Cum să fixați pinii în Google Maps pentru instrucțiuni mai precise

Cum să fixați pinii în Google Maps pentru instrucțiuni mai precise
⏱️ 5 min read

Dacă ați dorit vreodată să utilizați Google Maps pentru a conduce către un loc care nu are o anumită adresă poștală, este posibil să vă amintiți frustrarea pe care o provoacă. Căutarea unor zone de parcuri, locuri de camping sau o anumită locație cu o vedere fabuloasă poate fi dificilă și împărtășirea celor cu alții chiar mai mult.

Google Maps vă face acest lucru mai ușor, lăsând picăturile pe hărțile lor în orice locație doriți. Pini de fixare este termenul folosit pentru a localiza un loc pe o hartă care nu este identificat printr-o adresă de căutare. Puteți să fixați pinii și apoi să îi salvați sau să îi partajați sau să creați rute de navigare folosind acei pin.

Puteți plasa pinii și utilizați-le pe Google Maps fie pe Android, fie pe iPhone sau pe computerul laptop.

Punerea pinilor pe mobil

1. Deschideți aplicația Google Maps pe Android sau iPhone.

2. Fie căutați adresa pe care o căutați, fie trageți degetul pe hartă până găsiți locația pe care doriți să o marcați.

3. Apăsați și țineți apăsat pentru a fixa știftul. (Dacă utilizați un iPhone, nu apăsați cu atât de multă forță încât să activați 3D Touch.) Un pin roșu va apărea la fața locului.

4. Pentru a obține indicații de orientare către locația pinului, fie atingeți pinul, fie faceți clic pe pictograma indicații din partea de jos a ecranului.

5. Puteți, de asemenea, să salvați sau să partajați indicațiile către pin, atingând pinul.

Opțiunile Pinului Google Map Pins au fost abandonate

Plasați pinii pe computer

1. Deschideți Google Maps pe browser.

2. Fie căutați adresa pe care doriți să o găsiți, fie faceți clic și țineți apăsat pe hartă și trageți-o pentru a găsi locul dorit.

3. Faceți clic și țineți apăsat pe locul unde doriți să fixați un pin. Dacă doriți să marcați un loc aproape de un pin existent, poate fi necesar să măriți mai departe și să faceți clic puțin în stânga sau în dreapta pinului pentru a crea unul nou. Veți vedea un mic pin gri.

Google Map Pins Pin gri

4. Pentru a obține indicații de orientare către locație, faceți clic pe pictograma albastră de navigare din caseta de informații care apare în partea de jos a ecranului după ce ați scăpat pinul.

Plasați pini pe hărți personalizate

O limită majoră a căderii știfturilor pentru direcții este că puteți să scăpați doar un știft odată. Dacă doriți să creați o hartă cu mai mult de un pin fixat, puteți crea o hartă personalizată utilizând Google Maps pentru a salva sau a partaja. Utilizați un computer pentru a crea aceste hărți urmând aceste instrucțiuni.

1. Deschideți Google Maps și conectați-vă dacă sunteți deconectat.

2. În colțul din stânga sus, faceți clic pe pictograma meniu (cele trei linii orizontale).

Harta Google vă fixează locurile

3. Faceți clic pe Locurile dvs.

4. Selectați fila Hărți.

5. Faceți clic pe butonul „Creați hartă” din partea de jos. Se va deschide o fereastră nouă.

6. Dați hărții un titlu și o descriere, dacă doriți, făcând clic pe cuvintele „Hartă fără titlu” din colțul din stânga sus și editând informațiile din caseta care apare.

Pinii Google Map Redenumiți harta personalizată

7. Faceți clic pe Salvare dacă ați schimbat ceva.

8. Adăugați pini pe hartă, fie căutând locuri, fie derulând în jurul hărții pentru a le localiza personal.

9. Faceți clic pe pictograma PIN sub bara de căutare din partea de sus a ecranului. Apoi faceți clic pe locația de pe hartă pentru a fixa pinul.

Google Map Pins Creați o hartă

Alte opțiuni pentru hărți personalizate

Hărțile personalizate vă permit, de asemenea, să creați direcții între doi pini și să personalizați vizualizarea.

Pentru a crea o hartă de navigare care să arate cum să călătoriți de la un știft căzut la altul:

1. Faceți clic pe pictograma săgeată de sub bara de căutare. Un nou strat cu o casetă de informații va apărea în stânga.

2. Faceți clic pe caseta de locație de pornire din stratul de direcții, apoi faceți clic pe știftul căzut care reprezintă punctul de plecare. Numele punctului de plecare va apărea în casetă.

3. Repetați procesul pentru punctul final.

4. Traseul va apărea pe hartă.

Google Map Pins Direcții pe hartă nouă

Puteți modifica alte opțiuni pentru harta dvs. din meniul de straturi.

Faceți clic pe rola de vopsea etichetată Stiluri individuale și puteți organiza pinii după diferite caracteristici sau puteți adăuga etichetele și descrierile acestora direct pe hartă.

Făcând clic pe opțiunea Hartă de bază de pe harta straturilor, puteți schimba harta din vizualizarea hartă standard în imagini de satelit sau de teren, precum și alte șase opțiuni.

Data viitoare când doriți să creați o hartă într-un loc care poate să nu fie ușor de găsit folosind o căutare obișnuită pe Google Maps, încercați să lăsați ace. Modalitățile prin care puteți utiliza acești ace pentru a obține și a oferi indicații vor face găsirea acestor locuri mult mai convenabilă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x