Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

snaopchat.webp
⏱️ 3 min read

Cunoscut în principal pentru mesajele efemere, există alte câteva lucruri despre Snapchat care de obicei zboară sub radar, dar sunt destul de utile pentru utilizatorii obișnuiți. Odată ce eliminați pe cineva de pe Snapchat, acesta îi reduce complet accesul la dvs. Nu există un dosar „Solicitări” în care mesajele nedorite continuă să se adune. Cu toate acestea, anularea discretă a prieteniei cuiva pe Snapchat poate fi o sarcină destul de importantă. În acest articol, vă oferim două moduri de a elimina un prieten de pe Snapchat fără ca acesta să știe.

Citeste si: Top 5 moduri de a descărca muzică gratuită pe iPhone (2023)

Blocați-le moale

Blocarea soft pe cineva îl elimină în liniște din lista ta de prieteni și nu îl notifică și nu îl alertează. Dacă vă întrebați ce este soft-blocking-ul, este atunci când blocați pe cineva și apoi îl deblocați imediat, eliminându-l efectiv ca prieten. Iată cum poți proceda.

Pasul 1: Lansați Aplicația Snapchat și treceți la fila chat-uri.

Pasul 2: Atingeți pe Bitmoji a prietenului pe care doriți să-l eliminați.

Pasul 3: Loveste elipse în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Gestionează prietenia.

Pasul 3: Apăsați elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Gestionați prietenia.

Pasul 4: Lovit bloc.

Pasul 4: Apăsați Block.

Pasul 5: Reveniți la fila de chat și atingeți Bitmoji în colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 5: Reveniți la fila de chat și atingeți Bitmoji-ul în colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 6: Loveste pictograma roții în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 6: apăsați pictograma roată din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 7: Derulați în jos și selectați Blocat.

Pasul 7: Derulați în jos și selectați Blocat.

Pasul 8: Loveste icoana cruce pentru a-ți debloca prietenul.

Pasul 8: Apăsați pictograma cruce pentru a vă debloca prietenul.  Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

Eliminați un prieten de pe Snapchat folosind opțiunea implicită

Dacă sunteți sigur că chat-urile dvs. apar mai jos în pagină pe telefonul prietenului dvs., eliminarea lor în mod tradițional poate funcționa pentru dvs. Dacă nu derulează în jos la profilul tău, nu vor observa că i-ai eliminat ca prieten. Deoarece Snapchat nu trimite o notificare de fiecare dată când cineva este eliminat dintr-o listă de prieteni, nu trebuie să vă faceți griji că va afla imediat. Iată cum poți elimina un prieten de pe Snapchat.

Pasul 1: Lansați Aplicația Snapchat și treceți la chaturi fila.

Pasul 2: Atingeți pe Bitmoji a prietenului pe care doriți să-l eliminați.

Pasul 3: Apăsați elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Gestionați prietenia.  Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

Pasul 3: Loveste elipse în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Gestionează prietenia.

Pasul 2: Atingeți Bitmoji-ul prietenului pe care doriți să-l eliminați.  Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

Pasul 4: Lovit Șterge prieten.

Pasul 4: Apăsați Eliminați prieten.  Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

Întrebări frecvente (FAQs)

Te anunță Snapchat când cineva te elimină ca prieten?

Nu, Snapchat nu vă anunță când sunteți eliminat ca prieten, dar este ușor să vă dați seama dacă știți unde să căutați. Persoanele de contact care v-au șters pe Snapchat apar în fila dvs. de chat cu un semn încrucișat pe firul de conversație în loc de o cameră.

Cum elimin pe cineva de pe Snapchat fără ca acesta să știe?

Cel mai bun mod de a face acest lucru este blocarea soft a contactului. În acest fel, veți fi eliminat în liniște din lista lor și nu vă vor putea contacta.

Snapchat are o limită de prieteni?

Da, puteți adăuga maximum 5.000 de prieteni pe Snapchat.

Citeste si: Top 4 moduri de a actualiza Safari pe iPhone și Mac

Concluzie

Acestea sunt primele 2 moduri de a elimina prietenii sau de a elimina pe cineva de pe Snapchat fără ca acesta să știe. Odată ce eliminați pe cineva de pe Snapchat, mesajele sale nu vă vor fi livrate decât dacă îl adăugați din nou. Dacă profilul tău este setat la privat, nici ei nu vor putea vedea poveștile tale. Puteți modifica acest lucru în setările de confidențialitate.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x