Cum să falsificați locația Android

Cum să falsificați locația Android
⏱️ 6 min read

Dezvoltatorii Android ale căror aplicații au unele funcționalități bazate pe locație ar putea avea nevoie să falsifice sau să „falsifice” locația telefonului lor pentru a se asigura că funcțiile lor funcționează așa cum ar trebui. Non-dezvoltatorii pot accesa această funcție la fel de ușor (pe Android, oricum; iPhone-ul poate fi puțin mai complicat), ceea ce deschide o întreagă lume de posibilități: ocolirea geoblocurilor, testarea aplicațiilor, păcălirea prietenilor, evitarea politicilor și / sau supraveghere corporativă … imaginația ta este limita acum! Vrei să cutreiere nisipurile din Sahara? Fugiți cu elanul în Manitoba? Scufundați-vă în Titanic? Acest truc nu vă va ajuta să faceți acest lucru, dar vă va ajuta să faceți oamenii să creadă că ați făcut-o și asta este aproape la fel de bun.

Activați opțiunile pentru dezvoltatori

Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să activați „Opțiunile pentru dezvoltatori” din meniul de setări Android.

1. Găsiți meniul „Despre telefon” (poate fi situat în categoria „Sistem”) în setările dvs.

2. Derulați în jos și atingeți butonul „Construiți numărul” de șapte ori până când vă spune că sunteți dezvoltator.

3. Acum, ar trebui să puteți găsi butonul „Opțiuni dezvoltator” în meniul „Avansat”.

Descărcați o aplicație de falsificare a locației

Apoi, veți avea nevoie de o aplicație care să alimenteze locații false pe telefonul dvs. De fapt, există o mulțime de acestea, astfel încât să puteți alege oricare dintre acestea funcționează cel mai bine pentru dvs. Iată câteva dintre cele mai bune opțiuni.

1. Locație GPS falsă

Spoofing pentru locația Android2

Locație GPS falsă este probabil cea mai populară aplicație gratuită pentru falsificarea locației, probabil pentru că este la fel de simplă pe cât devine. Pur și simplu trageți marcatorul hărții în locația în care doriți să apară telefonul dvs. și apăsați butonul verde „Redare” din colțul din dreapta jos. Butonul „Pauză” din colțul din stânga îl oprește. De asemenea, oferă opțiunea de a căuta o adresă, dar aceasta nu funcționează tot timpul.

2. Mock GPS cu joystick

Spoofing pentru locația Android3

Locația GPS falsă este excelentă pentru spoofingul de bază, dar dacă doriți să arătați că vă deplasați, veți avea nevoie de ceva cu câteva alte funcții, cum ar fi Mock GPS cu joystick. Este exact cum sună: puteți seta GPS-ul la o anumită locație, apoi utilizați joystick-ul pentru a face aparatul să apară în timp ce se deplasează. Puteți chiar schimba viteza pentru a simula diferite moduri de transport, iar joystick-ul va rămâne, în mod implicit, pe ecran în timp ce comutați între aplicații, permițându-vă să vă urmăriți „mișcarea” în alte interfețe.

Puteți începe spoofarea atingând oriunde pe ecran și opriți apăsând butonul roșu din partea de jos.

3. Localizare GPS falsă – GPS JoyStick

Spoofing pentru locația Android4

Pentru spooferul de locație cu adevărat exigent, există și Localizare GPS falsă – GPS JoyStick. Toate caracteristicile suplimentare pe care le oferă îl fac un pic mai complex de utilizat, dar face o treabă excelentă de a face mișcările GPS să pară reale și chiar vă permite să trimiteți GPS-ul pe un traseu prestabilit – nu este necesar control manual. Include o mulțime de controale care rămân pe ecran chiar și în timp ce utilizați alte aplicații, ceea ce face acest lucru destul de la îndemână pentru situațiile în care este posibil să aveți nevoie să vă mutați locația din mers. Ce anume ar putea fi acele ocazii, îl voi lăsa pe seama imaginației tale.

Descoperirea tuturor comenzilor și setărilor acestei aplicații poate dura câteva minute, dar nu este greu dacă sunteți dispus să experimentați puțin.

Selectați o aplicație „locație falsă”

Spoofing pentru locația Android1

Pentru a activa locația simulată pe Android, va trebui să selectați aplicația pe care o controlați. De fiecare dată când doriți să utilizați o altă aplicație de falsificare, va trebui să modificați din nou această setare.

1. Accesați „Setări -> Sistem -> Avansat -> Opțiuni dezvoltator”.

2. Derulați în jos până la „Selectați aplicația de locație falsă” și apăsați-o.

3. Alegeți aplicația pe care doriți să o utilizați pentru a vă falsifica locația. Selectarea „Nimic” nu va împiedica nicio aplicație să o facă.

Parodie!

Spoofing pentru locația Android5

Partea grea s-a terminat! Ești pregătit acum. Deschideți aplicația de falsificare pe care ați setat-o ​​ca aplicație de locație falsă și faceți ceea ce trebuie să faceți. Dacă trebuie să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară pentru a evita un fel de geobloc, poate doriți să utilizați un VPN cu un server din țara în care vă prefaceți, deoarece unele aplicații / servicii vor face o dublă -verificați locația și adresa IP.

Dacă întâmpinați probleme, puteți încerca, de asemenea, să dezactivați „Acuratețea locației Google” în setările locației dvs., deoarece aceasta ar putea furniza informații despre locație conflictuale aplicației dvs. pe baza rețelelor Wi-Fi și mobile care se află în locația dvs. reală.

Nu faceți locație pentru rău

Desigur, acum că ai această putere minunată, ar trebui să o folosești în mod responsabil. Adică, dacă joci Pokemon GO fără să ieși afară, practic joci doar un fel de bine de jocuri mobile. În plus, Pokemon GO urmărește în mod special lucruri de acest gen, iar Niantic, studioul din spatele jocului, face de fapt parte din Google. Știu unde să caute pentru a vedea dacă înșelați un Android.

Eludarea regulilor unei aplicații sau a unei companii ar putea duce la interzicerea dvs. În schimb, ia în considerare utilizarea puterilor tale de falsificare pentru lucruri inocente, precum convingerea familiei că ai fost răpită sau venirea cu dovezi convingătoare despre motivul pentru care ai întârziat la muncă. „Îmi pare rău, șef, am luat o întorsătură greșită și acum va trebui să înot peste Atlantic. Fii acolo în zece. ”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x