de Theo Strauss

Cum să găsiți adresa de e-mail a oricărui CEO în câteva minute

Ghidul e-mailului către Galaxy: Partea I

Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in
Cum găsesc că e-mail-ul directorilor executivi?

Am 17 ani, deci rețeaua mea nu este prea mare, încă. Pentru mine, e-mailurile reci sunt cel mai simplu și mai direct mod de a ajunge la un fondator. În ultimul an, am aflat nu numai cum să găsesc adresa de e-mail a unui lider de tehnologie, ci și personală.

În această postare, vă voi învăța detaliile căutării oricui în adresa de e-mail a tehnologiei. Așadar, așezați-vă, descărcați Google Chrome, deschideți-vă Gmail și haideți să lucrăm.

Partea 1: Ieșirea ușoară

Cel mai ușor e-mail de găsit este un e-mail de lucru, dar acesta este un sabie cu două tăișuri. Deși mai ușor de găsit, această persoană ar putea avea:

 1. sute de sute de e-mailuri care își inundă zilnic căsuța de e-mail
 2. un filtru pentru eliminarea e-mailului dvs. sau
 3. un asistent executiv (EA) pentru a selecta personal e-mailurile pe care ar trebui să le citească.

Dacă acesta este un e-mail strict comercial, sau știți că acest fondator nu primește peste 400 de e-mailuri pe zi, metoda descrisă mai jos este cea potrivită pentru dvs.

Amintiți-vă, prin e-mail este vorba despre respect, deci cântăriți cu atenție cele două opțiuni. Această persoană dorește să îi trimiteți prin e-mail în căsuța de e-mail personală?

Pasul 1: Găsirea unui e-mail folosind Hunter.io

Du-te la Site-ul Hunter și înscrieți-vă pentru un cont (de asemenea descărcați pluginul pentru Chrome).

1612179552 399 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Hunter este un instrument extrem de puternic. O vom folosi în mai multe moduri în această postare. Vă permite să găsiți toate e-mailurile atașate la un anumit site web, să verificați dacă un e-mail este acceptat de serverul lor și chiar vă stochează clienții potențiali pentru mai târziu.

Pasul 2: Căutați informațiile relevante

Accesați tabloul de bord Hunter și Căutare pentru informațiile pe care le urmărești. Puteți introduce site-ul companiei persoanei dvs. Hunter găsește în mod convenabil toate e-mailurile asociate serverului.

Este posibil ca e-mailul persoanei dvs. să nu fie acolo, dar ceea ce este important este modelul pe care îl găsiți. Cel mai probabil ar fi oricare dintre modelele de mai jos:

 • [first_name]@ companie.com
 • [first_initial][last_name]@ companie.com
 • [first_name][last_name]@ companie.com.

Acum, că aveți un model, este timpul să îl încercați.

Pasul 3: verificați e-mailul în Hunter

Du-te la Verificator fila din Hunter:

1612179552 52 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Tastați ceea ce credeți că e-mailul persoanei dvs. este prin intermediul modelului. Veți vedea unul dintre cele trei rezultate.

 1. Server-ul admis adresa de e-mail ✅
 2. Server-ul acceptă toate adresele de e-mail ✅
 3. Server-ul respins adresa de e-mail ❌
1612179553 383 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Dacă este numărul 3, ați dat peste cap. Probabil ar trebui să treci la Partea 2: Ieșirea grea, dar încercată și adevărată.

1612179553 309 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Dacă este numărul 1 sau numărul 2, ești pe drumul cel bun. E timpul să mergeți la contul dvs. Gmail!

Pasul 4: Verificați din nou e-mailul

Vom verifica dacă e-mailul pe care l-am găsit este de fapt valid folosind o funcție subevaluată a Gmail. În acest moment, suntem la ultimul pas. Creați o nouă schiță și introduceți e-mailul pe care l-ați încercat în Hunter.

1612179553 349 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Dacă apăsați Enter și plasați cursorul peste e-mailul introdus, veți vedea un spațiu pentru o fotografie de profil și un spațiu pentru numele acestora.

Dacă vedeți o fotografie de profil și puteți verifica persoana dvs., sunteți bine să mergeți. Dacă vedeți un nume și este cel pe care îl doriți, chiar mai bine! Și, dacă nimic din toate acestea nu este adevărat, încercați să copiați și să inserați adresa de e-mail într-o Căutare Google. S-ar putea să apară ceva care vă confirmă presupunerea.

1612179554 917 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in
Uite, sunt eu!

Dacă apare o fotografie de profil, dar nu sunteți sigur că sunt ei, reveniți la Google și căutați-i numele. Mergeți spre Imagini și vedeți dacă puteți găsi acea imagine. Probabil că veți fi și va fi atașat la unul dintre conturile lor, poate la o fotografie veche de profil Twitter sau ceva de genul acesta.

Încă nu găsiți fotografia? Captură de ecran mica imagine de profil din Gmail și plasează-o în Google Images pentru a efectua o căutare inversă a imaginilor. S-ar putea să vă dea rezultatele pe care le căutați!

Pasul 5: trimiteți-vă e-mailul!

AȘTEPTĂ, nu! Înainte de a trimite, ar trebui să citiți următoarea postare din această serie, Cum să proiectați un e-mail rece pentru un CEO cu o rată de citire, clic și răspuns 100%.

Acum, dacă nimic din toate acestea nu a funcționat, nu vă faceți griji. Să ajungem la lucrurile bune.

Partea 2: Ieșirea grea, dar încercată și adevărată.

Deci, nu ați reușit să intrați în căsuța de e-mail personală a unui CEO, neatins de filtre, asistent executiv sau mai mult de 100 de e-mailuri pe zi.

Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, acest lucru este foarte ușor. Totul este să nu renunți.

Iată de ce veți avea nevoie: un cont LinkedIn, un cont Hunter, Google Chrome și 5 minute până la o jumătate de oră.

Pasul 1: Găsește-le LinkedIn

1612179554 257 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Puteți să deschideți Google și să încercați să introduceți numele lor (urmat și de compania lor dacă au un nume comun) sau căutați direct pe LinkedIn.

Deci, de ce LinkedIn? Aceasta poate fi o mină de aur de informații.

Pe măsură ce CEO-ul se ridică, ar putea uita să-și actualizeze LinkedIn-ul, păstrându-și legăturile personale în informațiile de contact.

Pasul 2: Faceți clic pe informațiile de contact ale acestora

1612179554 522 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in

Dacă ești norocos și au uitat să-și actualizeze profilul LinkedIn, e-mailul personal ar putea fi chiar acolo.

Unul din cele două lucruri se va întâmpla:

 1. Veți fi dus pe site-ul lor personal.
 2. Veți accesa o pagină „DNS not found”.

Dacă # 1 se întâmplă, sunteți pe drumul cel bun. Uitați-vă la bara de navigație a site-ului pentru o pagină de contact sau derulați în partea de jos pentru a găsi o pictogramă de e-mail sau chiar mai bine, e-mailul în sine.

Găsirea unui [first_name]E-mailul @ domain.com sau [email protected] este excelent. Aceștia vor redirecționa întotdeauna către e-mailul personal.

Dacă nu puteți găsi un e-mail sau chiar ceva care să spună „prenumele meu la numele meu complet dot com”, dar puteți găsi un formular de contact, este bine. Eu spun că este „bine”, pentru că pur și simplu nu veți putea urmări progresul e-mailului dvs., pe care îl voi intra în ultima postare a acestei serii. Dar, aceștia merg aproape întotdeauna la e-mailul personal, așa că mergeți la el dacă doriți să vă scoateți e-mailul acolo!

Dacă se întâmplă # 2, este în continuare OK. Acesta este momentul în care scoateți directorul internetului, c / o Sir Tim Berners Lee și Vint Cerf.

Pasul 3 (fel de): Accesați WHOIS.com

Acesta este un pas la care ne-am putea referi de câteva ori. Accesați adresa URL / bara de căutare din partea de sus a Chrome și introduceți whois.com/whois/[their_domain].

Când Internetul a început, DARPA (organismul guvernamental care a fondat versiunea timpurie a acestuia) avea nevoie de un loc pentru stocarea informațiilor proprietarilor de domenii. O mulțime de oameni care cumpără domenii, în mod obișnuit de pe GoDaddy.com (apropo, vă recomand să utilizați Google Domains în schimb), nu utilizează privatizarea domeniului, ceea ce pune informațiile lor personale acolo.

1612179555 876 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in
Google Domain oferă privatizarea domeniului gratuit!

Dacă vedeți toate informațiile lor și nu ceva de genul fotografiei de mai sus, aveți noroc. Derulați până când ați găsit ceea ce căutați.

Dacă nu este cazul, nu vă faceți griji.

Pasul 4: Căutați un model de nume de utilizator

Ceva ce fac mulți oameni, dar nu se gândesc des, este acela de a folosi același nume de utilizator în fiecare cont de social media.

Folosind această realizare, următoarea dvs. sarcină este să extrageți toate rețelele sociale pe care le puteți găsi. Cu excepția cazului în care sunt OG de social media precum Jack Dorsey care are @jack peste tot, veți găsi cheia succesului.

1612179555 496 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in
1612179556 390 Cum sa gasiti adresa de e mail a oricarui CEO in
Uită-te la adresa URL din fiecare. Ambele nume de utilizator sunt @theostrauss

Trageți cel puțin două conturi în sus. Primul ar trebui să fie Twitter, al doilea poate fi Instagram, Facebook sau LinkedIn pentru a vedea dacă au un nume de utilizator pe ultimele două (care sunt opționale la înscriere).

Acum, putem repeta Partea 1, Pasul 4. Accesați Gmail și introduceți numele de utilizator @ gmail.com. Utilizați pașii pentru a afla dacă este valid. Dacă este corect, sunteți gata să trimiteți un e-mail!

Pasul 5: Încercați jocul de ghicire înainte de a merge pe toate

Dacă acest lucru nu a funcționat, s-ar putea să încercați altceva în timp ce sunteți pe Gmail.

Indiciile pe care vi le oferă Gmail sunt o piesă crucială a puzzle-ului. Cea de-a doua modalitate cea mai simplă de a exploata această funcție este de a ghici cele mai comune modele de e-mail până când ați fost forțat să intrați. Iată:

 1. [first_name][last_name]@ gmail.com
 2. [first_name].[last_name]@ gmail.com (acesta este de fapt același e-mail ca și ultimul, lui Gmail nu îi pasă de perioade, punct).
 3. [first_name]_[last_name]@ gmail.com
 4. [first_initial][last_name]@ gmail.com
 5. [first_initial][middle_initial][last_name]@ gmail.com

Acum, câțiva oameni ar putea avea același nume ca și fondatorul la care încercați să ajungeți. Deci, trebuie să fii sigur că este persoana potrivită, folosind toți pașii din Partea 1, Pasul 4.

Dacă niciunul dintre acești pași nu funcționează, ați atins ultimul și probabil cel mai neobișnuit pas la care ați recurge, dar este cea mai bună opțiune în acest moment.

Pasul 5: Goooooooooogle

Reveniți la prietenul nostru de încredere, google.com, și introduceți numele persoanei (și numele companiei lor, dacă numele lor este destul de comun). Acum, începeți să derulați.

Odată, pe a 3-a pagină a Google am găsit-o pe cea a unui scriitor despre mine care avea un link către un vechi Tumblr, care avea un link către un vechi Twitter, care folosea un nume de utilizator pe care Gmail l-a făcut și el.

Aici, vă doresc mult succes. Depinde de dvs. și sunteți foarte aproape de a găsi e-mailul fondatorului. Dar, dacă orice altceva eșuează, puteți reveni oricând la Partea 1.

Partea 3: Unde să mergem de aici

Acum că aveți adresa de e-mail pe care o căutați, trebuie să scrieți e-mailul!

Ale mele următoarea postare în această serie va acoperi cum să scriu e-mailuri care mi-au adus o rată de citire de 100%, o rată de clic de 100% și o rată de răspuns de 80%.

Dacă ți-a plăcut această postare, ține-o apăsată? pictogramă (puteți ajunge până la 50, știți). Rămâneți la curent cu următoarea postare și cea următoare, care va intra în urmărirea progresului e-mailului dvs.

Urmărește Mediumul meu pentru a afla mai multe despre design dintr-o nouă perspectivă, la propriu. În următoarele luni, mă scufund în modul în care designul se va intersecta cu viitorul. Pe această pagină, veți vedea studii de caz care privesc mașini și autovehicule cu conducere automată care evidențiază interfețele care depășesc limitele în lumea UI / UX.

Poti de asemenea prinde-mă pe Instagram @theostrauss și pe Twitter @theodorestrauss!