So erstellen Sie einen Screenshot des Windows-Anmeldebildschirms

Cum să faceți o captură de ecran a ecranului de conectare Windows

⌛ Reading Time: 6 minutes

Ecranul de conectare Windows este un afișaj blocat care controlează accesul desktopului utilizatorului prin diferite opțiuni de conectare. Din motive de securitate, ecranul de conectare nu vă permite să salvați capturi de ecran cu majoritatea instrumentelor și tastelor de comandă rapidă. Acest articol acoperă metodele disponibile de captare a ecranului de conectare Windows care funcționează pentru Windows.

De ce nu puteți face o captură de ecran a ecranului de autentificare Windows?

În afară de utilizarea instrumentelor de captură de ecran, majoritatea tastaturilor pentru PC și laptop au un Captură de ecran tasta pentru a captura capturi de ecran de pe desktop. Toate aceste metode utilizează o cerere de sistem pentru a captura elementele ecranului sub forma unei imagini JPEG, care este apoi lipită într-un program precum Paint sau Word Processor.

Cu ecranul de conectare Windows, unele restricții sunt impuse pentru capturarea capturilor de ecran de către o comandă Rulare numită Winlogon, care poate fi accesat din meniul Start. Controlează conectarea utilizatorului, deconectarea, încărcarea profilului utilizatorului, detaliile ecranului de blocare și autentificarea.

Există multe tipuri de programe malware care depind de capturi de ecran pentru a vă fura parolele și fișierele. Ca rezultat, Winlogon are un mecanism intern pentru a bloca accesul acestor instrumente la ecranul dvs. de conectare.

Cum pot salva o captură de ecran de conectare pe Windows 10?

Captura de ecran de conectare Windows 10 este formată din două componente: ecranul de blocare și fereastra de conectare cu parolă / PIN. Iată cele mai recente metode de salvare a capturilor de ecran ale ambelor afișaje.

Cum să vă capturați ecranul de blocare pe Windows

Captură de ecran Conectare Windows Ecran de blocare Utilizarea Printscreen Nou

Ecranul de blocare Windows este format dintr-un tapet sau un ecran gol cu ​​aplicații de stare rapidă și notificări ale acestora. Cel mai simplu mod de a captura o captură de ecran cu ecran de blocare este să utilizați Captură de ecran tasta pentru a captura ecranul desktopului. Salvează imaginea de captură de ecran în clipboard-ul Windows, care poate fi copiată și lipită ulterior în Paint, Word sau în orice alte programe.

Captură de ecran de conectare Windows 10

Ecranul de conectare din Windows 10 apare în vizualizare după ce faceți clic pe ecranul de blocare o dată. În mod nedorit, Captură de ecran comanda nu funcționează aici pentru a captura capturile de ecran, deoarece veți introduce informații sensibile, cum ar fi parole / PIN-uri. În schimb, cel mai bun mod de a captura o captură de ecran de conectare la Windows 10 este să folosiți aplicația nativă Snip & Sketch accesibilă din caseta de căutare din meniul Start.

Captură de ecran Ecran casetă de căutare secțiune de extragere și schiță Windows

Odată ce aplicația Snip & Sketch este deschisă, alegeți un temporizator întârziat pentru a efectua tăierea, fie 3 secunde, fie 10 secunde, ceea ce vă oferă mai mult timp. Utilizați tastele de comandă rapidă Victorie + L pentru a bloca desktopul.

Captură de ecran Windows Login Snip And Sketch 10 Seconds

Zece secunde este suficient timp pentru a aranja ecranul de conectare Windows 10, dar trebuie să fii puțin rapid. Fie că doriți să prezentați datele de conectare, tastatura de pe ecran, lupa sau tastele lipicioase, toate pot fi capturate. Fereastra Snip & Sketch apare automat după 10 secunde și apucă ecranul.

Captură de ecran Ecran de conectare Windows Înregistrare Snip Skketch

Puteți alege zona de captură a capturilor de ecran dorită. După ce v-ați conectat din nou la desktop, puteți salva captura de ecran Clipboard în Paint, Word sau alte instrumente.

Captură de ecran de conectare Windows 11

Windows 11 a înlocuit Snip & Sketch cu un nou instrument Snipping, care poate fi lansat folosind Victorie + Schimb + S. Pentru a captura captura de ecran a ecranului de conectare în Windows 11 folosind instrumentul Snipping, introduceți o întârziere de 3, 5 sau 10 secunde. Imaginea este salvată în Clipboard și poate fi copiată-lipită în Paint, Word sau alte programe după autentificare. De asemenea, puteți utiliza temporizatorul întârziat al Snip & Sketch (o aplicație implicită Windows 11) pentru a salva capturi de ecran.

Captură de ecran Conectare Windows Windows11 Snippingtool

Captură de ecran Windows Remote Desktop

În Windows 10 și Windows 11, puteți utiliza Desktop-ul la distanță (RDP) în gazdă pentru a salva capturile de ecran ale computerului invitat. Pe dispozitivul gazdă, conectați-vă la dispozitivul invitat de pe aceeași adresă IP / rețea Wi-Fi utilizând numele dispozitivului invitat și alte setări de conectare.

Captură de ecran Windows Login Remote Desktop Connection

Odată realizată asocierea, utilizați următoarele comenzi pentru a face capturi de ecran.

  • Ctrl + Alt + Captură de ecran va captura o captură de ecran normală PrintScreen a dispozitivului invitat.
  • Ctrl + Alt + + va captura ecranul complet al gazdei pe computerul invitat.
  • Ctrl + Alt + - va captura o fereastră activă a ecranului gazdă pe computerul invitat.

Ce metode nu mai funcționează pentru a salva capturile de ecran de autentificare Windows?

În trecut, au existat alte câteva soluții alternative pentru a face o captură de ecran a ecranului de conectare Windows. Cu Windows 11 și cele mai recente actualizări Windows 10, aceste lacune de securitate au fost blocate. Nu mai puteți utiliza niciuna dintre aceste metode pentru a obține o captură de ecran de conectare la Windows.

  • Adăugarea cheii de registry utilman.exe: până de curând, puteți adăuga o cheie de registry numită „utilman.exe” în HKEY_LOCAL_MACHINE și indicați locația valorii șirului către instrumentul Snipping. Acest lucru ar face instrumentul Snipping disponibil în timpul ecranului de conectare din „Ușurința de acces”. Acum, când încercați să faceți acest lucru, Instrumentul de tăiere se va deschide pentru o clipă, dar este apoi închis automat, iar setarea de registry este eliminată automat.
  • Bara de joc Windows: Windows Game Bar este un instrument nativ de înregistrare a ecranului care poate fi lansat folosind Victorie + G. Cu toate acestea, funcția de înregistrare nu se extinde până la ecranul de conectare.
  • Software de înregistrare a ecranului extern: instrumentele terțe de înregistrare a ecranului nu mai pot captura ecranul de conectare Windows.
  • Instrument de decupare: instrumentul Windows Snipping este învechit în Windows 10/11 și nu mai acceptă capabilități avansate precum capturi de ecran de conectare.

Aplicații ale capturilor de ecran Windows Login

Obținerea unei capturi de ecran a ecranului de conectare în Windows este destul de utilă în următoarele situații:

  • Partajarea imaginilor de fundal și a temelor desktop: doriți să salvați imaginile de fundal și temele desktopului cu alte persoane? O captură de ecran adecvată de conectare este mai atrăgătoare, mai strălucitoare și mai dreaptă decât fotografierea cu o cameră smartphone.
  • Crearea de ghiduri de ajutor și tutoriale scrise și video în Windows: dacă utilizați un ecran de conectare menționat în pași atunci când acoperiți un ghid Windows, este util să faceți capturi de ecran ale ecranului final.
  • Depanare: aveți probleme de conectare din cauza problemelor de parolă sau a altor factori de acces? Un administrator de rețea vă poate rezolva problemele de la distanță cu capturile de ecran de conectare preluate de o conexiune desktop la distanță.

întrebări frecvente

1. Cum pot modifica aplicațiile de stare rapidă de pe ecranul de conectare Windows?

Puteți schimba aplicațiile de stare rapidă din opțiunile meniului „Lockscreen”. Alegeți dintre alerte prin e-mail, Desktop la distanță, Calendar, mesaje Skype sau Microsoft Teams, Microsoft Store, Sticky Notes și multe altele.

2. Cum ocolesc ecranul de conectare Windows?

Vă puteți conecta automat la un computer Windows pentru a ocoli datele de conectare și chiar ecranul de blocare cu această procedură de conectare automată.

3. Cum schimb imaginea de fundal a ecranului de conectare Windows 10/11?

Pentru a schimba imaginea de fundal în ecranul de conectare Windows 10/11, accesați „Personalizare -> Teme și setări conexe” în Windows 10 și „Setări -> Personalizare -> Fundal” în Windows 11 și adăugați un tapet la alegere din orice imagine .

Căutați un tapet bun pentru ecranul dvs. de conectare? Iată multe opțiuni atractive în 4k. De asemenea, puteți captura cu ușurință o captură de ecran cu derulare în Windows 10, care este utilă pentru obținerea unei imagini a unei pagini web întregi.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.