Cum să faci o captură de ecran pe tableta Samsung. Toate metodele sunt explicate în pași simpli.

⏱️ 7 min read

Bună, oameni buni, În acest articol vom împărtăși toate metodele posibile despre cum să faceți capturi de ecran pe tableta Samsung. Veți cunoaște toate metodele cu pași simpli pentru a vă rezolva întrebarea despre cum să faceți o captură de ecran pe tableta Samsung.

Detalii de bază pe care trebuie să le cunoașteți –

Există o mulțime de tablete Samsung diferite pe piață în acest moment și, ca urmare, ar putea fi dezamăgitor să încerci să găsești care dintre ele funcționează pentru tine

Tot ce vrei să faci este să faci o captură de ecran pe tableta Samsung – de unde ar trebui să știi care metodă funcționează pentru tine și pentru fila ta Samsung?

Trebuie să verificați – Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung? Explicat în pași simpli.

Cum să faci o captură de ecran pe tableta Samsung –

Permiteți-mi să vă împărtășesc un mic secret înainte de a vă oferi metode despre cum să faceți o captură de ecran pe tableta Samsung:

Există o metodă care funcționează pentru toate tabletele Samsung, indiferent de modelul pe care îl aveți.

Puteți face o captură de ecran ținând apăsate butoanele „Pornire” și „Reducere volum” de pe orice tabletă Samsung sau puteți utiliza o funcție de glisare cu palma sau puteți utiliza, de asemenea, orice altă aplicație pentru a realiza o captură de ecran pe tablete.

Doar deschideți conținutul pe care doriți să-l faceți captură de ecran. Acesta poate fi orice, de la mesaje text sau rețele sociale până la imagini sau aplicații și realizarea de capturi de ecran folosind aceste trucuri.

Trebuie să plătiți – Descărcați driverul USB Samsung pentru telefoane mobile (v1.7.43.0)

Permiteți-mi să vă ofer mai multe detalii pentru fiecare metodă despre cum să faceți o captură de ecran pe tableta Samsung în secțiunile de mai jos:

Utilizarea butoanelor tabletei

 1. Găsiți butonul de pornire în partea de sus din partea dreaptă a tabletei, iar butonul de reducere a volumului va fi în partea de jos a grupului de butoane de volum din partea dreaptă a tabletei. Dacă aveți o tabletă care are un buton Acasă fizic, acesta va fi în partea de jos a ecranului.
 2. Accesați elementul căruia doriți să faceți o captură de ecran sau deschideți aplicația, ecranul sau pagina pe care doriți să faceți o captură de ecran.
 3. Apăsați lung butoanele de pornire și de reducere a volumului și nu le eliberați până când vi se solicită.
 4. Eliberați butoanele când ecranul micșorează ușor. Aceasta indică faptul că a fost făcută o captură de ecran. De asemenea, ar trebui să vedeți previzualizarea capturii de ecran în colțul din dreapta jos al ecranului și o pictogramă foto va apărea în bara de notificări din colțul din stânga sus al ecranului.

Puteți vizualiza captura de ecran. După ce ați făcut captura de ecran, o puteți deschide într-unul dintre meniurile de notificări — Glisați în jos din partea de sus a ecranului, apoi atingeți notificarea Captură de ecran capturată.

Sau captura de ecran este salvată în Galeria tabletei — Deschideți aplicația Galerie de fotografii, atingeți fila ALBUME, atingeți albumul Capturi de ecran și atingeți captura de ecran.

Acum, permiteți-mi să vă împărtășesc încă o metodă despre cum să faceți o captură de ecran pe tableta Samsung.

Citiți – Top 8 cele mai bune instrumente Samsung FRP din 2021 | Descărcare gratuită

Folosind Palm Swipe

 1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a dezvălui panoul Setări rapide.
 2. Atingeți pictograma Setări. Este un simbol în partea dreaptă, lângă dată și oră.
 3. Acum găsiți Funcții avansate și apoi Mișcări și gesturi.
 4. Derulați în jos la Palm swipe pentru a captura și glisați comutatorul pentru a activa.
 5. Găsiți ecranul pe care doriți să-l capturați și glisați marginea de jos a mâinii pe ecran. Palma trebuie să fie deschisă, cu cele patru degete îndreptate spre tine și cu degetul mare deasupra (ca o strângere de mână).
 6. Marginea mâinii ar trebui să atingă ecranul în timp ce glisați.

Notă:

notă-Acest gest nu va funcționa în timp ce tastatura este deschisă.

Tine minte: Dacă acest comutator este albastru, funcția „Glisare cu palma pentru a captura” este deja activată. Dacă nu găsiți opțiunea „Glisați cu palma pentru a captura”, tableta dvs. Samsung nu poate folosi această funcție pentru a face capturi de ecran. Încercați să utilizați o altă metodă pentru a face captură de ecran pe tableta Samsung.

Folosind aplicația Captură de ecran

Descărcați aplicația Screenshot Easy. Dacă nu puteți folosi butoanele tabletei sau o glisare cu palma, puteți descărca o aplicație gratuită care vă va permite să faceți capturi de ecran. Aceasta este metoda alternativă cu aplicația externă pentru a face captură de ecran pe tableta Samsung.

Puteți descărca aplicația de la linkul dat:

DESCARCA

Acum, presupun că ați descărcat și instalat deja aplicația Captură de ecran pe tableta Samsung, acum urmați pașii de mai jos despre cum să faceți captură de ecran pe tableta Samsung:

 1. Deschideți linkul de mai sus pentru a descărca aplicația Screenshot Easy.
 2. Atingeți instalarea pentru a instala aplicația pe tabletă.
 3. Deschideți aplicația Screenshot Easy.
 4. Dacă utilizați aplicația pentru prima dată, vi se vor cere unele permisiuni. Permiteți acele permisiuni pentru a salva capturi de ecran pe tabletă.
 5. Este posibil să vi se solicite să începeți capturarea. Dacă da, atingeți ANULARE înainte de a continua.
 6. Atingeți comutatorul gri „ICONA OVERLAY”. Comutatorul va deveni albastru, indicând că pe ecranul tabletei va apărea o pictogramă în formă de cameră chiar și atunci când aplicația Screenshot Easy este minimizată.
 7. Atingeți ÎNCEPE CAPTURA. Este un buton albastru în partea de sus a ecranului.
 8. Atingeți ÎNCEPE ACUM când vi se solicită. Aceasta activează funcția de captură de ecran pentru Screenshot Easy.
 9. Accesați elementul pentru care doriți să faceți o captură de ecran sau deschideți aplicația, ecranul sau pagina pe care doriți să faceți o captură de ecran.
 10. Atingeți pictograma camerei. Ar trebui să fie în colțul din stânga sus al ecranului. Procedând astfel, veți face captura de ecran și, după câteva secunde, deschideți captura de ecran în aplicația Screenshot Easy.
 11. Salvați captura de ecran.

Puteți salva capturile de ecran realizate în galeria tabletei.

Dacă aveți nevoie de pași pentru a salva capturile de ecran realizate folosind aplicația simplă pentru capturi de ecran, urmați pașii de mai jos:

 • Faceți clic pe colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Apăsați pe salvare.
 • Atingeți Android când vi se solicită.
 • Salvați-l.

Checkout – Descărcați instrumentul Samsung 300K (instrumentul mod de descărcare Samsung)

Dacă doriți să dezactivați pictograma capturii de ecran a aplicației Screenshot easy, atunci puteți face acest lucru cu câțiva pași simpli:

Dezactivați pictograma capturii de ecran când ați terminat. Când sunteți gata să dezactivați pictograma capturii de ecran, redeschideți aplicația Screenshot Easy, apoi atingeți STOP CAPTURE în partea de sus a ecranului. Un anunț va fi redat de obicei după dezactivarea pictogramei capturii de ecran. Puteți sări peste anunț minimizând sau închizând aplicația Screenshot Easy.

Acum, permiteți-mi să împărtășesc ultimele mele cuvinte despre cum să fac o captură de ecran pe tableta Samsung.

Cuvinte finale –

Când este făcut corect, tableta Samsung va face o captură de ecran a conținutului de pe ecran. Puteți vizualiza capturi de ecran în galeria foto a tabletei și le puteți trimite altora sau le puteți posta pe rețelele sociale de acolo.

Există câteva alte metode despre cum să faceți capturi de ecran pe tableta Samsung, dar aceste metode sunt singurele care funcționează pe toate tipurile de tablete Samsung.

Acum că ești un expert, încearcă pe cont propriu. Sunt multe de împărtășit.

Dacă aveți întrebări, întrebați-ne în comentarii.

Android fericit.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x