluția reală despre cum să dublezi spațiul în cuvânt.

De asemenea, citiți – Cum să transferați chatul WhatsApp în aplicația Signal?

Cum să dublezi spațiul în Word?

Microsoft Word are această funcție numită „spațiu dublu”, care îi ajută pe scriitori să economisească timp. Această funcție permite utilizatorilor să mărească spațiul dintre liniile individuale ale întregului document.

Altfel, un înlocuitor al acestuia ar fi apăsat Enter de două ori după sfârșitul fiecărei linii. „Spațiu dublu” trimite cantitatea de spațiu indicată printre rândurile individuale de text ale documentului sau hârtiei dumneavoastră.

Microsoft Word este folosit pentru majoritatea scrierilor noastre legate de munca de birou sau personală. Îl folosim pentru redactare, scrisori, aplicații scrise și așa mai departe. Pe de altă parte, funcția „Spațiu unic” oferă o cantitate mai mică de spațiu între liniile de text ale unui document tastat.

Înainte de a trece la pașii și metoda de dublare a spațiului în cuvânt, permiteți-mi să vă dau o idee despre de ce avem nevoie de funcția de spațiu dublu în cuvânt?

Must Read – Bluff My Call APK Descărcare cel mai recent – ​​2021 {100% functional}

De ce avem nevoie de spațiu dublu?

Spațiul dublu în Word este necesar pentru a îmbunătăți spațiul dintre liniile de text ale unui document pentru a pune rapid semne, comentarii sau observații odată ce documentul este tipărit. Spațiul suplimentar permite recenzenților să pună comentarii sau remarci în locul necesar lângă text, fără a suprascrie textul din jur.

Ce este spațiu dublu în Microsoft Word?

Spațiul dublu se referă la spațiul unei linii goale complet egal cu înălțimea totală a liniei de text dintre rândurile unui document Word. De obicei, un spațiu minuscul cu o valoare de 1,15 este utilizat între rândurile de text ale mai multor companii ale unui document.

Sunt sigur că îți va plăcea asta. Word oferă atât funcții de spațiu dublu personalizate, cât și automate într-un document.

Uneori, profesorul sau supraveghetorul dvs. vă solicită să scrieți o lucrare cu spație dublă. Acolo trebuie să profitați de această funcție. Dacă această funcție nu ar fi fost adăugată la Word, metoda alternativă ar fi fost apăsarea tasta Enter de două ori la sfârșitul fiecărei linii, ceea ce ar fi luat mult timp, mai ales pentru documentele lungi.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să vă spun că ar trebui să aveți în vedere că în timp ce utilizați astfel de tehnici de împachetare a cuvintelor, puteți avea un rezultat diferit la tipărirea unui document sau vizualizarea pe un alt ecran de altă dimensiune. Aveți libertatea de a spațiu dublu întregul conținut dintr-un document sau o parte a acestuia folosind versiuni mai noi de Microsoft Office Word.

Acum, să trecem la soluția reală. Continua să citești.

Cum să dublezi spațiul în Word pentru MAC OS, Windows, Android, iOS, iPad?

Fără alte prelungiri, haideți să intrăm în modul în care putem dublu spațiu de text în documentul Word.

Voi explica trei metode diferite pentru a finaliza sarcina despre care vorbim. Vă rugăm să citiți pașii:

Metoda 1 – Cum să dublezi spațiul în cuvânt în conținutul complet dintr-un document înainte de a începe să scrii:

 1. Go la fila Design

2. Selectați „Spațiere dintre paragrafe”

 1. Selectați „Dublu” și ați terminat.

Această metodă va modifica distanța dintre rânduri a întregului document. Să verificăm a doua metodă.

Metoda 2 – Spațiați dublu doar o parte a conținutului dintr-un document:

 1. Selectați partea din conținut care doriți să fie la două spații. (Prin cursor sau Shift + tastele săgeată)
 2. Accesați fila Acasă.

 3. Treceți cursorul pe „Spațiere între rânduri și paragrafe”

 4. Din meniul derulant, selectați valoarea 2.0 (valoarea 2.0 este considerată dublu spațiu)

Dacă primiți un document deja scris și vă întrebați cum să dublați spațiul în documentul Word care este deja scris, iată metoda:

Metoda 3 – Aplicarea spațiului dublu pe întregul document (deja scris):

Dacă doriți să schimbați întregul document, urmați acești pași:

 1. Deschideți documentul și apăsați Ctrl + A.
 2. Faceți clic pe fila Acasă.

 3. Faceți clic pe indicația săgeată în jos din grupul de paragrafe.
 4. O casetă de dialog pentru paragraf ar trebui să fie afișată pe ecran.
 5. Verificați că eticheta „Indentare și spațiere” a fost selectată.
 6. Găsiți două casete, „Înainte” și „După”, în secțiunea „Spacing”.
 7. Setați „Spațiere între linii” la dublu

 8. Faceți clic pe OK.

Deci, cititori, acestea sunt toate metodele prin care puteți dubla spațiul într-un document word. Sper că vei avea soluția ta la întrebarea ta.

Iată câteva întrebări frecvente legate de Word și spațiu dublu în Word.

Întrebări frecvente –

De ce trebuie să folosesc opțiunea Spațiere dublă într-un document Word?

Spațiul dublu în Word este necesar pentru a îmbunătăți spațiul dintre liniile de text ale unui document pentru a pune rapid semne, comentarii sau observații odată ce documentul a fost tipărit. Spațiul suplimentar permite recenzenților să pună comentarii sau remarci în locul necesar lângă text, fără a suprascrie textul din jur.

Există vreo tastă de comandă rapidă pe tastatură pentru spațierea dublă Word?

Da, de pe tastatură, apăsați tastele Ctrl + 2 pentru a dublu spațiu într-un document Word.

Pot să spațiu dublu doar o parte a textului dintr-un singur document?

Da, puteți aplica opțiunea de spațiu dublu unei anumite părți a textului dvs. Selectați partea din conținut pe care doriți să fie spațiată dublu și:

1. Accesați fila Acasă

2. Treceți cursorul pe „Spațiere între rânduri și paragrafe”.

3. Selectați valoarea 2.0

2.0 este spațial dublu?

Da, valoarea 2.0 în spațiere se numește spațiu dublu.

Ce înseamnă spațiu dublu la tastare?

Dublu-spațiu înseamnă spațiu între rândurile dintr-un paragraf sau document în cuvinte simple.

Citește și – Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat? 8 Săgeată explicată.

Cuvinte finale –

Word este cea mai utilă bază de desktop și aplicație de bază mobilă pentru a menține productivitatea cu documentele dvs. Există multe alte programe sau aplicații precum cuvântul, dar Word este utilizat pe scară largă. Deci, odată cu utilizarea, veți cunoaște caracteristicile și dificultățile sale pentru a înțelege caracteristicile și funcționalitatea acestuia.

Ei bine, am încercat să explic una dintre caracteristicile mai valoroase în formatarea spațiului dintre linii cu toate metodele posibile cu capturi de ecran pentru a vă face să înțelegeți mai bine.

Deci, totul este din partea mea în ceea ce privește modul de dublare a spațiului în cuvânt.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.