Cum să faceți backup, restaurare și gestionare ușoară a fișierelor cu Asistentul Coolmuster Android

Cum să faceți backup, restaurare și gestionare ușoară a fișierelor cu Asistentul Coolmuster Android
⏱️ 5 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Coolmuster. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Am făcut-o cu toții cel puțin o dată în viața noastră: am șters un fișier sau un document important din greșeală. Ce este și mai rău este că dacă nu aveți o copie de rezervă a acestuia, va trebui să o refaceți sau să o recreați cât mai bine! Din fericire, în aceste zile există o mulțime de instrumente și măsuri de securitate suplimentare pe care le putem lua pentru a evita aceste tipuri de situații. Coolmuster este un astfel de instrument, exclusiv pentru utilizare cu dispozitive Android.

Coolmuster Android Assistance vine în mod convenabil în ajutor atunci când vine vorba de gestionarea aplicațiilor, contactelor, SMS-urilor, muzicii, fotografiilor, videoclipurilor și cărților – totul într-un singur loc. Este disponibil pentru Windows, Mac și chiar Linux (prin WINE).

Notă: Am testat acest lucru folosind CrossOver în Xubuntu.

Deși este disponibilă o perioadă de încercare gratuită, pentru a utiliza cu adevărat Coolmuster va trebui să faceți upgrade la versiunea completă. Iată o privire asupra caracteristicilor Coolmuster și a ceea ce are de oferit pentru utilizatorii Android.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Instalare și configurare

Există două moduri de a vă conecta dispozitivul Android la aplicația desktop Coolmuster: USB (conexiune directă) și WiFi.

coolmuster-connect-device-android

Pentru a vă conecta prin WiFi (metoda mea preferată) trebuie mai întâi să vă asigurați că telefonul și computerul dvs. se află în aceeași rețea. După ce faceți clic pe „Conectare prin WiFi”, se va afișa o fereastră pop-up cu un cod QR pe ​​care va trebui să-l scanați din interiorul Aplicația Android.

coolmuster-scan-qr-code

În câteva secunde de la scanare, veți fi conectat prin WiFi, iar dispozitivul dvs. va apărea în aplicația Coolmuster de pe desktop.

coolmuster-conectat-cu-succes-android

Procesul de conectare este rapid și ușor, ceea ce apreciez cu adevărat.

Copierea de rezervă a dispozitivului dvs. cu Coolmuster

Există două file în aplicația desktop Coolmuster: Dispozitivul meu și Super Toolkit. Dacă doriți să faceți o copie de rezervă sau să vă restaurați dispozitivul, Super Toolkit este locul unde va trebui să mergeți.

coolmuster-super-toolkit

Dacă faceți clic pe „Backup”, se afișează o fereastră pop-up care vă permite să selectați ce doriți să faceți backup și unde să îl salvați pe computer. Doar faceți clic pe butonul „Backup” când sunteți gata.

coolmuster-backup-dispozitiv-Android

La fel, făcând clic pe „Restaurare” se va afișa o fereastră pop-up care vă permite să alegeți conținutul pe care doriți să îl restabiliți pe dispozitiv. Puteți chiar să ștergeți datele deja pe dispozitivul dvs. înainte de restaurare.

coolmuster-restore-device-android

Cu doar câteva clicuri și în câteva minute, puteți avea backup sau restaurat întregul dispozitiv Android. Coolmuster face procesul practic fără efort.

Gestionarea mass-media și a datelor dvs. cu Coolmuster

Din fila „Dispozitivul meu”, puteți vedea toate aplicațiile, contactele și fișierele media de pe dispozitivul dvs. Android. Pentru fiecare secțiune, există și diverse acțiuni pe care le puteți efectua. De exemplu, în „Aplicații” puteți instala (printr-un apk salvat pe computer), dezinstala și exporta (într-o locație de pe computer).

coolmuster-install-android-apps-apk

De asemenea, puteți vizualiza și răspunde la mesaje text. Acest lucru poate fi destul de la îndemână, mai ales dacă lucrați pe desktop sau laptop și nu doriți să continuați să treceți la dispozitivul dvs. Android pentru a citi sau a răspunde la un text.

coolmuster-set-default-sms-app

Există opțiuni pentru a crea mesaje noi, a șterge mesaje, a exporta și a importa. Cu toate acestea, când am încercat să șterg un mesaj, am primit un avertisment pop-up că ar trebui să setez Coolmuster ca aplicație SMS implicită pentru ca acesta să poată efectua orice acțiune. Depinde de dvs. dacă doriți să faceți acest lucru sau nu, dar dacă da, va trebui să confirmați pe dispozitivul dvs. Android.

coolmuster-change-messaging-app

Vizualizarea melodiilor, fotografiilor, videoclipurilor și cărților este, de asemenea, plăcută, mai ales că le puteți adăuga și elimina folosind Coolmuster. În unele cazuri, acest lucru poate fi mult mai convenabil decât să faci acest lucru pe dispozitivul tău – în special în bloc.

imagini coolmuster-view

Un lucru pe care nu l-am anticipat este că, după ștergerea unei imagini, m-a dus înapoi în partea de sus a listei, determinându-mi să-mi pierd locul. Având în vedere că am peste 1.000 de imagini pe telefon, este o problemă să găsesc locul unde am rămas.

coolmuster-android-app-features

Chiar dacă totul se poate face de pe desktop, puteți opri și dezinstala aplicații folosind aplicația Android. În plus, există și câteva caracteristici de bază de gestionare a fișierelor: vizualizare, ștergere și copiere.

Gânduri finale

Coolmuster poate fi util pentru toate tipurile de situații. Poate că dispozitivul dvs. Android s-a prăbușit și a trebuit să obțineți un dispozitiv nou. Atâta timp cât faceți copii de rezervă regulate, puteți restabili acea copie de rezervă pe noul dvs. dispozitiv. Acesta este doar un scenariu, dar sunt sigur că obțineți imaginea.

Coolmuster acoperă toate bazele atunci când vine vorba de gestionarea datelor și fișierelor Android de pe computer, plus că are o interfață de utilizare curată și ușor de utilizat.

Asistență Android Coolmuster

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x