Cum să exportați istoricul chat-ului Telegram

Telegram Export Chat History
⏱️ 11 min read

Spre deosebire de WhatsApp, Telegram nu permite utilizatorilor să facă backup pentru chat-uri într-un serviciu cloud. Asta pentru că Telegram este o platformă cloud în sine care salvează automat toate datele tale (chaturi, fotografii, videoclipuri etc.) în propriile servere cloud. Prin urmare, conversațiile dvs. nu vor fi șterse dacă schimbați telefoanele fără a face o copie de rezervă. Dar, dacă tot doriți să salvați backup-ul offline sau să trimiteți istoricul chat-ului cuiva, puteți exporta chat-urile Telegram. Să verificăm ambele metode pentru a face acest lucru rapid și eficient.

Notă: Puteți exporta istoricul chat-urilor Telegram numai din aplicația desktop Telegram și nu din aplicațiile sale mobile.

1. Exportați conversații individuale Telegram

Puteți utiliza această metodă pentru a exporta istoricul chat-urilor din chat-uri, grupuri sau canale individuale Telegram, așa cum se arată mai jos:

 1. Instalați Aplicația desktop Telegram pe calculatorul tau. Dacă întâmpinați probleme în timpul instalării Telegram pe Linux, consultați ghidul nostru pentru a instala Telegram.
 2. Deschideți aplicația Telegram după instalare și conectați-vă la contul Telegram folosind codul unic trimis în aplicația Telegram de pe mobil.
 3. În aplicația desktop Telegram, deschideți chatul pe care doriți să îl exportați.
 4. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din partea de sus și selectați „Exportați istoricul chatului” din meniu.
Telegram Export Chat Individual
 1. Va apărea fereastra pop-up pentru setările de export de chat. Selectați elementele care ar trebui să fie exportate pe lângă mesajele text. Puteți selecta dintre fotografii, videoclipuri, mesaje vocale, mesaje video, autocolante, GIF-uri și fișiere.
Telegram Export Setări individuale de chat
 1. Din același ecran puteți personaliza diverse alte setări legate de istoricul chat-urilor. În mod implicit, fișierele de până la 8 MB vor fi salvate numai. Utilizați glisorul pentru limita de dimensiune pentru a extinde limita de dimensiune a fișierului pentru a salva fișiere mai mari.
 2. Cont Netflix Gratis
 1. Faceți clic pe eticheta de adresă de lângă „Cale” pentru a schimba locația fișierelor exportate pe computer. În mod implicit, acesta va fi salvat în folderul „Telegram Desktop” nou creat, prezent în folderul „Descărcări” al computerului dumneavoastră.
Telegram Export Chat Individual De la
 1. Aplicația va exporta în mod implicit toate mesajele prezente în istoricul chatului, începând de la cea mai veche până la data actuală. Cu toate acestea, puteți personaliza perioada de timp și puteți alege date diferite de început și de încheiere atingând etichetele „De la” și „Către”.
Telegram Export Individual Chat Cale
 1. Odată ce toate acestea sunt făcute, faceți clic pe butonul „Exportați” pentru a începe exportul istoricului de chat.
Telegram Export Setări individuale de chat Selectați
 1. Procesul de export poate dura ceva timp, în funcție de dimensiunea chatului. Când ați terminat, veți primi o fereastră pop-up de stare finalizată.

Vizualizarea datelor dvs

 1. Faceți clic pe „Afișați datele mele” pentru a vedea istoricul chat-ului pe computer.
Telegram Exporta date individuale de emisiuni
 1. Deschideți folderul „ChatExport” accesând „Acest PC-> Descărcări-> Telegram Desktop” pentru a vedea elementele exportate din chat, cum ar fi mesaje vocale, fișiere video, fotografii, mesaje etc.
Telegram Export Individual Chat Computer
 1. Este posibil să găsiți mai multe fișiere „messages.html”, în funcție de dimensiunea chatului. Acestea sunt mesajele dvs. text în format care poate fi citit de om.
Telegram Export mesaje individuale pe computer de chat
 1. Faceți dublu clic pe aceste fișiere HTML pentru a le deschide în browserul implicit, unde le puteți citi cu ușurință. Sau atașați fișierul la un e-mail pentru a-l trimite altcuiva.
Chat Exportat Telegram

În mod similar, puteți exporta un chat de grup sau un istoric al canalului.

Bacsis: Aflați, de asemenea, cum să creați sau să gestionați canale Telegram.

2. Exportați toate conversațiile Telegram

Telegram vă permite să exportați toate datele Telegram. Aceasta include istoricul mesajelor din toate firele de chat (chat-uri personale, grupuri, canale), fotografii, videoclipuri, informații despre cont, autocolante, fișiere animate, sesiuni active și multe altele. Puteți folosi această metodă pentru a crea o copie de rezervă offline a datelor contului dvs. Telegram.

 1. Deschideți aplicația desktop Telegram pe computer.
 2. Faceți clic pe pictograma cu trei bare din partea de sus.
Telegram Pc Trei Bar
 1. Selectați „Setări” din meniu.
Setări Telegram PC
 1. Accesați „Avansat”.
Telegram Setări computer avansate
 1. Glisați până la capăt și faceți clic pe „Exportați date Telegram”.
Telegram Pc Export Chat
 1. Acum, selectați elementele pe care doriți să le exportați, cum ar fi informații despre cont, chat-uri personale, canale, mesaje video, fotografii, fișiere, sesiuni active etc. Doar faceți clic pe casetele de selectare dinaintea elementelor dorite pentru a le selecta și debifați restul.
Telegram PC Exportă date de chat

Notă: Puteți fie exporta toate chat-urile, fie un singur chat (folosind prima metodă). Nu puteți selecta unele chat-uri.

 1. Derulați în jos pentru a seta limita de dimensiune maximă a fișierelor individuale care ar trebui exportate folosind glisorul „Limită de dimensiune”.
Telegram Pc Export File Size
 1. Derulați mai departe în jos pentru a schimba calea de descărcare și formatul pentru fișierele exportate. În cele din urmă, faceți clic pe „Export”.
Telegram Pc Export All

Fișierele exportate vor fi salvate în folderul „Descărcări” al computerului dumneavoastră.

Bonus: Cum să exporti Telegram Chat în PDF

Telegram nu oferă o modalitate nativă de a exporta chat-urile în PDF. Cu toate acestea, puteți utiliza următoarele două soluții pentru a converti chaturile Telegram în PDF.

1. Folosind Instrumentul de imprimare

 1. Mai întâi, exportați istoricul chat-ului Telegram, așa cum se arată mai sus. Apoi, deschideți folderul „Telegram Desktop” de pe computer pentru a vedea fișierele exportate. Faceți dublu clic pe fișierul „message.html” pentru a-l deschide în browserul implicit.
 2. Utilizare Ctrl + P comanda pentru a deschide funcția „Imprimare”.
 3. Faceți clic pe caseta derulantă de lângă „Destinație” și selectați „Salvare ca PDF”.
 4. Apăsați butonul „Salvare” pentru a descărca fișierul PDF al chat-ului Telegram.
Telegram Export Chat Pdf
 1. În mod similar, convertiți alte fișiere HTML în PDF.

2. Utilizarea instrumentelor online

De asemenea, puteți utiliza instrumente online pentru a converti fișiere HTML în PDF. Unele dintre instrumentele pe care le puteți încerca sunt:

Pur și simplu încărcați fișierul „message.html” pe unul dintre aceste site-uri web și ei vor face automat restul muncii de conversie a acestuia în PDF.

întrebări frecvente

Puteți îmbina sau importa conversații exportate înapoi în Telegram?

Din păcate, nu puteți importa sau îmbina conversațiile exportate înapoi în Telegram. Dar puteți importa chat-urile WhatsApp în Telegram.

Puteți exporta conversații secrete?

Din păcate, răspunsul la această întrebare este nu. Chaturile secrete nu pot fi exportate, deoarece acestea sunt disponibile numai pe dispozitivele mobile.

Cum să faci backup pentru chat-urile Telegram pe Google Drive?

Acest lucru nu se face automat ca în cazul WhatsApp. Mai întâi trebuie să exportați conversațiile Telegram pe computer și apoi să încărcați fișierele manual pe Google Drive.

Toate capturile de ecran de Mehvish Mushtaq

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x