Cum să eliminați Windows Hello Fingerprint pe Windows 10

1643081952 Cum sa eliminati Windows Hello Fingerprint pe Windows 10
⏱️ 2 min read

Pe Windows 10, dacă nu mai preferați să vă conectați folosind Windows Hello Fingerprint, puteți elimina datele de amprentă pentru a dezactiva caracteristica de autentificare biometrică.

Deși este recomandat să utilizați un cititor de amprentă pe Windows 10, deoarece oferă un mecanism de conectare mai convenabil și mai sigur decât o parolă, există încă multe motive pentru care este posibil să dezactivați funcția. De exemplu, poate doriți să vă ștergeți toate amprentele digitale pentru a reseta caracteristica atunci când nu funcționează corect. Doriți să continuați să vă conectați cu o parolă tradițională sau nu mai aveți un astfel de periferic atașat la computer.

Indiferent de motiv, Windows 10 include o opțiune de ștergere a datelor Windows Hello Fingerprint pentru a dezactiva caracteristica din pagina Opțiuni de conectare din aplicația Setări.

În acest ghid, veți afla pasul pentru a dezactiva amprenta Windows Hello pe Windows 10.

Dezactivați Windows Hello Fingerprint pe Windows 10

Pentru a elimina datele de amprentă din Windows Hello, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări pe Windows 10.

  2. Click pe Conturi.

  3. Click pe Conectare Opțiuni.

  4. În secțiunea „Gestionați modul în care vă conectați la dispozitiv”, selectați Amprenta Windows Hello opțiune.

  5. Apasă pe Elimina buton.

  6. Apasă pe Elimina butonul din nou.

  7. Confirmați parola contului.

  8. Apasă pe O.K buton.

După ce ați finalizat pașii, puteți continua să vă conectați cu o parolă tradițională. Dacă utilizați și Windows Hello Face sau PIN, va trebui să eliminați și acele configurații pentru a dezactiva complet caracteristica Windows Hello de pe dispozitiv.

Dacă doriți să utilizați o altă formă de autentificare Windows Hello, nu trebuie să eliminați informațiile despre amprentă. Puteți configura pur și simplu Windows Hello Face sau PIN împreună cu amprenta digitală.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...