Cum să faci mașina virtuală Windows 10 pe ecran complet pe VirtualBox

1643341709 Cum sa faci masina virtuala Windows 10 pe ecran complet
⏱️ 2 min read

O mașină virtuală începe întotdeauna cu o dimensiune implicită a ferestrei pe VirtualBox, care este mică și nu este ideală pentru navigarea unui sistem de operare.

De obicei, în cazul Windows 10, ai merge la setările „Display” pentru a modifica rezoluția pentru a face ecranul mai mare sau pe tot ecranul, dar vei afla rapid că opțiunea „Display rezoluție” nu include multe setări.

Cu toate acestea, dacă doriți să creați o mașină virtuală care rulează Windows 10 pe ecran complet, aveți câteva opțiuni. Puteți utiliza opțiunea „Mod ecran complet” sau opțiunea „Redimensionare automată afișare pentru oaspeți”. Prima opțiune va face ca sistemul de operare invitat să fie ecran complet, ceea ce înseamnă că VM-ul va prelua întregul ecran ca și cum ar fi sistemul principal. A doua alegere extinde doar rezoluția mașinii virtuale în funcție de dimensiunea ferestrei.

În acest ghid, veți învăța pașii pentru a întinde sau a ecran complet o mașină virtuală care rulează Windows 10 pe VirtualBox.

Cum să utilizați Windows 10 în modul ecran complet pe VirtualBox

Pe VirtualBox, puteți face o mașină virtuală pe ecran complet numai dacă sunt instalate Additions pentru invitați. Dacă nu ați instalat driverele virtuale, parcurgeți mai întâi acești pași și apoi continuați cu instrucțiunile de mai jos.

Utilizați următorii pași pentru a face Windows 10 ecran complet pe VirtualBox:

  1. Deschis VirtualBox.

  2. Faceți clic dreapta pe mașina virtuală, selectați start submeniu și alegeți Pornire normală opțiune.

  3. Conectați-vă la contul dvs. Windows 10.

  4. Apasă pe Vedere meniul din mașina virtuală și selectați Modul ecran întreg (Tasta Ctrl dreapta (gazdă) + F) opțiunea.

    Opțiune VirtualBox pentru ecran complet

  5. (Opțional) Faceți clic pe Vedere meniul din mașina virtuală și selectați Redimensionați automat afișajul pentru invitați opțiune.

    Notă rapidă: Dacă fereastra VM este deja maximizată, faceți clic pe Restabili în jos butonul și apoi Maximizați butonul din nou pentru a permite VirtualBox să schimbe automat rezoluția ecranului.

Odată ce ați finalizat pașii, sistemul de operare invitat va schimba automat rezoluția pentru a trece la modul ecran complet.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x