Cum să faceți upgrade la Windows 11 cu Asistent de instalare

1643529532 Cum sa faceti upgrade la Windows 11 cu Asistent de
⏱️ 2 min read

  • Acum puteți descărca Asistentul de instalare pentru a face upgrade la Windows 11.
  • Pentru a face upgrade, deschideți pagina de descărcare Microsoft, faceți clic pe Descarcă acum butonul, lansează Asistent de instalare, și faceți clic pe Acceptați și instalați buton.

Instrumentul Microsoft Installation Assistant a fost actualizat pentru a face upgrade computerelor eligibile la Windows 11 dacă nu primesc prima versiune prin actualizarea Windows.

Pe Windows 11, „Asistentul de instalare” este un instrument conceput pentru a instala o nouă versiune a sistemului de operare pe un laptop sau un computer desktop care nu primește actualizarea prin Windows Update din motive necunoscute, dar configurația hardware și software îndeplinește cerințele minime noua lansare.

De asemenea, începând cu această ediție, Asistentul de instalare înlocuiește Instrumentul de creare a media pentru a crea o actualizare la loc, deoarece instrumentul este acum disponibil doar pentru a crea un mediu de pornire.

Obțineți Asistentul de instalare pentru a face upgrade la Windows 11

Nu este niciodată recomandat să actualizați un sistem în primele zile ale lansării și chiar mai mult atunci când computerul încă nu a primit notificarea prin actualizarea Windows. Cu toate acestea, dacă nu puteți aștepta, puteți utiliza pașii de mai jos pentru a vă actualiza dispozitivul.

  1. Descărcați Asistentul de instalare din secțiunea „Asistent de instalare Windows 11” făcând clic pe Descarcă acum butonul de la Pagina de descărcare a suportului software Microsoft.
  2. Faceți dublu clic pe Asistent de instalare Windows11.executabil fișier pentru a lansa instrumentul.
  3. Apasă pe Acceptați și instalați butonul pentru a începe instalarea.
  4. Odată ce instrumentul confirmă că configurația hardware și software sunt compatibile, fișierele Windows 11 se vor descărca pe computer. Apoi faceți clic pe Repornire butonul pentru a finaliza instalarea.

De obicei, procesul de utilizare a Asistentului de instalare ar trebui să dureze mai puțin de o oră.

De asemenea, înainte de a continua, asigurați-vă că utilizați acest ghid pentru a evita problemele și erorile în timpul procesului de actualizare. În plus, deși instrumentul oferă un proces de instalare nedistructiv, este recomandat să creați o copie de rezervă completă înainte de a face modificări de sistem.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...