Cum să faceți fețe de ceas personalizate pentru Apple Watch

Cum să faceți fețe de ceas personalizate pentru Apple Watch
⏱️ 4 min read

O parte din ceea ce a făcut Apple Watch atât de popular este cantitatea vastă de opțiuni de personalizare. De la carcase de la aluminiu anodizat la ceramică albă și benzi de la fluoroelastomer la oțel inoxidabil 316L, există un stil pentru toată lumea. Fețele de ceas sunt o altă opțiune de personalizare și, deși selecția Apple este aparent nesfârșită, utilizatorii caută întotdeauna o modalitate de a-și personaliza cu adevărat – de a face ceva ce nu a mai fost văzut de nimeni. Aplicațiile Que și fotografiile se confruntă.

Utilizați aplicațiile în avantajul dvs.

Dacă nu doriți să urmați ruta Photoshop (despre care voi discuta mai târziu), aplicațiile sunt o opțiune excelentă și pentru personalizare. Personal, am avut mare noroc cu aplicații precum Domnule Time și iFaces. Mr. Time este gratuit în App Store!

Mr. Time ține seama de culorile carcasei și benzii dvs., astfel încât graficele de pe ecran să se potrivească perfect. Puteți selecta un design și personaliza în continuare cu culoare, text și grafică sau puteți începe de la zero. Când ați terminat, puteți fie să salvați designul, fie să selectați categorii și să distribuiți altor utilizatori.

iFaces este singura aplicație pe care am găsit-o care are fețe Live Photos. Chiar dacă nu-ți poți crea propriul, totuși au o selecție minunată din care să alegi. Sunt sigur că nu veți găsi multe dintre aceste modele pe alte încheieturi.

apple-watch-custom-ifaces

Utilizați software de editare a imaginilor

Voi folosi Photoshop, dar ceva de genul paint.net sau GIMP va face treaba foarte bine, deoarece toți pașii sunt similari, indiferent de software.

Primele lucruri mai întâi: utilizați dimensiunile corespunzătoare atunci când configurați proiectul pe baza dimensiunii carcasei Watch.

  • 38 mm – 272 x 340
  • 42 mm – 312 x 390

Rețineți că afișajul este Retina, deci veți dori să utilizați o calitate cât mai înaltă posibil pentru cel mai bun rezultat. Acest lucru este valabil pentru import și export.

Configurați-vă proiectul cu dimensiunile definite mai sus și să începem. Voi folosi densitățile pentru modelul de 42 mm, deoarece acesta se potrivește cu ceasurile mele. Selectați instrumentul dreptunghiular din caseta de instrumente și fie utilizați o culoare solidă, fie selectați un gradient. Am selectat gradientul de patru culori cu alb și gri.

apple-watch-clockface-custom-rectangle-tool-gradient

Trageți dreptunghiul afară pentru a umple spațiul proiectului. Asigurați-vă că proprietățile sunt așa cum ar trebui să fie și că culorile gradientului sunt la ceea ce așteptați înainte de ao plasa. Pentru a plasa, apăsați tasta Enter sau Return.

apple-watch-clockface-gradient-personalizat-se aplică

De aici, puteți exporta dacă doriți, dar voi adăuga o imagine.

Odată ce l-am tras, mi-am dat seama că era pixelat în jurul marginilor. Din fericire, am o soluție ușoară.

apple-watch-clockface-custom-everest

Plasați imaginea, apoi faceți clic dreapta pe strat și rasterizați obiectul.

apple-watch-clockface-custom-everest-rasterize

Selectați instrumentul de estompare, maximizați dimensiunea pixelilor (astfel încât să acopere întregul proiect) și modificați duritatea la aproximativ 5%. Faceți clic pe proiectul dvs. de câteva ori pentru a aplica neclaritatea. Schimbați duritatea pe baza rezultatului dvs. și anulați-o dacă este necesar.

instrument-de-estompare-personalizat-ceas-cu-față-ceas-măr

După aplicarea neclarității, sunteți gata să exportați! Dacă îți place cea pe care am creat-o, nu ezita să o salvezi și să o folosești.

apple-watch-clockface-custom-everest-face

Obținerea unei fețe pe ceas

Pentru a obține fața de pe ceas, AirDrop, e-mail, aruncați fișierul în iCloud Drive sau utilizați alte mijloace pentru a-l introduce în camera foto. Odată ajuns pe iPhone, deschideți aplicația Watch, selectați Fotografii și selectați „Toate fotografiile” ca album sincronizat.

Pe Apple Watch, deschideți aplicația Fotografii, selectați imaginea și forțați atingerea pentru a selecta „Creați fața ceasului”.

apple-watch-clockface-custom-create

Apoi, puteți forța din nou atingerea pentru a schimba orientarea orei și datei, precum și pentru a adăuga o complicație a feței ceasului.

Asta e! Bucurați-vă de fața ceasului personalizată.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x