Cum să eliminăm Meet Now din Windows 10 – Ghid detaliat de dezinstalare

How to Uninstall Meet Now From Windows 10
⏱️ 11 min read

Meet Now este o funcție introdusă recent în versiunea Windows 10, care permite utilizatorilor să organizeze rapid și ușor întâlniri video și apeluri de voce cu alți utilizatori. Cu toate acestea, dacă nu sunteți interesat de această funcție și doriți să dezinstalați Meet Now din Windows 10, există câteva metode rapide și ușoare pentru a face acest lucru.

Pentru a dezinstala Meet Now, puteți merge la Setări și apoi la Aplicații și funcționalități. Cautați apoi Meet Now și accesați opțiunile de dezinstalare. Alternativ, puteți utiliza și comanda PowerShell pentru a dezinstala Meet Now.

Este important de menționat că dezinstalarea Meet Now nu va afecta funcționalitatea altor caracteristici Windows 10 și nu va afecta performanța globală a sistemului de operare. Deci, dacă nu utilizați Meet Now pentru apelurile și întâlnirile video, dezinstalarea acesteia poate fi o opțiune bună pentru a menține organizarea și optimizează spațiul de stocare al computerului.

Odată cu lansarea actualizării Windows 10 mai 2020, Microsoft a făcut multe modificări noi care nu au fost bine primite de mulți utilizatori. Compania a schimbat modul de funcționare a comutatorului de aplicații Alt+Tab și a schimbat aspectul și dimensiunea sarcinilor din meniul de prezentare generală. Așa că am scris un ghid detaliat despre cum să restabilim vechiul comutator Alt+Tab în Windows 10. Și acum, Microsoft ne-a prezentat o altă problemă, adică Meet Now a fost adăugat permanent în bara de activități din Windows 10, ceva ce oamenii nu știa. chiar intreaba. Deci, dacă doriți să dezinstalați Meet Now din Windows 10, urmați ghidul nostru de mai jos.

Dezinstalați Meet Now din Windows 10 (2022) definitiv

În acest tutorial, am menționat patru moduri de a dezinstala Meet Now din Windows 10. Puteți ascunde, dezactiva sau dezinstala Meet Now din bara de activități Windows 10. Extindeți tabelul de mai jos și treceți la orice secțiune doriți.

Ce este pictograma Meet Now din bara de activități Windows 10?

De la pandemia de COVID-19, Microsoft a făcut eforturi ca oamenii să-și folosească propria soluție de apeluri video în loc de Zoom sau Google Meet. Meet Now este o soluție de videoconferință instantanee, care funcționează cu Skype și este integrat în Windows 10. Chiar din bara de activități, acum puteți începe o întâlnire și puteți partaja linkul cu familia, prietenii sau colegii. Este complet gratuit și acceptă până la 100 de participanți pe un singur link Meet Now.

Acceptă toate caracteristicile standard de videoconferință, cum ar fi fundaluri personalizate, vizualizare grilă etc. Ca să nu mai vorbim, participanții se pot alătura direct la apel, fără a fi nevoie de un cont Microsoft. Acestea fiind spuse, mulți utilizatori nu preferă platforma de videoconferință a Microsoft și doresc să scape de pictograma Meet Now din bara de activități. În plus, rulează în mod constant în fundal și consumă resurse majore de sistem. Deci, dacă doriți să dezinstalați Meet Now din Windows 10, urmați tutorialul nostru de mai jos.

Ascundeți Meet Now din Windows 10 folosind setări

Cel mai simplu mod de a ascunde Meet Now din bara de activități Windows 10 este prin pagina Setări. Nu dezinstalează aplicația, dar ascunde permanent pictograma Meet Now din bara de activități. Iată cum poți face asta:

1. Mai întâi, faceți clic dreapta pe bara de activități și deschideți „Setări din bara de activități„.

Ascundeți Meet Now din Windows 10 folosind setări

2. Apoi, derulați în jos și găsiți „Activați sau dezactivați pictogramele de sistem„. Apasa pe el.

Ascundeți Meet Now din Windows 10 folosind setări

3. Acum derulați în partea de jos și dezactivați opțiunea „Întâlniți acum”.. Aceasta va elimina Meet Now din bara de activități Windows 10.

Ascundeți Meet Now din Windows 10 folosind setări

Dezinstalați Meet Now din Windows 10 folosind PowerShell

Dacă doriți să dezinstalați complet Meet Now din Windows 10, va trebui să utilizați o comandă simplă în PowerShell. Va elimina imediat pachetul APPX pentru această aplicație de pe computer. Aceștia sunt pașii de urmat.

1. Faceți clic dreapta pe Windows Meniul Start și deschideți „Windows PowerShell (Admin)”.

Cum să dezinstalezi Meet Now din Windows 10

2. În fereastra PowerShell, executați următoarea comandă și apăsați Enter. Acest lucru va dezinstala Meet Now de pe computerul cu Windows 10 imediat. Sunteţi gata.

DISM /Online /Remove-ProvisionedAppxPackage /PackageName:Microsoft.SkypeApp_14.53.77.0_neutral_~_kzf8qxf38zg5c
Dezinstalați Meet Now din Windows 10 folosind PowerShell

Eliminați Meet Now din Windows 10 folosind politica de grup

Pentru a dezinstala Meet acum din Windows 10 definitiv, vom folosi Editorul de politici de grup. Din păcate, Editorul de politici de grup nu este disponibil în Acasă Windows 10, dar există o soluție pentru a o activa. Deci, mergeți mai departe și activați Editorul de politici de grup în Windows 10 Home pentru a utiliza această metodă. Dacă aveți Windows 10 Pro, Enterprise sau orice altă ediție, urmați pașii de mai jos:

1. Cu politica de grup activată, trebuie să apăsați tasta Windows și să căutați „gpedit„. Acum, faceți clic pe „Editați politica de grup”.

gpedit

3. Aici, în secțiunea Setări utilizator, navigați la Șabloane administrative -> Meniul Start și Bara de activități din bara laterală din stânga.

Dezinstalează Meet Now din Windows 10 definitiv

4. Acum, derulați în jos și găsiți „Eliminați pictograma Meet Now” în panoul din dreapta.

Dezinstalează Meet Now din Windows 10 definitiv

5. În cele din urmă, faceți dublu clic pe el și selectați „Activat„ în fereastra pop-up. După aceea, faceți clic pe butonul „OK”.

Dezinstalează Meet Now din Windows 10 definitiv

6. Acum, reporniți computerul, iar Meet Now va dispărea pentru totdeauna din Windows 10. Asta e tot.

bara de activități

7. Dacă vrei permite-i încă o dată, urmați pașii de mai sus și alegeți „Neconfigurat” la pasul 5.

permite întâlnire acum

Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

1. În cazul în care doriți să dezactivați definitiv Meet Now din bara de activități Windows 10, o puteți face folosind Editorul de registru. Apăsați comanda rapidă de la tastatură Windows 10 „Windows + R” pentru a deschide promptul Run. aici, scrie regedit și apăsați Enter.

Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

2. Apoi lipiți sub drum în bara de adrese Registry Editor și apăsați Enter. Aceasta vă va duce direct la folderul Explorer.

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

3. După aceea, faceți clic dreapta pe panoul din dreapta sub „Explorator” și alegeți New -> DWORD (32-bit) Value.

Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

4. Redenumiți noua cheie în HideSCAMeetNow.

Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

5. Acum, faceți dublu clic pe „HideSCAMeetNow” și deschideți-l. Aici, schimbați „Datele valorii” în 1 și faceți clic pe „OK”.

Dezactivați Meet Now din Windows 10 utilizând Editorul de registru

6. Acum, închideți Editorul de registry și Relua computerul dvs. cu Windows 10. Veți descoperi că Meet Now nu se găsește nicăieri pe computerul dvs.

Dezactivați Meet Now în Windows 10 cu ușurință

Acesta a fost ghidul nostru despre cum să dezactivați Meet Now din bara de activități din Windows 10. Acum, Meet Now nu vă va deranja pe niciunul dintre conturile de PC. Aceasta înseamnă, de asemenea, că computerul dumneavoastră va răspunde după fiecare repornire, reducând întârzierea procesului de pornire. Puteți consulta ghidul nostru despre cum să accelerați Windows 10 pentru a găsi mai multe modalități de a îmbunătăți performanța pe computer. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă întâmpinați probleme în acest ghid, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Microsoft a adăugat recent Meet Now în bara de activități din Windows 10, dar mulți utilizatori nu sunt întotdeauna interesați de această soluție de videoconferință. Aceasta rulează în mod constant în fundal și consumă resurse importante de sistem. În acest tutorial, am prezentat patru modalități de a dezactiva Meet Now din Windows 10, inclusiv ascunderea pictogramei, dezactivarea sau dezinstalarea completă a aplicației Meet Now. Fiecare metodă a fost detaliată pas cu pas, astfel încât să puteți alege cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii.
Mulțumesc că ați petrecut timp cu mine și că ați citit această postare de tehnologie. Sper că ați învățat ceva nou și că veți reveni curând pentru mai multe informații. Nu uitați să fiți în pas cu tehnologia și să vă bucurați de toate inovațiile care apar pe piață. Să ne reîntâlnim curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x