Cum să faceți upgrade la Windows 11 gratuit prin Windows Update

1643533284 Cum sa faceti upgrade la Windows 11 gratuit prin Windows
⏱️ 2 min read

Cea mai ușoară și sigură metodă de a face upgrade gratuit la Windows 11 (versiunea 21H2) de la Windows 10 este utilizarea Windows Update. Motivul este că, prin setările Windows Update, veți primi o notificare care vă va anunța dacă versiunea 21H2 este sau nu compatibilă cu dispozitivul dvs. și puteți să instalați cu câteva clicuri știind că toate fișierele, majoritatea setărilor și aplicațiile vor migra. automat.

Experiența este similară cu instalarea unei actualizări cumulate, dar cu diferența că acest proces va dura mai mult pentru a se finaliza (aproximativ o oră) din cauza dimensiunii de descărcare (în jur de 4 până la 5 GB) și pentru că procesul va efectua o instalare completă.

Deși actualizarea prin Windows Update este un proces nedistructiv, este totuși recomandat să creați o copie de rezervă completă temporară înainte de a continua, în cazul în care ceva nu merge bine și trebuie să faceți înapoi sau să recuperați unele fișiere.

În acest ghid, veți afla pașii simpli pentru a actualiza un computer cu Windows 10 la Windows 11 utilizând setările Windows Update.

Faceți upgrade la Windows 11 utilizând Windows Update

Pentru a face upgrade la Windows 11 de la 10, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Actualizare și securitate.

  3. Click pe Windows Update.

  4. Apasă pe Verifică pentru actualizări buton.

  5. Apasă pe descarca si instaleaza buton.

    Upgrade la Windows 11 prin Windows Update

  6. Apasă pe Reporniți acum buton.

După ce ați finalizat pașii, Windows 11 va continua instalarea automată. (Vezi si acest tutorial video cu pașii pentru a face upgrade utilizând Windows Update.)

Dacă nu vedeți notificarea, este probabil că Windows 11 nu este pe deplin compatibil cu configurația dvs. hardware și software. În acest caz, nu este recomandat să continuați cu upgrade folosind alte metode, cum ar fi Asistentul de instalare sau fișierul ISO, deoarece este posibil să întâmpinați erori și probleme. De exemplu, la scurt timp după lansarea din 5 octombrie, Microsoft a enumerat cel puțin trei probleme cunoscute pe Windows 11 care împiedică actualizarea anumitor dispozitive.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x