• Fără categorie

Cum să faci clicuri de mouse fără efort cu un clicker automat

Person Clicking A Mouse Featured Image
⏱️ 19 min read

Uneori, chiar și o sarcină atât de simplă precum clicul poate deveni monotonă. Din fericire, puteți utiliza software-ul cunoscut sub numele de auto clickers pentru a automatiza procesul de clic și pentru a obține aceleași rezultate cu o eroare minimă într-un timp foarte scurt. Să trecem peste câteva programe de clic automat care vă pot ajuta în sarcinile de zi cu zi și să vedem cum să le configurați.

Ce este un auto Clicker?

Un auto clicker este un program care vă permite să configurați și să automatizați clicul mouse-ului pe ecranul computerului. Un clic automat nu numai că urmărește cursorul, dar are adesea suport pentru clicuri duble și triple, taste rapide care funcționează chiar și în fundal, salvări automate de setări și multe altele.

Puteți folosi un clicker automat pentru a face clic mai repede decât este posibil fizic și pentru a declanșa intrări repetitive. Clickerele automate complexe vă permit chiar să automatizați majoritatea sau toate funcțiile mouse-ului, inclusiv un set complet de intrări complexe de la tastatură.

De ce ați putea avea nevoie de un clicker automat

 • Testare software: dezvoltatorii de software pot folosi clicuri automate complexe și le pot programa pentru a imita comportamentul unui utilizator obișnuit pentru a-și testa software-ul.
 • De introducere a datelor: clicurile automate nu numai că pot face această lucrare mai ușoară, ci și pot economisi mult timp și pot reduce marjele de eroare. Cu toate acestea, o astfel de automatizare complexă poate necesita un cod Python extern pentru a reuni fiecare parte a scriptului.
 • Jocuri: unele jocuri precum Minecraft și Roblox necesită clic constant pentru a efectua anumite sarcini, cum ar fi construirea sau atacarea. Puteți utiliza dispozitivele de clic automate pentru a accelera viteza clicului sau pentru a efectua automat anumite funcții, cum ar fi tragerea sau săritura. Cu toate acestea, majoritatea jocurilor competitive moderne sunt capabile să detecteze clicurile automate și ai putea fi interzis dacă le folosești ca pârghie asupra adversarilor tăi, deoarece acest lucru este evident nedrept.
 • Timp inactiv: un alt caz de utilizare interesant al unui clicker automat poate fi menținerea ecranului aprins pentru perioade lungi de timp. Puteți seta un clicker automat pentru a furniza o intrare de X ori pe minut pentru orice perioadă de timp.
 • Site-uri de întâlniri, sondaje online și sondaje: clicurile automate pot fi, de asemenea, personalizate pentru a efectua o glisare pe dispozitivele mobile. Această funcție este utilă pentru aplicațiile de întâlniri și site-urile web în care trebuie să glisezi orizontal pentru a accepta sau a respinge o potrivire. Puteți, de asemenea, să configurați clicuri automate pentru a răspunde la sondaje online și a completa sondaje într-un timp scurt.

Cele mai bune aplicații Auto Clicker

Majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows, macOS și sistemul de operare Chrome, au o funcție de clic automat sau „clic de oprire” ca parte a setărilor lor de accesibilitate. Cu toate acestea, aceste opțiuni încorporate nu sunt la fel de avansate ca aplicațiile de clic automat ale terțelor părți. Iată câteva alegeri de top din ultima categorie.

OP Auto Clicker

OP Auto Clicker este open source, bogat în funcții și ușor de utilizat. Include posibilitatea de a selecta dintre clicuri simple, duble și triple, iar tastele rapide funcționează și în fundal. În plus, OP Auto Clicker este un software portabil și nu necesită instalare pentru a rula. Pur și simplu descărcați fișierul executabil pentru acesta și lansați software-ul imediat. Este disponibil atât pe Windows, cât și pe Android.

Descărcați Op Auto Clicker

GS Auto Clicker

GS Auto Clicker este un instrument de dimensiuni mici și simplu pentru a automatiza clicurile pe Windows. Poate fi util în special dacă doriți să efectuați sarcini complexe de introducere a datelor.

Gs Auto Clicker

Cu GS Auto Clicker, puteți mapa o tastă rapidă pentru a face clic pe mouse oriunde pe ecran. După aceea, trebuie pur și simplu să apăsați tasta rapidă pentru a declanșa fluxul de intrare. Aplicația are, de asemenea, o funcție de „înregistrare” care poate înregistra o anumită locație pe care doriți să faceți clic. În plus, este un software gratuit și nu conține reclame care distrag atenția sau solicitări de abonare.

Clicker automat gratuit

Clicker automat gratuit este un program popular, deoarece oferă gratuit serviciile sale atât pentru Windows, cât și pentru macOS. Îl puteți folosi pentru jocuri, rularea aplicațiilor, votul online și multe altele, deoarece permite clicurile multiple.

Clicker automat gratuit

Mai mult, puteți înregistra toate datele introduse împreună cu coordonatele X și Y ale locației relevante, permițându-vă să faceți clicuri precise. Aplicația vă permite, de asemenea, să setați intervalul de timp dintre fiecare intrare și de câte ori doriți să faceți clic în locația dorită.

Auto Clicker pentru Mac de MurGaa

macOS nu are o mulțime de software de automatizare care este atât de rafinat pe cât ar trebui să fie. In orice caz, MurGaa Auto Clicker este o excepție. Este un program excelent conceput special pentru a funcționa pe macOS. În mod implicit, tasta rapidă este legată de butonul din mijloc al mouse-ului, dar poate fi atribuită oricărei taste dorite. Nu există limită pentru numărul maxim de clicuri pe care îl puteți seta.

Murgaa Auto Clicker

Din păcate, MurGaa Auto Clicker nu este gratuit, dar oferă o perioadă de probă gratuită de o lună. După aceea, trebuie să plătiți 6,54 USD pentru șase luni de utilizare pe un singur dispozitiv.

Auto Clicker de la NVQ Std

Printre alte aplicații Android populare, cum ar fi Call Recorder, are și NVQ Std Clicker automat pe Google Play Store. Aplicația are peste un milion de descărcări și evaluări impresionante ale utilizatorilor, ceea ce o face una dintre cele mai bune de pe platformă. Din păcate, nu este complet gratuit, deoarece va trebui să plătiți o taxă mică pentru a scăpa de toate reclamele.

Auto Clicker Nvq Std

Aplicația oferă o mulțime de opțiuni din care să alegeți, cum ar fi o singură atingere și multi-apăsare. De asemenea, permite unele funcții prietenoase cu smartphone-urile, cum ar fi glisarea și derularea automată. În plus, acceptă mai multe limbi și orice versiune de Android începând cu 7.0.

Cum se configurează un clicker automat

Să aruncăm o privire la modul în care puteți configura un clicker automat pe diferite sisteme de operare. În scopul acestui ghid, vom folosi:

 • OP Auto Clicker pe Windows
 • MurGaa Auto Clicker pe macOS
 • NVQ std Auto Clicker pe Android

Pe Windows

 1. Descarca OP Auto Clicker de pe site-ul oficial.
 1. Verificați-vă Descărcările folderul pentru aplicația OP Auto Clicker și lansați-l. Veți fi întâmpinat de ecranul de start al aplicației.
Opțiunea Auto Clicker Ecran de pornire
 1. Aici, selectați comanda de introducere din „Opțiuni de clic”. De asemenea, selectați de câte ori doriți să se repete intrarea sub „Click repeat” și intervalul de timp dintre fiecare intrare sub „Click interval”. De asemenea, puteți modifica setările tastelor rapide sau puteți înregistra intrarea făcând clic pe butoanele corespunzătoare de pe interfață.
Configurați op Auto Clicker
 1. După ce ați configurat toate setările, continuați și apăsați butonul Start sau apăsați butonul F6 cheie pentru a continua.
Porniți Op Auto Clicker
 1. Selectați zona pe care să faceți clic și porniți automatizarea.

Pe macOS

 1. Descarca MurGaa Auto Clicker (link de descărcare directă) pe dispozitivul dvs. Fișierul va apărea în folderul Descărcări ca AutoClicker.zip.
Fișier SIP descărcat Murgaa Autoclicker
 1. Extrageți tot conținutul fișierului descărcat pentru a obține aplicația MurGaa Auto Clicker.
Extrageți fișierul Zip Murgaa Autoclicker
 1. Lansați aplicația și faceți clic pe Deschidere pentru a continua.
Acceptați avertismentul și faceți clic pe Deschidere
 1. Va apărea o fereastră pop-up Acord de licență pentru utilizatorul final (EULA). Faceți clic pe Accept pentru a continua.
Acceptați Termenii și Condițiile Murgaa Autoclicker
 1. Apoi, dispozitivul de clic automat MurGaa va cere permisiunea de a primi apăsări de taste de la toate aplicațiile. Faceți clic pe „Open System Preferences” pentru a acorda permisiunea.
Deschideți Preferințe de sistem pentru a acorda permisiuni Autoclicker
 1. Faceți clic pe pictograma de blocare din panoul de setări care apare.
Faceți clic pe Blocare pentru a edita permisiunile
 1. Faceți clic pe „Utilizați parola” și introduceți parola sau utilizați Touch ID pentru a continua.
Utilizați codul de acces sau Touch ID pentru a debloca permisiunile
 1. Odată ce ați introdus parola, acordați permisiunea necesară MurGaa Auto Clicker bifând caseta de selectare din dreapta.
Activați caseta de selectare pentru a acorda permisiuni
 1. Aplicația de clic automat va putea acum să înregistreze apăsările de taste din toate celelalte aplicații. Faceți clic pe „Ieșire și redeschidere” pentru a relansa aplicația.
Reporniți Murgaa Autoclicker
 1. Pe ecranul de start al aplicației, faceți clic pe opțiunea „Click to record shortcut”. Acest lucru vă va permite să activați butonul de clic automat cu o comandă rapidă de la tastatură.
Setați o tastă de comandă rapidă pentru a înregistra clic
 1. Selectați comanda rapidă personalizată. În cazul nostru, am repartizat Schimb + A ca tastă rapidă. De asemenea, puteți utiliza meniul derulant pentru a selecta dintr-o mulțime de elemente de acțiune diferite pentru clicul automat și pentru a programa tipul de clic așa cum este listat sub comanda rapidă de la tastatură.
Selectați Click Type
 1. Setați numărul maxim de clicuri. Căutați opțiunea relevantă în dreapta sus pe ecranul de start.
Selectați Numărul de clicuri
 1. Acum, alegeți durata de întârziere dintre fiecare clic automat. L-am setat la 150 de milisecunde.
Setați întârzierea între fiecare clic

MurGaa Auto Clicker are și o altă funcție de clic automat care poate rula simultan cu primul clicker. Folosind aceasta, puteți programa MurGaa să efectueze acțiuni complexe, cum ar fi derularea și clic pe o pagină web.

Al doilea Clicker Murgaa Autoclicker
 1. Acum, este timpul să selectați locația pentru clicurile automate. Apăsați pictograma „+” situată sub meniul drop-down tip de clic pentru Clicker 1.
Selectați locația pentru a face clic automat
 1. Selectați zona pe care să opereze dispozitivul de clic automat – faceți clic și trageți mouse-ul pentru a evidenția zona dreptunghiulară dorită. Am folosit aplicația calculator ca exemplu.
Marcați locația pentru a face clic
 1. Acum, ori de câte ori apăsați tasta de comandă rapidă pe care ați selectat-o, butonul de clic automat va începe să facă clic aleatoriu pe regiunea pe care ați evidențiat-o mai devreme. Cu toate acestea, puteți programa butonul de clic automat pentru a face clic pe o anumită coordonată sau pe un set de locații.
Murgaa Autoclicker Funcționează

Pe Android

 1. Descarca NVQ Std Auto Clicker din Google Play Store.
Descărcați Auto Clicker din Google Playstore
 1. Odată instalat, deschideți aplicația.
Deschideți Auto Clicker
 1. Va trebui să activați serviciile de accesibilitate pentru ca aplicația să funcționeze pe dispozitivul dvs. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Activare când vi se solicită. Vă va conduce la meniul Setări de accesibilitate.
Activați Setările de accesibilitate Android Auto Clicker
 1. Accesați „Servicii instalate -> Auto Clicker” și faceți clic pe glisorul „Auto Clicker shortcut” pentru a activa serviciile. Apoi, faceți clic pe Permite.
Comutați serviciile pe Android Auto Clicker
 1. Reveniți la aplicația de clic automat. Acum, veți putea vedea ecranul de pornire al aplicației. Aici, puteți ajusta intervalul de clic, durata glisării și numărul de cicluri. După ce ați configurat toate setările, faceți clic pe Start pentru a continua.
Android Auto Clicker Porniți automatizarea
 1. Utilizați elementele de glisare și plasare din widgetul barei laterale și plasați indicatori în locația în care doriți să efectuați clicuri automate. După ce ați configurat totul, faceți clic pe pictograma Play și bucurați-vă de automatizare.
Clicker automat care funcționează pe Android

întrebări frecvente

Cât de repede pot face clic folosind un clicker automat?

Viteza de clic oferită de clicurile automate variază de la aplicație la aplicație, dar vă puteți aștepta ca acestea să ofere cel puțin peste 50000 de intrări într-o secundă. În mod obișnuit, puteți modifica acest număr exploatând setările.

Pot face clicurile automate să fie rău intenționate?

Da. Câteodată. Capacitatea de a genera mii de intrări în doar câteva secunde este o mare problemă, având în vedere că ne petrecem cea mai mare parte a timpului făcând clic pe lucruri online. Acesta este motivul pentru care clicurile automate sunt adesea asociate cu fraudele de clic online, deoarece nu veți ști niciodată dacă este o persoană reală sau un bot în spatele clicurilor.

De exemplu, oamenii pot programa clicuri automate pentru a face clic pe reclame pentru a genera venituri. Clickerele automate pot fi, de asemenea, folosite pentru a stimula implicarea în rețelele sociale și pentru a crește numărul de aprecieri pentru o postare.

Pot folosi un clicker automat pe un iPhone?

Există aplicații de clic automat disponibile pe iPhone pe care le puteți descărca din App Store în sine, dar aceste aplicații de clic automat nu au voie să ruleze în fundal sau să efectueze clicuri pe alte aplicații. În schimb, au propriul lor browser de internet și puteți accesa site-uri web și puteți configura clicuri automate de acolo, ceea ce îl face foarte restrictiv.

Credit imagine: Pexeli

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x