Cum să evitați limitarea contului dvs. PayPal

Cum să evitați limitarea contului dvs. PayPal
⏱️ 4 min read

PayPal este cel mai important serviciu de plată online, deservind clienții din 190 de țări, acceptând treizeci de valute. PayPal este una dintre cele mai convenabile metode de plată de utilizat, chiar dacă achiziționați un smartphone nou de la eBay, câștigați existența vândând bunuri sau acceptați plăți pentru serviciul dvs.

Cu toate acestea, serviciile PayPal au un preț. Deoarece compania are o politică de rambursare a tuturor tranzacțiilor care au fost făcute din greșeală sau care au fost neautorizate, PayPal trebuie să mențină o securitate strictă asupra utilizatorilor săi. Pentru aceasta, firma a dezvoltat o politică: atunci când observă orice activitate suspectă pe un cont PayPal, o limitează. Când sunteți limitat, nu aveți voie să trimiteți, să primiți sau să retrageți bani din contul dvs. Am adunat câteva sfaturi despre cum să evităm ca astfel de lucruri să se întâmple.

Verifica-ti contul

Primul pas când creați un cont nou la PayPal este să îl verificați. De ce? S-a raportat că PayPal monitorizează îndeaproape noile conturi, deoarece a existat un număr tot mai mare de infracțiuni, cum ar fi escrocheriile, conectate la conturile PayPal. Cu toate acestea, deoarece utilizați contul din motive legale, nu trebuie să vă temeți. Pentru a vă verifica contul PayPal, trebuie să adăugați un card de credit și un cont bancar (unele țări necesită doar adăugarea unui card de credit) și să le verificați pe ambele.

PayPal plasează diferite tipuri de limite în contul dvs., cum ar fi limitele anuale de primire, până când furnizați informații despre identitatea, cardul de credit și adresa dvs. Vă recomandăm să le trimiteți documentele necesare – compania solicită în cea mai mare parte cărți de identitate naționale pentru verificarea identității dvs. și facturi de utilități, permise de conducere (eliberate în cele douăsprezece luni anterioare) sau extrase bancare (nu mai vechi de doisprezece luni) pentru a vă verifica adresa – deoarece vor reduce și șansa ca firma să vă limiteze contul.

paypal-eliminarea-limitelor

Așteptați un timp înainte de a vă utiliza contul

Da, este foarte greu să aștepți înainte să poți folosi un serviciu nou pentru care te-ai înregistrat. Cu toate acestea, vă sfătuim să așteptați cel puțin 30 de zile înainte de a efectua transferuri semnificative de bani către / din contul dvs. pentru a evita limitările. Deoarece multe fraude pe Internet au loc în perioada de treizeci de zile de la crearea unui nou cont PayPal, compania va monitoriza îndeaproape toate activitățile pe conturi noi.

Stai departe de Proxies

PayPal monitorizează îndeaproape fiecare dintre adresele IP ale utilizatorilor săi din motive de securitate. Au existat zvonuri conform cărora compania înregistrează prima adresă IP utilizată de fiecare utilizator pentru a-și crea contul. Folosirea unui proxy vă va ascunde identitatea reală, oferindu-vă anonimat; cu toate acestea, această acțiune generează un semn roșu la PayPal, ceea ce duce adesea la limitarea contului dvs.

paypal-do-not-use-proxy

Evitați conectarea la conturi limitate

PayPal are o politică strictă de creare a mai multor conturi, mai ales dacă unul dintre ele devine limitat. Conform Termenilor și condițiilor companiei, puteți avea un cont personal și unul de afaceri. Dacă creați, de exemplu, un cont personal, acesta ajunge să devină limitat și, dacă vă înregistrați pentru un alt cont personal la firmă, acesta va deveni probabil și limitat.

Fii atent cu eBay

Deoarece eBay și PayPal sunt deținute de aceeași companie, conturile lor sunt, de asemenea, conectate. Pe eBay, conturile PayPal sunt cele mai convenabile metode de acceptare a plăților sau de plată pentru produse. Cu toate acestea, dacă aveți recenzii negative asupra conturilor dvs. eBay sau contul dvs. devine limitat, probabil că vă va afecta și contul PayPal.

Concluzie

Deși poate fi frustrant să vă limitați contul Paypal, urmând sfaturile de mai sus, veți putea reduce la minimum șansele ca contul dvs. să fie marcat de Paypal.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x