Cum să economisiți bateria telefonului în timp ce călătoriți

Cum să economisiți bateria telefonului în timp ce călătoriți

⌛ Reading Time: 4 minutes

Când călătorești, unul dintre dispozitivele pe care le folosești cel mai mult este telefonul tău. Aveți aproape tot ce veți avea nevoie acolo și, prin urmare, îl folosiți în mod regulat. Cu cât îl folosiți mai mult, cu atât va trebui să îl încărcați mai mult, în mod natural.

Singura problemă cu acest lucru este că este posibil să nu puteți găsi o priză de perete disponibilă atunci când aveți nevoie de ea. Pentru a preveni acest lucru, iată câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a păstra durata de viață a bateriei telefonului atunci când sunteți pe drum.

Încărcați-vă telefonul ori de câte ori puteți

Dacă bateria telefonului dvs. este la un procent bun, s-ar putea să dați șansa de a o încărca. De exemplu, dacă bateria este la 80%, este posibil să nu simțiți nevoia să o încărcați încă, dar transmiterea șansei este o idee proastă.

Nu există nicio garanție că veți avea o priză de perete pentru a vă încărca telefonul atunci când aveți nevoie de acesta, deci încărcați telefonul ori de câte ori puteți, chiar dacă bateria este la un procent ridicat.

Utilizați întotdeauna încărcătorul original

Dacă vă încărcați telefonul la aeroport, există șanse mari să existe zeci de oameni care așteaptă să facă același lucru. Prin urmare, cu cât telefonul dvs. se încarcă mai repede, cu atât mai bine. Când utilizați încărcătorul original al telefonului, reduceți timpul pe care trebuie să îl așteptați pentru o baterie plină.

încărcător de baterii

Nu numai că telefonul dvs. se va încărca mai repede atunci când utilizați încărcătorul original, dar reduceți riscul exploziei telefonului. Când folosiți un încărcător ieftin, îl utilizați pe unul care este făcut din piese ieftine care ar putea lua foc ușor.

Utilizați modul avion chiar dacă nu zburați

Modul Avion vă poate ajuta să economisiți o cantitate masivă de baterie, chiar dacă nu sunteți în cer. Când călătoriți, veți ajunge într-o zonă fără semnal mai devreme sau mai târziu, iar aceste tipuri de zone vor scurge bateria dispozitivului.

avion-baterie

Telefonul dvs. va funcționa întotdeauna pentru a vă ajuta să găsiți un semnal și acest efort este cel care descarcă bateria. Chiar dacă telefonul dvs. ar găsi un semnal, telefonul dvs. ar continua să găsească unul mai bun, prin urmare, risipind energia dvs. de valoare a bateriei. De asemenea, puteți dezactiva alte caracteristici care pot cauza descărcarea bateriei, cum ar fi Bluetooth și GPS (doar pentru a menționa câteva).

Utilizați teme de fundal întunecat și aplicații întunecate

Acesta este un sfat care va funcționa întotdeauna, indiferent dacă călătoriți sau nu. Cu cât ecranul dvs. are nevoie de mai puțini pixeli pentru a se aprinde, cu atât economisește mai multă energie. Aceeași regulă se aplică aplicațiilor.

Dacă o aplicație are o temă întunecată (cum ar fi YouTube), este o idee bună să o utilizați. Există o mulțime de aplicații grozave care oferă teme întunecate.

Dezinstalați / instalați aplicații înainte de a călători

dezinstalare baterie

A fi nevoit să dezinstalați aplicațiile preferate poate fi o sarcină dificilă, dar credeți că puteți merge fără ele până după ce ați încărcat din nou telefonul? Aplicații precum Facebook Messenger vor consuma o cantitate mare de baterie a telefonului. Dacă credeți că puteți dezinstala aplicații care consumă multă baterie, mergeți la el.

Reduceți luminozitatea ecranului

Uneori poate fi dificil să vă priviți ecranul la soare (și nu vi se recomandă). Pentru a reduce afișajul telefonului, accesați „Setări -> Afișare” și utilizați glisorul pentru a reduce luminozitatea ecranului (dezactivați și funcția „Luminozitate automată”, deoarece poate consuma o mulțime de baterii crescând / scăzând luminozitatea ecranului ).

De asemenea, puteți glisa în jos din partea de sus a ecranului pentru a regla luminozitatea ecranului. Atâta timp cât sunteți acolo, puteți verifica, de asemenea, dacă ați activat locația. Dacă da, este o idee bună să o opriți. Lăsându-l aprins, se va scurge doar bateria.

localizarea bateriei-2

Descărcați conținut înainte de a călători

Descărcând conținut înainte de a călători, puteți economisi bateria necesară pentru a vă conecta online și a vă transmite în flux conținutul. Dacă utilizați Google Maps pentru navigare, descărcați harta înainte de a călători. Dacă vă abonați la Spotify Premium, descărcați lista de redare pentru a putea fi redată fără o conexiune la Internet. Există multe aplicații pe care le puteți folosi offline.

Concluzie

Cu cât telefonul dvs. trebuie să facă mai puțin, cu atât va economisi mai multă baterie. Cu cât puteți opri mai multe servicii, cu atât veți economisi mai multă baterie. Cum economisiți bateria? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.