Cum să explorați locațiile din apropiere de locație la distanță în Google Maps

Cum să explorați locațiile din apropiere de locație la distanță în Google Maps
⏱️ 3 min read

De obicei, Google Maps vă arată locațiile din apropiere ale locației dvs. curente. Dar dacă doriți să explorați restaurantele, spitalele etc. lângă o locație situată departe? Cu următorii pași, puteți efectua o astfel de acțiune prin Google Maps.

Prin PC

Accesați Google Maps și căutați o zonă geografică pe care doriți să o explorați. Ecranul se va reorganiza pentru a vă aduce o hartă a zonei respective.

Dacă sunteți interesat de o parte și mai specifică a hărții, puteți utiliza butonul din stânga al mouse-ului pentru a explora locațiile înconjurătoare și puteți utiliza butoanele +/- din colțul din dreapta jos al paginii pentru a mări și a micșora un o anumită secțiune a hărții.

După ce ați vizualizat secțiunea exactă a hărții pe care doriți să o explorați, faceți clic pe butonul X din capătul din dreapta al barei de căutare a locației de lângă pictograma lupă. Numele locației pe care ați căutat-o ​​va dispărea, dar harta acesteia va fi în continuare vizibilă pe ecran.

Lista de hoteluri Google Maps

Acum, pur și simplu tastați cuvântul pentru tipul de unitate pe care doriți să-l căutați în bara de căutare, cum ar fi restaurant, spital, sală de sport etc. și apăsați Enter. Alternativ, puteți utiliza secțiunea „Căutați în această zonă” care apare sub bara de căutare pentru a căuta servicii locale.

Harta vă va arăta acum toate unitățile pe care le-ați căutat evidențiate ca puncte gri. Faceți clic pe un punct pentru a deschide un meniu pop-up care conține detalii despre unitate, inclusiv numele acesteia, programul de vizitare, evaluarea utilizatorilor, informațiile de contact etc.

Repetați procesul pentru câte unități doriți să căutați.

Prin Android

În bara de căutare din partea de sus a aplicației Google Maps de pe telefon, introduceți numele zonei pe care doriți să o căutați.

Ecranul Google Maps pentru Android

În câteva momente, harta zonei va fi amplasată pe ecranul telefonului mobil. De această dată, dacă doriți să explorați diferite secțiuni din acea zonă a hărții, puteți trage un deget pe ecran pentru a vă deplasa în diferite părți ale hărții sau două degete pentru a mări sau a micșora, lărgind sau îngustând degetele pe ecran. pe acea zonă specială de pe hartă.

După ce ați setat zona exactă în care doriți să căutați, faceți clic pe butonul X din colțul din dreapta al barei de căutare din partea de sus.

Google Maps Android Explore

Acum mergeți în partea de jos a ecranului, unde veți vedea opțiunea Explorare. Faceți clic pe această opțiune și va apărea o fereastră nouă care conține o listă a unităților locale de la restaurante și baruri la spitale etc. Faceți clic pe butonul Mai multe din extrema dreaptă pentru a obține o listă completă a tipurilor de unități pe care le puteți căuta. pentru.

Lista de restaurante Google Maps

După alegerea unui tip de unitate, va apărea pe ecran o listă de opțiuni disponibile de acest tip, împreună cu evaluările utilizatorilor, informații de contact și alte detalii.

Concluzie

Google Maps poate fi de un ajutor imens în explorarea zonelor din orașul dvs. cu care nu sunteți familiarizați și a unităților din acea zonă, cu excepția cazurilor rare în care unitatea situată pe hartă s-a închis sau s-a mutat fără a actualiza mutarea în profilul său Google Maps .

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x