Cum să faci rapid un USB bootabil Mac OS X pe Windows

1643059276 Cum sa faci rapid un USB bootabil Mac OS X
⏱️ 5 min read

Dacă încă utilizați un Mac OS X, va veni momentul în care computerul nu va porni sau poate apărea o problemă în care nu puteți prelua controlul asupra dispozitivului și va fi necesară pornirea de pe un mediu de instalare OS X.

Acesta este motivul pentru care este recomandat să faceți un USB bootabil pentru Mac OS X atunci când Mac-ul dvs. este în condiții de lucru. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-un scenariu în care dispozitivul dvs. (iMac, MacBook Pro, Air, Mac Pro sau Mini) nu răspunde și se întâmplă să aveți un dispozitiv cu Windows 10, atunci puteți încă să faceți o instalare de pornire USB. media pentru Mac OS X pentru a reinstala sistemul de operare folosind Recovery Assistant.

Aceste instrucțiuni vor funcționa și pentru utilizatorii Windows care rulează Mac OS X pe o mașină virtuală și trebuie să facă upgrade la cea mai recentă versiune. De exemplu, la OS X Yosemite.

Cerințe

Înainte de a vă scufunda în acest ghid, veți avea nevoie de câteva lucruri:

 • Un computer Mac stricat cu Mac OS X.
 • O copie de probă a software-ului TransMac.
 • O unitate flash USB de înaltă calitate cu 16 GB de stocare.
 • O copie a macOS Apple (fișier DMG).

Acum că aveți toate ingredientele necesare, sunteți gata să faceți un USB bootabil Mac OS X folosind fișierul DMG al sistemului de operare cu pașii de mai jos.

Creați suport de instalare USB bootabil pentru Mac OS X

Înainte de a putea utiliza TransMac, mai întâi trebuie să partiționați unitatea flash USB cu o partiție GPT, deoarece o partiție MBR normală ar putea să nu funcționeze. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați utilitarul de linie de comandă Diskpart pe Windows 10.

Configurarea partiției GPT

Utilizați acești pași pentru a configura o unitate USB cu o partiție GPT:

 1. Deschis start pe Windows 10.

 2. Caută Prompt de comandă, faceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

 3. Tastați următoarea comandă pentru a deschide Diskpart și apăsați introduce:

  diskpart
 4. Tastați următoarea comandă pentru a determina unitatea flash USB și apăsați introduce:

  list disk
 5. Tastați următoarea comandă pentru a selecta spațiul de stocare și apăsați introduce:

  select disk 1
  Sfat rapid: The select disk 1 comanda ca exemplu, dar trebuie să înlocuiți 1 cu numărul unității flash pe care doriți să o utilizați.
 6. Tastați următoarele comenzi pentru a șterge totul de pe unitatea USB și apăsați introduce:

  clean
 7. Tastați următoarea comandă pentru a converti unitatea într-o partiție GPT și apăsați introduce:

  convert GPT
 8. Tastați următoarea comandă pentru a selecta noua partiție și apăsați introduce:

  create partition primary

  Crearea unei partiții GPT pentru a construi o unitate de pornire Mac OS X pe Windows 10

După ce ați finalizat pașii, unitatea flash USB din format MBR în format GPT, puteți utiliza pașii de mai jos pentru a crea un mediu de instalare USB bootabil pentru a instala Mac OS X.

Creați suport de instalare USB

Utilizați acești pași pentru a crea un mediu de pornire pentru a instala Mac OS X:

 1. Descărcați și instalați o copie a TransMac.

  Notă rapidă: TransMac este un software plătit, dar are o soluție de probă de 15 zile, care ne oferă timp mai mult decât suficient pentru a muta fișierele DMG pe unitatea USB de pe Windows. (Dacă doriți să sprijiniți dezvoltatorul, puteți achiziționa versiunea completă.)
 2. Introduceți unitatea USB pe care o veți folosi pentru a remedia instalarea OS X. (Rețineți că toate datele din USB vor fi șterse. Asigurați-vă că scoateți toate documentele importante.)

 3. Faceți clic dreapta pe TransMac pictograma software și Rulat ca administrator. (Vi se va solicita Introduce cheia sau Alerga, pentru că îl vom folosi o dată, faceți clic pe Alerga opțiune.)

 4. În panoul din stânga, veți vedea listate toate unitățile de computer Windows, faceți clic dreapta pe unitatea USB pe care intenționați să o utilizați pentru a reinstala OS X de la Apple și selectați Restaurare cu imagine de disc opțiune.

  Restaurare TransMac cu imagine de disc

 5. În caseta de dialog de avertizare, faceți clic pe da buton.

  Avertisment TransMac

 6. Folosește Restaurați imaginea discului pe Drive caseta de dialog la căutați fișierul DMG cu fișierele de instalare pentru Mac OS X Yosemite în acest caz și faceți clic pe O.K butonul pentru a crea un USB bootabil al sistemului de operare.

  OS X la USB pe Windows

  Acum, va trebui să așteptați mult timp. Fara gluma. Ar putea dura una sau două ore pentru a finaliza procesul, în funcție de computerul dvs. și de alte variabile.

  TransMac Mac OS X la USB

Odată ce mediul de instalare USB bootabil este gata, scoateți-l și introduceți-l în Mac, porniți-l, ținând apăsat butonul Opțiune și selectați USB-ul pe care tocmai l-ați creat pentru a reinstala Mac OS X.

Dacă întâmpinați probleme în încercarea de a crea un mediu de pornire, puteți obține o unitate flash USB care vine cu Mac OSX gata de instalare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...