Cum să folosești două conturi WhatsApp pe un smartphone Android în 2023?

whatsappimg1
⏱️ 3 min read

Pentru persoanele cu două numere de telefon active, gestionarea a două conturi WhatsApp pe telefoane diferite poate fi un proces anevoios. Din fericire, majoritatea smartphone-urilor vă permit să utilizați două conturi WhatsApp prin clonarea aplicației. Se zvonește că viitoarea versiune Android 14 are această caracteristică standard pe toate dispozitivele. Așadar, fără alte prelungiri, iată cum puteți utiliza două conturi WhatsApp pe un smartphone Android în 2023.

Citeste si: Un nou instrument pentru trimiterea de imagini de înaltă calitate este dezvoltat de WhatsApp

Utilizați Dual Messenger

Majoritatea smartphone-urilor Android oferă funcția „Dual Messenger” care permite utilizatorilor să cloneze o aplicație de mesagerie instantanee pentru a rula două conturi într-un singur telefon. Iată cum faci asta.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Funcții avansate.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Funcții avansate.  Cum să utilizați două conturi WhatsApp pe un smartphone Android

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Dual Messenger.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Dual Messenger.  Cum să utilizați două conturi WhatsApp pe un smartphone Android

Pasul 3: Activați bara de comutare pentru WhatsApp.

Pasul 3: Porniți bara de comutare pentru WhatsApp.  Cum să utilizați două conturi WhatsApp pe un smartphone Android

Pasul 4: Instalați o aplicație de clonare pentru WhatsApp.

Pasul 4: Instalați o aplicație de clonare pentru WhatsApp.  Cum să utilizați două conturi WhatsApp pe un smartphone Android

Pasul 5: Acum, accesați sertarul de aplicații și selectați aplicația de clonare WhatsApp. Va avea un mic semn portocaliu pe el ca factor distinctiv.

accesați sertarul de aplicații și selectați aplicația clonă WhatsApp.  Cum să utilizați două conturi WhatsApp pe un smartphone Android

Pasul 6: Configurați-vă contul. Acest lucru va necesita alegerea unei limbi și introducerea numărului de telefon.

Configurați-vă contul.

Pasul 7: După ce ți-ai înregistrat numărul, vei putea folosi două conturi WhatsApp pe telefon.

Funcția „Dual Messenger” poate fi numită diferit pe telefon, în funcție de producător. Pe telefoanele OnePlus, această caracteristică se numește Aplicații paralele. Telefoanele Xiaomi îl numesc Dual Apps, în timp ce în telefoanele Vivo și Oppo este cunoscut ca App Clone și, respectiv, App Cloner.

Utilizați WhatsApp Web

Dacă doriți să rulați un cont WhatsApp secundar care este, de asemenea, activ pe alt dispozitiv, va trebui să treceți prin câteva cercuri. WhatsApp nu permite conectarea unui număr pe două dispozitive decât dacă este prin portalul lor web. Dacă sunteți de acord cu utilizarea WhatsApp în browserul web al telefonului dvs., puteți activa cu ușurință un cont acolo. Dacă utilizați deja Dual Messenger pe telefon, acest truc vă poate ajuta să rulați un al treilea cont WhatsApp pe telefon. Iată cum.

Pasul 1: Deschideți www.web.whatsapp.com în browserul web al telefonului sau al tabletei.

Pasul 2: Atingeți elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Site desktop”.

Pasul 2: Atingeți elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Site desktop”.

Acum puteți utiliza portalul web WhatsApp similar cu modul în care îl utilizați pe un computer. Utilizați telefonul principal cu contul WhatsApp pentru a vă conecta dispozitivul secundar.

Pasul 3: Deschide WhatsApp pe smartphone-ul tău principal și atinge elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului. Selectați „Dispozitive conectate”.

Selectați „Dispozitive conectate”.

Pasul 4: Atingeți „Conectați un dispozitiv” și scanați codul QR pe ​​smartphone-ul secundar sau pe tableta Android.

Atingeți „Conectați un dispozitiv”.  cum să folosești contul WhatsApp pe mai multe dispozitive

scanează codul QR.  cum să folosești contul WhatsApp pe mai multe dispozitive

Acum veți putea să vă utilizați contul WhatsApp pe smartphone-ul secundar sau pe tableta Android.

Citeste si: Comparație: Moto E13 Vs Samsung Galaxy A04

Concluzie

Acestea sunt cele două moduri în care puteți folosi două conturi WhatsApp pe un smartphone Android în 2023. Este posibil ca unele smartphone-uri care rulează sistemul de operare Android stoc să nu fie dotate cu o funcție Dual Messenger. În acest caz, puteți utiliza un cloner de aplicații terță parte, cum ar fi Aplicație paralelă sau DoubleApp. De asemenea, puteți descărca aplicația WhatsApp Business pe telefon și vă puteți înregistra numărul secundar ca cont de afaceri.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x