Cum să faci combo-uri Emoji amuzante folosind Gboard

⏱️ 6 min read

Emojis sunt o modalitate excelentă de a adăuga un pic de oomph la un mesaj. Indiferent dacă doriți să exprimați adorație, răutate sau (foarte important) să anunțați pe cineva că un text cu sunete descântătoare este distractiv, vă ajută să vă faceți textele mai expresive. Dacă o imagine poate spune o mie de cuvinte, atunci cu siguranță un emoji poate spune … poate cinci?

Dar de câțiva ani, interfața oficială de la tastatură Google pentru telefoanele Android, Gboard, a făcut posibilă supraîncărcarea emoji-urilor folosind mici trucuri cunoscute sub numele de intensificare a emoji-urilor și combo-uri de emoji. Aici vă arătăm cum să le utilizați pentru a adăuga o nebunie textelor dvs.

Cum să obțineți Gboard

Telefoanele care rulează versiunea standard de Android ar trebui să vină cu Gboard integrat și gata de utilizare. Pentru a verifica dacă o aveți, accesați „Setări -> Sistem -> Limbi și introducere -> Tastatură virtuală” și atingeți Gboard dacă este acolo pentru a o transforma în aplicația dvs. implicită pentru tastatură.

Android Emoji Combos Gboard Limbi de intrare

Dacă nu o ai, poți descărcați Gboard din Magazin Play, apoi setați-o ca aplicație de tastatură implicită.

Intensificarea Emoji

Acum că aveți Gboard, puteți începe să vă amestecați cu emoji-urile. Cel mai important lucru de făcut aici este să vă asigurați că utilizați emoji-urile Gboard și nu cele ale oricărei aplicații pe care o utilizați.

Android Emoji Combos Gboard Intensification

În WhatsApp, de exemplu, atingerea pictogramei emoji chiar în stânga casetei de mesaj va utiliza biblioteca emoji WhatsApps, care nu are nimic din ceea ce Gboard are de oferit.

Spuneți că trimiteți mesaje text pe cineva în WhatsApp. Pentru a utiliza emoji-urile Gboard, aduceți tastatura, apoi țineți pictograma emoji în colțul din stânga jos.

Android Emoji Combos Gboard 2

Ar trebui să vedeți acum biblioteca emoji Gboard. Pentru a intensifica un emoji, atingeți emoji-ul pe care îl doriți și o selecție de emojiuri gigant intensificate va apărea deasupra tastaturii. Doar atingeți-l pe cel care vă place (sau trageți spre stânga pentru a vedea mai multe).

Cele mai bune combinații Emoji

Acum, pentru lucrurile cu adevărat distractive: combinații emoji. Gboard are o colecție uriașă de emoji-uri secrete intensificate pe care le generează atunci când tastați două emoji standard unul lângă celălalt. Unele sunt destul de evidente, în timp ce altele sunt complet sălbatice. Iată câteva dintre preferatele noastre.

Dacă atingeți de două ori emoji-ul „rece”, va apărea un gheață uriaș.

Android Emoji Combos Gboard Icycle

Caca și un porc? De ce Poopa Porc, desigur! Am încercat caca cu alte animale, dar, din păcate, nu funcționează pentru toate. (Pentru a fi corect, oportunitățile de jocuri de cuvinte oferite de acesta sunt excelente.)

Android Emoji Combos Gboard Poopa Pig

Pentru că atunci când trebuie să păstrezi un secret, emoji-urile cu fermoar și „shhh” ar trebui să facă treaba.

Android Emoji Combos Gboard Shhhh

Puteți amesteca aproape orice cu emojiul plin de aer, inclusiv soarele. (Știi, pentru când te-ai săturat de soare? Sau poate de lovitură de soare?)

Android Emoji Combos Gboard Sun Puke

Puteți amesteca și produsele alimentare în combo-uri, unul dintre preferatele mele absolute fiind acest hotdog destul de judecător.

Android Emoji Combos Gboard Hot Dog

Nu trebuie să implice deloc chipuri dacă doriți acest lucru. De ce să nu gătești o furtună de foc?

Android Emoji Combos Gboard Firestorm

Sau vă exprimați îngrijorarea cu privire la încălzirea globală cu un emoji?

Android Emoji Combos Gboard Warming

Acestea sunt doar exemple de emoji-uri ciudate și minunate pe care Gboard le poate crea pentru dvs. Fii creativ cu el, încearcă diferite lucruri și vezi ce descoperi. Chiar dacă nu credeți că cafeaua și hot-dog-urile merg împreună, puteți găsi doar că Gboard va găsi o cale.

Doriți să vă distrați mai mult cu telefonul dvs. Android? Consultați ghidul nostru despre cum să transmiteți jocuri Xbox pe Android și cum să blocați butoanele de volum pe Android.

Legate de:

  • Cum să vedeți emoji-urile iPhone pe Android
  • Cum să copiați și să lipiți mesaje utilizând Gboard Clipboard în Android
  • Cum se introduce codul Morse în aplicația Gboard

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x