Cum să folosești cu succes un bloc de comandă în minecraft

Cum să obțineți și să utilizați un bloc de comandă în minecraft
⏱️ 14 min read

Minecraft este un joc de aventură plin de posibilități și creativitate. Odată ce te familiarizezi cu bazele jocului, poți ajunge să te duci mult mai departe și să ai nevoie de cunoștințe de nivel intermediar, cum ar fi utilizarea blocurilor de comandă. Blocurile de comandă sunt o modalitate de a introduce comenzi în joc pentru a face lucruri precum construirea de structuri, teleportarea și crearea de obiecte personalizate. Pentru a obține un bloc de comandă, trebuie să ai acces la moduri de joc și să înveți cum să-l folosești în mod eficient. Acesta este un pas important în crearea lumilor tale Minecraft și te va ajuta să iei controlul jocului pentru a te bucura de o experiență îmbunătățită.

Ai încercat vreodată să folosești trucuri sau comenzi în minecraft? Sunt puternici, unici și literalmente revoluționari. Dar, în același timp, există și limitări în multe feluri. Pentru început, nu puteți folosi mai multe comenzi simultan. Trebuie să reintroduceți fiecare comandă de fiecare dată când doriți să o repetați. De asemenea, caseta de chat în care introduceți comenzile nu are nici măcar o interfață de utilizator separată. Am putea face cu ușurință un articol despre modalități de îmbunătățire a comenzilor în Minecraft, dar există deja o soluție. Dacă știi cum să obții un bloc de comandă în Minecraft, viața ta poate fi mult mai ușoară. Este un bloc unic care vă permite să specificați comenzi care pot fi activate după cum doriți. De asemenea, este secretul din spatele succesului unora dintre cele mai bune hărți de aventură pentru Minecraft. Acestea fiind spuse, haideți să aflăm cum să obțineți un bloc de comandă în Minecraft.

Blocuri de comandă în Minecraft: explicate (2022)

Pentru confortul dvs., am împărțit ghidul în secțiuni separate, acoperind totul, de la ce este un bloc de comandă la diferitele tipuri de blocuri de comandă și cum să le utilizați. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora fiecare secțiune după convenție.

Ce este un bloc de comandă în Minecraft?

După cum sugerează și numele, blocul de comandă este a bloc în joc pe care îl puteți folosi pentru a executa comenzi în Minecraft. Dar nu poate fi obținut în modul supraviețuire sau aventură dacă nu utilizați trucuri. Este compatibil cu sistemul Redstone al jocului. Deci, puteți utiliza blocul de comandă cu pârghii, mecanisme și alte elemente.

În modul de supraviețuire, blocul de comandă nu poate fi explodat, explodat sau spart în niciun fel. Dar îl puteți dezactiva sau modifica în continuare. În ceea ce privește modul creativ, puteți rupe, genera, duplica și dezactiva cu ușurință un bloc de comandă.

Tipuri de blocuri de comandă în Minecraft

În funcție de starea blocurilor, există trei tipuri de blocuri de comandă în Minecraft:

  • Portocale impuls bloc de comandă
  • Verde lanţ domeniu bloc
  • Violet repeta domeniu bloc
Tipuri de blocuri de comandă în Minecraft
Stânga: bloc de lanț verde; Mediu: bloc boost portocaliu; și Dreapta: Purple Repeat Block

Euimpuls bloc de comandă

Acest bloc de comandă implicit rulează și oprește automat comanda introdusă. Deci, când îl porniți, comanda introdusă este executată o singură dată. Este similar cu utilizarea comenzilor în caseta de chat.

bloc de comandă în lanț

Blocul de comandă în lanț este util pentru combinarea comenzilor. Când este plasat într-un șir, execută comanda introdusă numai dacă blocul de comandă care îl înconjoară și-a executat comanda. Deci, aceste blocuri execută o comandă după alta într-un lanț atunci când sunt plasate în serie.

bloc de comandă repetat

După cum sugerează și numele, acest bloc rulează la infinit și repetă comenzile introduse. Datorită vitezei rapide a jocului, poți repetă o comandă de până la 20 de ori într-o secundă.

Obțineți blocul de comandă în Minecraft Java (Windows, macOS și Linux)

Blocurile de comandă au un impact care schimbă lumea, așa că cel mai bine este să creați o lume nouă în timp ce le testați. Dar le poți folosi și în lumea ta existentă. Acestea fiind spuse, urmați acești pași pentru a obține un bloc de comandă în Minecraft Java pe Windows, macOS și Linux.

1. Pentru a începe, faceți clic pe butonul „un singur jucatoropțiune” de pe ecranul de start.

Opțiune pentru un singur jucător Minecraft

2. Apoi alegeți „crea o lume nouă” opțiune situată în colțul din dreapta jos.

Creați o lume nouă într-un instantaneu

3. Aici, asigurați-vă că „Permite trucuriOpțiunea ” este setată la În. Apoi faceți clic pe butonul „Creează o lume nouă”. De asemenea, puteți schimba modul de joc în creativ pentru confortul dvs.

creați lumea cu trucuri în minecraft

4. Dacă doriți să activați trucuri într-o lume existentă, utilizați Opțiuni pentru lumea LAN în meniul de pauză.

Opțiune Java MC lan world

5. Odată ce vă aflați într-o lume cu trucuri activate, apăsați tasta „T”. și tastați următoarea comandă. Apoi apăsați Enter.

/dați @p minecraft:command_block

Comenzile din minecraft sunt caz sensibil, așa că asigurați-vă că copiați și lipiți sau introduceți aceeași comandă. Dacă reușește, un bloc de comandă va apărea în inventarul tău.

Command Block Command în Minecraft Java

Obțineți blocul de comandă în Minecraft Bedrock (Xbox, PS4 și Switch)

Puteți urma pașii de mai jos pentru a obține Minecraft Command Block pe Switch, PS4, Xbox One/Series X și S și Minecraft Bedrock PC Edition. Controalele de pe fiecare consolă pot diferi, dar procesul este același.

1. Mai întâi, deschideți Minecraft și faceți clic pe butonul „Play”. pe ecranul de start.

Pagina de destinație a jocului Minecraft Bedrock

2. Deci, faceți clic pe „Creați nou” buton în fila „Lumi”.

Creați o lume nouă în MC Beta

3. Aici, în cadrul secțiunii jocuri, activează butonul „activați trucuri” comutați în secțiunea de cheat, apoi faceți clic pe „Creabutonul „. De asemenea, asigurați-vă că schimbați modul de joc în „Creativ”. De asemenea, puteți edita aceste setări de joc în lumile existente.

Creați o lume cu înșelăciune în Minecraft Bedrock

4. Odată ce vă aflați în lumea dvs., apăsați butonul „tu” sau butonul de chat dedicat de pe platforma ta. Apoi, în interiorul chat-ului, introduceți următoarea comandă și apăsați enter.

/dați-i minecraft:command_block

Comenzile Minecraft sunt caz sensibil. Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită scrierea cu majuscule a literelor pe măsură ce introduceți text.

Cum să obțineți și să utilizați un bloc de comandă în minecraft

Obțineți un bloc de comandă în MCPE (Android și iOS)

Datorită includerii Minecraft, puteți obține blocuri de comandă pe console portabile precum Nintendo Switch. Dar dacă rulați MCPE (Minecraft Pocket Edition) pe Android, iOS sau iPadOS, pașii pot fi ușor diferiți. Să vedem cât de diferiți sunt.

1. Mai întâi, deschideți aplicația Minecraft și apăsați pe „Joacabutonul “.

Ecranul de start MCPE cu butonul de redare evidențiat

2. Apoi apăsați pe „Creaza nou” în meniul lumii. Puteți folosi și o lume existentă.

Creați o lume nouă în MC Beta

3. În setările lumii jocului, asigurați-vă că activați „activați trucuriButonul „. Puteți chiar să activați această opțiune pe lumile existente prin meniul de pauză. De asemenea, în timp ce vă aflați, asigurați-vă că modul de joc al lumii este setat la „creativ”.

Activați trucuri în Bedrock

4. În cele din urmă, în lumea dvs. Minecraft activată pentru cheat, atingeți butonul pictograma chat situat în partea de sus a ecranului.

pictograma de chat mcpe

5. Apoi, tastați următoarea comandă în caseta de chat și apăsați butonul Trimitere.

/dați @p minecraft:command_block

Această comandă este caz sensibil. Deci, copy-paste ar putea fi o modalitate mai ușoară de a o introduce.

Invocați blocul de comandă în MCPE

Cum să plasați și să utilizați blocul de comandă în Minecraft

Datorită impactului său puternic, jucătorii nu pot folosi blocuri de comandă în modul de supraviețuire. Așa că mai întâi trebuie să ne asigurăm că lumea noastră este în modul de joc creativ. Cu toate acestea, pe serverele multiplayer, aveți nevoie și de permisiuni OP pentru a utiliza blocuri de comandă.

Acestea fiind spuse, trebuie să rulați următoarea comandă pentru schimbați modul de joc în creativ:

/modul de joc creativ

Apoi puteți doar să priviți un alt bloc și să plasați blocul de comandă făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune secundară. Acum că știți cum să obțineți un bloc de comandă în Minecraft, să trecem peste interfața sa de utilizator pentru a înțelege cum să îl utilizați în edițiile Java și Bedrock.

Interfața de utilizare a blocului de comandă în Minecraft Java și Bedrock

Interfață utilizator bloc de comandă Java
Interfața de utilizare a blocului de comandă în Java Minecraft

Blocul de comandă oferă aceleași opțiuni în edițiile Java și Bedrock. Cu toate acestea, interfața sa de utilizator variază ușor între cele două ediții. Deci, să trecem pe scurt peste opțiunile la care aveți acces:

  • Intrare comenzi: Aici puteți introduce diferitele comenzi de joc pe care le acceptă Minecraft.
  • Tip bloc: Această opțiune vă permite să setați și să modificați tipul implicit de bloc de comandă: „impuls” în „repetare” sau „lanț”.
  • Condiție: Dacă un bloc de comandă este condiționat, execută o comandă numai dacă comanda anterioară reușește.
  • Piatră roșie: Dacă doriți să utilizați blocul de comandă pe o mașină Redstone, puteți utiliza această opțiune pentru a-l face să ruleze numai cu putere Redstone.

opțiuni exclusive

Interfața de utilizare a blocului de comandă pentru Bedrock
Interfața de utilizare a blocului de comandă pentru Bedrock

Blocul de comandă ediția Bedrock are câteva opțiuni suplimentare în afară de cele normale. Iată ce înseamnă fiecare dintre ele:

  • Executați la prima bifare: Această opțiune asigură că comanda din blocul repetat este executată imediat ce blocul este declanșat. Nu există întârziere.
  • Căpușe întârziate: Într-un bloc de comandă repetat sau în lanț, această opțiune specifică timpul de întârziere înainte ca o comandă să fie executată. Dar într-un bloc de comandă repetată, specificați o întârziere între fiecare execuție repetată a comenzii.
  • nota plutitoare‌: Această opțiune relativ simplă vă permite să denumiți fiecare bloc de comandă. Cu toate acestea, puteți utiliza acest lucru și pentru comenzile de mesaje pentru a afișa numele expeditorului în chat.

Obținerea și utilizarea blocurilor de comandă în Minecraft

Cu asta, acum puteți obține cu ușurință blocuri de comandă în ediția Minecraft Java și Bedrock. Cu ele, puteți actualiza hărți personalizate, puteți crea un server Minecraft privat și vă puteți îmbunătăți lumea în general. Una dintre cele mai distractive moduri de a folosi blocurile de comandă este să faci un cerc perfect în Minecraft. Dar chiar și cu o asemenea putere, nu există nicio modalitate de a le folosi fără a învăța comenzile Minecraft. Din fericire, există o alternativă mai ușoară sub forma celor mai bune moduri de minecraft. Doar instalați Forge în Minecraft pentru a rula modurile și pentru a vă bucura de și mai multă putere decât blocul de comandă. Acestea fiind spuse, cum plănuiți să utilizați un bloc de comandă în lumea voastră? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Blocurile de comandă din Minecraft sunt foarte puternice și pot fi utilizate pentru a executa și controla comenzi în joc. Există trei tipuri de blocuri de comandă: impuls, lanț și repetat și pot fi obținute prin trucuri și comenzi în modul creativ. Interfața de utilizator a blocului de comandă variază ușor între edițiile Java și Bedrock, dar ambele au opțiuni puternice precum condiționarea comenzilor, setarea tipului de bloc și utilizarea cu pietre roșii. Utilizarea blocurilor de comandă poate fi cheia succesului hărților de aventură și ar trebui să fie explorată de jucătorii Minecraft.
Ne aflăm la finalul acestei postări, dar nu înainte de a ne lua rămas bun. Ne dorim să te simți inspirat și informat de tot ce ai citit aici și să te întorci curând pentru mai multe știri și noutăți din lumea tehnologiei. Până atunci, îți dorim succes în toate proiectele tale și să te bucuri de tot ce tehnologia modernă îți poate oferi!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x