Cum să eviți tamponul Netflix – soluții eficiente

Netflix păstrează tamponul? Iată remediile!
⏱️ 17 min read

În ultima vreme, a apărut o întrebare importantă printre utilizatorii Netflix: “Păstrează platforma tamponul meu?”. Însă, nu trebuie să ne panicăm, deoarece există câteva remedii simple pentru a preveni această problemă. În primul rând, trebuie sa știm că aceasta este o problemă întâlnită de utilizatorii care se uită la Netflix folosind aplicația mobilă și nu a fost raportată vreodată de cei care folosesc platforma prin intermediul unui browser web. În plus, este recomandat să ștergem periodic datele cache ale aplicației sau să reinstalăm aplicația pentru a preveni problemele de stocare. Mai mult decât atât, putem folosi și o cartelă de memorie externă pentru a salva și stoca filmele și serialele preferate. În concluzie, nu trebuie să ne panicăm în legătură cu problema tamponului pe Netflix, deoarece există soluții simple și eficiente pentru a o preveni.

Vizionarea de filme pe Netflix este foarte distractiv, dar există momente în care experiența dvs. este îngreunată, deoarece Netflix continuă să păstreze tampon, nu? Deși adesea motivul din spatele acestei probleme este o conexiune la internet instabilă, pot exista și alte cauze. Așadar, dacă te-ai confruntat cu tamponarea constantă pe Netflix, citiți mai departe pentru a afla cum să remediați problema „Netflix păstrează tamponarea” pe dispozitivele dvs.

7 moduri de a remedia problemele „Netflix Keeps Buffering” (2022).

Netflix face tot posibilul pentru a evita orice probleme de buffering din partea ta. Totuși, uneori, o problemă de server sau o actualizare defectuoasă poate fi motivul unui streaming brusc în excesul tău Netflix. Totuși, problema tamponării este adesea legată de conexiunea noastră la internet sau de dispozitivul nostru pentru vizionarea Netflix. Vom analiza toate motivele posibile pentru un videoclip de tamponare pe Netflix cu soluții funcționale pentru a rezolva problema.

Ce este tamponarea pe Netflix?

Buffering înseamnă că videoclipul durează mai mult să se încarce decât viteza de redare. Se întâmplă de obicei cu o conexiune lentă la internet. Este posibil să vă confruntați cu un ecran înghețat sau să vedeți un număr în centrul ecranului dvs. încercuit cu roșu. Dacă numărul este blocat la zero sau nu poate ajunge la o sută, înseamnă că aveți o problemă de buffering pe Netflix.

De asemenea, puteți observa că bara roșie a cronologiei din partea de jos nu se mișcă. În circumstanțe normale, bara apare gri închis, unde linia roșie indică videoclipul redat și marca temporală curentă. Linia gri deschis arată cât de mult videoclip este preîncărcat pe dispozitivul dvs. pentru streaming. Nu veți întâmpina probleme de tamponare dacă aveți o linie gri deschis mai mare.

Uneori, ecranul se blochează dacă aveți probleme cu dispozitivul dvs. Nu o vom numi buffering, deoarece videoclipul nu întârzie din cauza încărcării proaste. În schimb, aplicația ar putea fi blocată din cauza problemelor dispozitivului. Repornirea aplicației sau a dispozitivului rezolvă de obicei această problemă. Să aruncăm o privire mai profundă asupra altor posibilități.

Cum să remediați când Netflix continuă să păstreze tampon

Este posibil să vizionați Netflix pe telefon, laptop, smart TV, dispozitiv de streaming sau alte dispozitive. Unele dintre aceste metode ar trebui să funcționeze pentru a rezolva tamponarea Netflix de pe orice dispozitiv. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre ele nu funcționează pentru dvs., atunci ar trebui să încercați să verificați dacă dispozitivul funcționează corect. Acestea sunt cele mai comune soluții pentru a rezolva problemele de tamponare Netflix.

Verificați conexiunea la internet

Cea mai frecventă problemă pentru tamponarea pe Netflix este o conexiune lentă la internet. Deci, verificați dacă aveți o conexiune rapidă la internet pentru a transmite conținut Netflix. Vă puteți verifica viteza internetului la rapid.com. Site-ul web arată dacă internetul este suficient de rapid pentru a reda videoclipuri online.

Captură de ecran pentru testul vitezei internet Fastdotcom

Pentru a transmite programe online, Netflix recomandă o conexiune la internet de minim 3 Mbps pentru definiție standard (SD), 5 Mbps pentru definiție înaltă (HD) și o conexiune de 25 Mbps pentru 4K/Ultra HD (UHD). Dacă aveți o conexiune la internet care este mai lentă decât limita prescrisă, atunci trebuie să vă remediați problemele de internet. Câteva moduri prin care vă puteți rezolva problema de internet sunt următoarele.

Reporniți modemul Wi-Fi

Cel mai simplu și rapid mod de a rezolva o conexiune lentă la internet este să vedeți dacă modemul funcționează corect, iar o repornire rapidă va face trucul. Opriți routerul de internet și scoateți ștecherul din priză. Acum așteptați zece minute și reporniți routerul. Mergeți și verificați din nou dacă viteza de internet este restabilită. Dacă nu, utilizați următoarea metodă.

Utilizați conexiune prin cablu

Dacă vizionați Netflix pe laptop sau computer, puteți utiliza cablul LAN pentru a vă conecta la routerul Wi-Fi. O conexiune prin cablu funcționează mai rapid decât una fără fir. Televizoarele inteligente moderne au și un port LAN pentru conectarea la Internet folosind un cablu LAN. În plus, vă puteți conecta și consolele de jocuri precum PlayStation și Xbox prin cablul LAN. Îți va îmbunătăți în mod semnificativ viteza de internet pentru un streaming mai bun pe Netflix. Din păcate, nu există o modalitate directă de a conecta un cablu LAN la smartphone-ul tău. Puteți rezolva rapid această problemă folosind un adaptor LAN extern dacă doriți.

Repoziționați routerul Wi-Fi

Această metodă poate părea puțin copilărească, dar rețineți că funcționează. Semnalul Wi-Fi este distribuit inegal în casa dvs. Deci, dacă routerul se află într-o altă cameră, ar trebui să-l mutați în apropiere. Eliminarea oricăror obstacole dintre dispozitiv și modemul Wi-Fi vă va îmbunătăți viteza de internet. Poate că nu funcționează ca un miracol, dar cu siguranță vei obține o viteză mai bună.

Contactați furnizorul dvs. de servicii de internet

În cele din urmă, dacă nu obțineți viteza de internet pe care ISP-ul dvs. promite chiar și după repornirea routerului, vă recomand să sunați la asistența pentru clienți. Îți pot reporni conexiunea din partea ta pentru a-ți îmbunătăți viteza și a te aduce înapoi la logodnica. Uneori, serviciul de internet scade din cauza unor circumstanțe incontrolabile, cum ar fi vremea rea ​​sau deteriorarea fizică a cablului de internet. Cel mai bine este să comutați la o altă sursă de internet, cum ar fi datele dvs. mobile, sau să așteptați ca ISP-ul dvs. să rezolve problema.

Îmi place să păstrez conținutul offline disponibil pentru acea perioadă. Puteți folosi funcția de descărcare inteligentă de pe Netflix pentru a descărca automat emisiunile TV preferate pentru a le viziona mai târziu. Citiți mai multe despre astfel de funcții în ghidul nostru detaliat despre hack-urile Netflix.

Schimbați calitatea videoclipurilor în flux pe Netflix

Netflix selectează automat cea mai bună calitate de streaming video potrivită pentru viteza dvs. de internet. Cu toate acestea, funcționează numai dacă ați setat calitatea de streaming la Auto. Asa de, dacă ați setat calitatea de streaming implicită la Înaltă, reduceți-o pentru a utiliza mai puțină lățime de bandă de internet. Voi compromite un pic calitatea pentru binge-uri întrerupte în orice moment. În plus, vizionarea unei emisiuni în HD în loc de UHD nu este prea rău, deoarece puteți evita tamponarea enervantă pe Netflix. Acest truc este cel mai util dacă vizionați Netflix pe smartphone-ul dvs., deoarece vă va salva datele mobile. Acesta este modul în care puteți schimba manual calitatea streamingului pe Netflix.

 • Deschide site-ul Netflix (vizita) într-un browser web. Treceți cu mouse-ul peste pictograma profilului din colțul din dreapta sus și faceți clic pe „Cont”.
deschide setările contului pe netflix
 • Acum, derulați în jos și faceți clic pe profilul pentru care doriți să schimbați calitatea streamingului.
extinde profilul pentru mai multe opțiuni pe netflix
 • Faceți clic pe setări de redare opțiune.
selectați setările de redare pentru calitatea streaming pe netflix
 • Selectați Mediu sau Scăzut pentru o calitate video mai scăzută. Sau o poți păstra Mașină dacă ai încredere în Netflix.
modificați calitatea streamingului pe netflix pentru a remedia problemele de buffering
 • In cele din urma, faceți clic pe butonul de salvare pentru a confirma alegerea dvs.
salvați setările de redare pe Netflix

Ați schimbat cu succes calitatea video streaming pentru profilul dvs. Netflix. Configurația este exclusivă pentru fiecare Profil. Prin urmare, alte profiluri din contul tău Netflix vor continua să folosească calitatea de streaming setată pentru ele.

Notă: Toate metodele menționate mai sus sunt pentru a remedia problemele Netflix dacă problema este legată de conexiunea dvs. la internet. Cu toate acestea, uneori problema poate fi cu dispozitivul. Să ne uităm la câteva tehnici pentru a îmbunătăți performanța dispozitivului dvs. pentru un streaming mai bun pe Netflix.

Goliți memoria cache din browser

Dacă întâmpinați probleme cu tamponarea Netflix în browser, ar trebui să luați în considerare ștergerea memoriei cache și a datelor din browser. Aceasta este, de obicei, o modalitate bună de a rezolva orice problemă din browserul dvs., cum ar fi un cache prost. Iată cum să ștergeți memoria cache și datele browserului dvs. de pe web.

Notă: Ștergerea datelor din browser vă va deconecta de la toate site-urile web la care sunteți autentificat.

 • Deschideți browserul web și apăsați Ctrl+Shift+Delete (Shift+Command+Delete pentru Mac). Se va deschide opțiunea de ștergere a datelor de navigare.
 • Acum, accesați Avansat și selectați „Tot timpul” în opțiunea Interval de timp. Bifați și toate casetele (cu excepția opțiunii Parole).
selectați ce date să ștergeți din memoria cache a browserului
 • În cele din urmă, faceți clic pe „Ștergeți datele” pentru a elimina toate datele stocate în cache din browser.
ștergeți datele din cache din browser

Acum, conectați-vă din nou la Netflix și vedeți dacă încă rămâneți în urmă. Dacă da, încercați să utilizați alt browser dacă credeți că browserul dvs. nu funcționează corect. Sau actualizați browserul dacă problema persistă.

Ștergeți datele aplicației pentru a remedia Netflix păstrează tamponarea pe Android

Dacă utilizați Netflix pe telefonul Android și vă confruntați cu probleme de buffering, ștergerea datelor din aplicație poate ajuta la rezolvarea problemei. Așa o faci.

Notă: Amintiți-vă că ștergerea datelor aplicației vă va deconecta de la Netflix pe telefon și va trebui să vă conectați din nou.

 • Apăsați și mențineți apăsată pictograma aplicației Netflix de pe ecranul de pornire sau în interiorul sertarului de aplicații de pe telefon. În meniul contextual care apare, atingeți „Informații despre aplicație”. Dacă nu vedeți informațiile despre aplicație aici, acestea ar putea fi reprezentate de o pictogramă simplă „i” pe telefon.
pictograma aplicației netflix în sertarul aplicației Android
 • Atingeți „Stocare”, apoi atingeți „Ștergeți stocarea” (sau Ștergeți datele).
ștergeți datele aplicației netflix pentru a remedia problema de stocare a tamponului netflix

Reinstalați Netflix pe dispozitivul dvs

Deși ștergerea datelor din aplicație funcționează de obicei, este posibil ca Netflix să fie încă în buffer pentru tine. De asemenea, dacă utilizați un iPhone, oricum nu puteți șterge datele aplicației. În astfel de cazuri, este mai bine să reinstalați Netflix pentru a încerca să remediați problemele.

Dezinstalați și reinstalați Netflix pe Android
 • Apăsați lung pe pictograma Netflix de pe ecranul de pornire sau în sertarul aplicației. În meniul contextual care apare, atingeți „Dezinstalare”.
dezinstalează aplicația netflix android
 • În caseta de confirmare, atingeți „OK” pentru a dezinstala aplicația de pe smartphone.
Netflix păstrează tamponul? Iată remediile!
 • Descărcați Netflix (gratuit) din Play Store și sperăm că ar fi trebuit să rezolve orice probleme.
Dezinstalează și reinstalează Netflix pe iPhone
 • Apăsați și mențineți apăsată pictograma Netflix de pe ecranul de pornire sau Biblioteca de aplicații de pe iPhone.
 • Atingeți „Eliminați aplicația” și apoi pe „Eliminați aplicația” pentru a dezinstala Netflix.
dezinstalează aplicația netflix pentru iPhone
 • Descărcați Netflix (gratuit) din App Store și ar fi trebuit să rezolve orice probleme.

Reporniți dispozitivul

Uneori, dispozitivul dvs. poate funcționa defectuos dacă îl utilizați o perioadă lungă de timp. Memoria RAM este inundată cu informații inutile și afectează performanța dispozitivului. Cea mai rapidă modalitate de a depăși această problemă este repornirea dispozitivului. Acesta va închide toate aplicațiile de fundal și vă va oferi un nou început pe dispozitiv. Puteți reporni smartphone-ul ținând apăsat butonul de pornire și selectând opțiunea Repornire sau Oprire. Accesați meniul Start și selectați opțiunea Restart sau Shut down de pe computer.

Închideți aplicațiile și filele inutile

Dacă nu doriți să reporniți sau să opriți dispozitivul din niciun motiv, cel puțin închideți celelalte aplicații inutile pentru a dedica mai multă RAM Netflix. Unele aplicații grele precum Photoshop sau un joc care rulează în fundal pot consuma o mulțime de resurse ale computerului tău și nu vei putea urmări în liniște emisiunea ta Netflix TV preferată. În mod similar, dacă vizionați Netflix într-un browser, închideți toate filele inutile pentru a dedica mai multă memorie RAM Netflix.

Întrebări frecvente (FAQs)

De ce Netflix continuă să păstreze tampon?

Netflix poate păstra stocarea tampon din mai multe motive, cum ar fi o conexiune lentă la internet, actualizări eșuate, calitate de streaming mai mare decât capacitatea dispozitivului dvs. sau o problemă cu serverul Netflix. Acest articol discută toate modalitățile posibile de a remedia problema tamponării Netflix.

De ce Netflix rămâne în urmă la televizorul meu inteligent?

Dacă întâmpinați întârzieri Netflix pe televizorul dvs. inteligent, ar putea fi din cauza unei conexiuni lente la internet sau a unei actualizări instabile a aplicației. Vă sugerez să reporniți dispozitivul, să vă verificați viteza internetului și să actualizați aplicația pentru a rezolva problema.

Care este viteza de internet preferată pentru streaming Netflix?

Pentru streaming neîntrerupt, Netflix recomandă o conexiune la internet de minim 3 Mbps pentru definiție standard (SD), 5 Mbps pentru definiție înaltă (HD) și o conexiune de 25 Mbps pentru 4K/Ultra HD (UHD). Viteza va fi distribuită dacă descărcați sau vizionați conținut pe un al doilea dispozitiv folosind aceeași rețea.

Urmăriți Netflix fără probleme de buffering

Deși Netflix nu are de obicei probleme de buffering atâta timp cât aveți o conexiune la internet rapidă și stabilă, am analizat toate motivele pentru care Netflix continuă să aibă probleme de tamponare. Sperăm că una dintre remediile menționate în acest articol v-a ajutat să scăpați de problemele de tamponare Netflix și să vă puteți bucura de emisiunile TV Netflix preferate în liniște. Dacă există ceva ce nu am inclus în acest articol, vă rugăm să ne spuneți în comentarii.

În concluzie, vizionarea de filme pe Netflix poate fi foarte distractivă, dar problema tamponării poate fi destul de enervantă. Problema poate fi legată de conexiunea la internet sau de dispozitivul folosit pentru a viziona Netflix. Există multe soluții pentru a remedia problemele de tamponare, cum ar fi verificarea conexiunii la internet și repornirea modemului Wi-Fi, utilizarea unei conexiuni prin cablu, repoziționarea routerului Wi-Fi și schimbarea calității videoclipurilor în flux pe Netflix. De asemenea, este important să golim memoria cache din browser și să ștergem datele aplicației Netflix pentru a îmbunătăți performanța dispozitivului. Prin urmare, cu aceste soluții simple puteți rezolva problema „Netflix păstrează tamponarea” și puteți bucura de vizionarea de filme și seriale fără întreruperi.
Încheiem astfel această postare tehnologică și ne despărțim pentru moment. Îți mulțumim pentru că ai ales să ne urmărești și te asigurăm că ne vom revedea curând cu noi informații din lumea fascinantă a tehnologiei. Înainte să pleci, îți lăsăm la dispoziție secțiunea de comentarii, unde ne poți împărtăși părerea ta și feedback-ul tău constructiv. Să nu uităm, tehnologia avansează mereu și cu ajutorul tău putem face un pas înainte în acest domeniu captivant.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x