Cum să folosiți Sculk Catalyst în Minecraft 1.19: Ghidul complet

How to Get and Use Sculk Catalyst in MinecraftHow to Get and Use Sculk Catalyst in Minecraft
⏱️ 8 min read

Minecraft este un joc video popular, care a captivat o mulțime de oameni din întreaga lume. În joc, Sculk Catalyst este un element important, care permite jucătorilor să descopere și să exploateze lumea virtuală cu mai multă ușurință. Pentru a obține Sculk Catalyst, jucătorii trebuie să se aventurize în peșterile din joc și să colecteze cristale speciale. Aceste cristale pot fi combinate cu cobaltul pentru a obține Sculk Catalyst. Odată ce jucătorii au obținut acest element, pot să-l utilizeze pentru a detecta mișcările din jurul lor, pentru a lua decizii mai bune și pentru a ajunge la obiectivele pe care le-au stabilit. În Minecraft 1.19, Sculk Catalyst este un obiect extrem de valoros pentru toți jucătorii, deoarece le oferă o mai mare flexibilitate și o mai mare libertate de mișcare în lumea virtuală.

Fermele XP au făcut parte din Minecraft de când oamenii au început să-și decoreze bazele. Dar nimeni nu a văzut vreodată aceste două activități să aibă loc în același timp. Din fericire, cea mai recentă actualizare Minecraft 1.19 o schimbă odată cu introducerea blocului Sculk Catalyst. Este unul dintre numeroasele blocuri de sculk care apar în biomul peșterilor întunecate. Și dacă știți cum să găsiți, să obțineți și să utilizați Sculk Catalyst, puteți crea o fermă XP perfectă care vă poate decora baza cu caracteristici întunecate pe măsură ce funcționează. Sună inovator, nu? Să testăm utilitatea acestui bloc!

Sculk Catalyst Block în Minecraft: Explained (2022)

Am acoperit diferite metode de obținere a Sculk Catalyst înainte de a trece peste modul de utilizare. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct prin acest ghid.

Ce este un catalizator Sculk în Minecraft?

Sculk Catalyst este un bloc de activitate unic în Minecraft care generează trăsături sculk în jurul său dacă o gloată moare și aruncă sfere de experiență în apropierea ei. Având suficient timp și ucideri, acest bloc poate crea întregul biom adânc și întunecat, fără oraș antic nicăieri în joc.

Sculk Catalyst aparține familiei de blocuri Sculk care sunt un cadou de la actualizarea Minecraft 1.19 The Wild. Celelalte blocuri sculk adăugate în joc sunt: Sculk Shrieker, Sculk Venins, Sculk Sensor și Sculk (bloc).

Unde apare Sculk Catalyst?

Catalizator sculk în biomul întunecat profund

Catalizatorul Sculk apare în mod natural numai în interiorul biom adânc întunecat. Acesta este unul dintre noile biomi din actualizarea Minecraft 1.19. Nici măcar nu trebuie să călătoriți în orașul antic pentru a-l găsi, deoarece catalizatorul apare și mult mai devreme.

Cum să obțineți Sculk Catalyst în Minecraft

Catalizatorul Sculk este relativ ușor de găsit. Dar nu îl poți extrage și ridica direct. Dacă spargi Sculk Catalyst cu orice unealtă aleatorie, acesta scade doar sfere de experiență și dispare. Deci, trebuie să folosiți o sapă cu Descântec Silk Touch pentru mine Sculk Catalyst în interiorul biomului Deep Dark.

Blocul Sculk Catalyst va cădea doar din Silk Touch în loc să ofere globuri de experiență. Puteți folosi ghidul nostru de descântec Minecraft pentru a învăța cum să aplicați cu ușurință atingerea de mătase instrumentelor dvs. Dar rețineți că nu puteți utiliza vrăjirea tactilă de mătase cu vrăjirea norocului, deoarece ambele nu sunt compatibile.

Cum să obțineți Sculk Catalyst de la Warden

Guardian în Minecraft

Descântecele pot fi uneori greu de găsit în Minecraft. Deci, există o altă modalitate de a obține blocul Sculk Catalyst, dar cu mult risc implicat. Poți încerca să lupți și să-l învingi pe Warden în Minecraft, deoarece atunci când moare el scapă globuri de experiență și un bloc Sculk Catalyst. Apoi trebuie doar să-l ridicați și să începeți să utilizați Sculk Catalyst în locația dorită.

Cum funcționează Sculk Catalyst?

Pentru ca Sculk Catalyst să funcționeze, trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Mulțimea care moare lângă ea trebuie să cadă experienţă sfere. Dacă gloata muribundă nu aruncă niciun glob de experiență, catalizatorul pur și simplu ignoră moartea lor.
  • Acest bloc detectează numai mafioții care mor în a Raza de 8 blocuri a catalizatorului.
  • El cauza morții este irelevantă la catalizator. Deci mafia poate muri din cauza unui jucător, a unei alte mafie sau din cauze naturale. Dacă mafia își pierde experiența, vei câștiga caracteristici sculk în acea locație.
  • În ceea ce privește numărul de caracteristici sculk, cu cât mai multă experiență, cu atât aria de acoperire a sculk este mai mare.
  • Un catalizator Sculk poate chiar genera a senzor de zgomot sau a scârțâit de sculk dacă gloata pe moarte se află la 4 străzi distanță.

Cum se utilizează Sculk Catalyst în Minecraft

După ce ați extras un bloc Sculk Catalyst din biomul Deep Dark, urmați pașii de mai jos pentru a-l utiliza în actualizarea 1.19:

1. Mai întâi, găsește un spațiu deschis pentru plasați catalizatorul Sculk. Amintiți-vă că înlocuiește blocurile din apropiere pentru a genera funcții Sculk. Așa că plasarea lui în casa ta Minecraft ar putea să nu fie cea mai bună idee.

Catalizator plasat în Minecraft

2. După plasarea blocului, trebuie aduce gloata vrei să omori lângă el. Dacă nu găsești destui mulțimi pe care să-l omori, poți încerca să faci o fermă de capre în Minecraft pentru aprovizionarea ta.

broaște în minecraft

3. În cele din urmă, pentru a activa Sculk Catalyst, trebuie ucide o gloată pe o rază de 8 blocuri de bloc Puteți folosi, de asemenea, cele mai bune descântece de sabie pentru a asigura uciderea înainte ca mafia să ajungă prea departe.

Catalizatorul lui Sculk activ în Minecraft

Găsiți și folosiți Sculk Catalyst în Minecraft

Acum, fie că doriți să vă decorați baza într-o temă înfricoșătoare sau să acumulați o mulțime de puncte de experiență, Sculk Catalyst este aici pentru a vă ajuta. Este unul dintre cele mai unice blocuri care au fost adăugate în joc. Trebuie doar să te asiguri că îl folosești bine. Dar dacă asta nu este suficient, cele mai bune moduri Minecraft vă pot duce experiența cu un pas mai departe. Cu toate acestea, trebuie să instalați Forge în Minecraft înainte de a utiliza oricare dintre ele. Cu toate acestea, dacă nu vă plac modurile, puteți încerca să combinați Sculk Catalyst cu o fermă mob XP. Vă poate ajuta să vă duceți jocul la următorul nivel fără a încerca prea mult. Acestea fiind spuse, vrei să te lupți cu Warden pentru a obține Sculk Catalyst? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, Minecraft 1.19 aduce o actualizare care schimbă modul în care jucătorii pot decora bazele lor și să creeze o fermă XP în același timp, prin introducerea blocului Sculk Catalyst. Acest bloc unic poate fi găsit și obținut în biomass-ul adânc întunecat folosind o sapă cu Descântec Silk Touch, sau poate fi obținut prin lupta și înfrângerea unui Warden. Prin utilizarea Sculk Catalyst, jucătorii pot obține caracteristici sculk și să-și faciliteze colectarea de puncte de experiență pentru a avansa în joc.
Încă o postare legată de tehnologie se încheie aici, dar asta nu înseamnă că aventurile noastre digitale s-au sfârșit. Continuăm să explorăm, să descoperim și să ne împărtășim cunoștințele și experiențele în lumea fascinantă a tehnologiei. Până data viitoare, să fiți conectați și să experimentați din plin toate inovațiile pe care le aduce această lume digitală.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x