Cum să extrageți gratuit subtitrările din videoclipuri în 2022

edit videos
⏱️ 6 min read

Subtitrarile au devenit un element obligatoriu atunci când vizionați filme și emisiuni TV. Principala atenție din spatele creării de subtitrări este de a ajuta oamenii să înțeleagă limba folosită în videoclip. În plus, dacă o persoană nu vă poate auzi audio, subtitrările pot funcționa ca ajutor. Subtitrările măresc, de asemenea, înțelegerea videoclipurilor și SEO, ceea ce vă poate aduce beneficii în interacțiunea cu publicul.

Dacă nu aveți experiență în adăugarea de subtitrări la videoclipuri, acest articol va aborda unele dintre cele mai simple modalități. Vom face lumină în offline și online auto generatoare de subtitrări care sunt capabile să adauge subtitrări cu mare precizie.

O scurtă introducere în Wondershare UniConverter Toolkit

Wondershare UniConverter este un instrument faimos, deoarece produce rezultate instantanee de înaltă calitate. Folosind acest convertor video gratuit, puteți executa conversia video fără a modifica calitatea originală a fișierului video. De asemenea, puteți descărca melodiile sau clipurile video preferate prin funcția „Descărcare”. În plus, poate funcționa și ca un înregistrator de ecran competent, care vă poate ajuta să vă capturați aplicația specifică, ecran complet sau ecran personalizat.

De asemenea, conține instrumente excelente de editare care vă pot ajuta să vă modificați videoclipul. Pe lângă faptul că este un editor video de calitate, UniConverter funcționează și ca un editor eficient de subtitrări. Puteți scrie manual subtitrări pe acest instrument, alegând fontul, stilul, culoarea și alinierea preferate. Poate converti textul în subtitrări și vă permite să încărcați un fișier de subtitrare. Pentru mai mult confort, acest editor de subtitrări poate genera automat subtitrări prin transcrierea vocii. Această caracteristică acceptă mai mult de 100 de limbi, ceea ce înseamnă că poate gestiona fișiere video de orice limbă și tip.

Cum să extrageți subtitrări din videoclipuri cu UniConverter

UniConverter funcționează ca un editor de subtitrări compatibil disponibil atât pentru utilizatorii Windows, cât și pentru Mac. Este generator de subtitrări automate poate produce rezultate cu o precizie de 100%. Dacă doriți să extrageți subtitrări din generatorul automat al UniConverter, verificați următoarele instrucțiuni de mai jos:

Pasul 1: Treceți la Editorul de subtitrări

Lansați UniConverter pe sistemul dvs. și treceți la „Editorul de subtitrări” din interfața principală. Aceasta va deschide instantaneu o nouă fereastră pe ecran. Faceți clic pe butonul „Adăugați fișier” pentru a încărca videoclipul de pe computer sau MacBook. De asemenea, puteți trage videoclipul dorit și îl plasați în interfața acestui instrument.

Pasul 2: Selectați Generatorul de subtitrări automate

După ce ați importat cu succes fișierul video dorit în acest instrument, selectați „Generator de subtitrări automate” din secțiunea din dreapta. După câteva secunde, instrumentul va crea automat subtitrările pentru videoclipul dvs. Puteți verifica rezultatele acestui lucru generator de subtitrări automate din fereastra de previzualizare.Cum sa extrageti gratuit subtitrarile din videoclipuri in 2022

Pasul 3: Editați și salvați subtitrările

Pentru a edita subtitrările, navigați la fila „Stiluri” și selectați fontul, lățimea conturului, opacitatea, poziția și dimensiunea fontului. După ajustarea setărilor, accesați fila „Locație fișier” și alegeți folderul de destinație. Acum apăsați butonul „Export” pentru a salva fișierul în folderul dorit.1668293644 314 Cum sa extrageti gratuit subtitrarile din videoclipuri in 2022

Cum să extrageți subtitrări din videoclipuri cu Media.io

Când vine vorba de instrumente online, multor oameni le place să se bazeze pe Media.io. Puteți efectua diverse funcții pe fișierele dvs. video folosind această platformă online. De exemplu, puteți folosi compresorul său video pentru a face față fișierelor de dimensiuni mari. Pentru a vă face videoclipurile captivante, puteți adăuga casete de text și le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. Funcția de conversie a Media.io poate converti în și din mai mult de 1000 de formate de fișiere, păstrând în același timp calitatea înaltă a videoclipului dvs.

Media.io conține și un editor de subtitrare care oferă un creator avansat de subtitrări automate. Prin această funcție, puteți genera rapid subtitrări fără a depune niciun efort. De asemenea, oferă un instrument de traducere care vă poate traduce eficient subtitrările în mai mult de 120 de limbi. Astfel, puteți folosi această platformă online de încredere pentru a edita videoclipuri și a extrage subtitrări din ele cu ajutorul caracteristicilor sale distincte.

Pași pentru a extrage subtitrări din videoclipuri cu Media.io

Prin Media.io, puteți încărca și fișierul de subtitrare direct în acest instrument. Mai mult, dacă vrei să scrii manual câteva subtitrări scurte, Media.io îți oferă această libertate complet. Pentru a genera subtitrări instantanee fără a pierde timpul, puteți încerca generatorul său de subtitrări automate. Acest generator acceptă până la 90 de limbi, cum ar fi engleză, chineză, germană etc. Pentru a afla cum să utilizați această funcție, verificați pașii de mai jos:

Pasul 1: Importați fișierul video

Începeți prin a accesa site-ul web Media.io și faceți clic pe „Începeți să editați”. Apoi, selectați „Încărcați media” și răsfoiți fișierul video de pe dispozitiv.

Pasul 2: Navigați la Subtitrări

După ce ați terminat încărcarea, faceți clic pe „Subtitrări” afișat în secțiunea din stânga. Acum atingeți „Subtitrări automate” și alegeți limba folosită în videoclip. Apoi, selectați videoclipul din cronologia în care doriți să creați subtitrări. După ce ați terminat, faceți clic pe „Începeți subtitrarea automată”.1668293645 361 Cum sa extrageti gratuit subtitrarile din videoclipuri in 2022

Pasul 3: Exportați fișierul video

Acum puteți vedea subtitrările generate automat pe ecran. De asemenea, puteți modifica fontul, culoarea, dimensiunea, transparența și chenarul subtitrarilor. Apoi, selectați raportul de aspect pentru videoclipul dvs. și apăsați butonul „Exportați” pentru a selecta formatul și rezoluția pentru videoclipul editat înainte de a-l descărca.

Verdict

Sunt diverse editori de subtitrare pe piață care poate crea subtitrări pentru videoclipurile tale instantaneu. Cu toate acestea, nu orice instrument oferă rezultate precise. Dacă sunteți interesat de un instrument online, Media.io funcționează ca cel mai bun editor de subtitrări. Fără a crea un cont de utilizator, îl puteți folosi generator de subtitrări automate pentru a extrage subtitrări pentru videoclipul dvs. Mai mult, nu necesită să instalați niciun software pentru a crea subtitrări.

Pe de altă parte, pentru persoanele care doresc să folosească un editor de subtitrări pe o perioadă mai lungă, recomandăm utilizarea Wondershare UniConverter. Este un instrument desktop compatibil pe care îl puteți rula pe sistemele dvs. fără o conexiune Wi-Fi. De asemenea, poate crea automat subtitrări prin transcrierea vocii. De asemenea, funcționează ca un convertor video gratuit și editor video care vă poate ajuta să eliminați defectele din videoclipul dvs.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x