Cum să efectuați apeluri video de grup pe WhatsApp

Cum să efectuați apeluri video de grup pe WhatsApp

Într-un moment în care mulți dintre noi am fost separați de prieteni și familie, ne uităm la comunicarea online pentru a menține canalele sociale deschise. Chat-urile video de grup, chestionarele de pub online și alte activități online nu se pot potrivi niciodată cu adevăratul lucru, dar sunt de ajutor.

Chaturile video de grup pe WhatsApp sunt un lucru pe care îl puteți face pentru a păstra legătura cu prietenii și familia. În acest articol veți învăța cum să îl utilizați.

Primul pas pentru a avea un chat video de grup în WhatsApp este de a începe un apel video individual cu cineva. Pentru a face acest lucru în aplicația WhatsApp, atingeți fila Apeluri, apoi noua pictogramă de apel din colțul din dreapta jos.

Găsiți contactul cu care doriți să începeți un apel video, faceți clic pe pictograma cameră verde de lângă numele acestuia și așteptați să înceapă apelul video.

Efectuați apeluri video de grup Whatsapp Adăugați participant

Odată ce apelul începe, faceți clic pe pictograma din colțul din dreapta sus cu conturul persoanei și simbolul „+”, apoi selectați următoarea persoană pe care doriți să o adăugați la apelul de grup. Puteți repeta acest proces pentru maximum trei persoane.

Efectuați apeluri video în grup Whatsapp în grup

Si asta e! Ați configurat acum un apel video de grup WhatsApp și aveți un bal. Dacă doriți să vă întoarceți mai multe pe WhatsApp, verificați pachetele noastre de autocolante preferate pentru WhatsApp. Sau, dacă sunteți cam peste WhatsApp, citiți lista noastră cu cele mai bune alternative.

Credit de imagine: Apel video la telefon de către DepositPhotos

Scroll to Top